Gra o Tron - serial
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Gra o Tron - serial
Fajnie te smoki zrobili w ostatnim odcinku - balem sie, ze je skopia, ale wyszlo ok.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2011, o 13:13 przez Gokish, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Dziś jest PL premiera ;D spadaj ze spoilerem
Powód: Dziś jest PL premiera ;D spadaj ze spoilerem
a tu całośćNa koniec George R.R. Martin przedstawił plany dotyczące kolejnych tomów, a także dalszych losów serialu. Otóż, drugi sezon będzie także miał zaledwie 10 odcinków. Mimo niezadowolenia wyrażonego przez pisarza, HBO nie zgodziło się na 12 epizodów. Trochę to smutne, ale cóż - przyzwyczailiśmy się do wartkiej akcji. Kolejny tom książki - "A Dance With Dragons" - wychodzi już 12 lipca, a część szósta - "The Winds of Winter" - jest już w drodze
![]()
. Zapewne niedługo też dowiemy się o tym, kto zagra w drugim sezonie Gry o Tron. 25 lipca ekipa wchodzi na plan. Do tego czasu casting będzie już zakończony i dowiemy się, kto będzie nową twarzą na plakatach.
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108 ... Tron_.html
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
Dobre wiesci. Mysle, ze nakreca wszystkie sezony.
Trzeba bylo szybciej ogladac i nie wchodzic na ten temat na forum 

Najpierw Eddar a teraz Khal Drogo. Czy oni muszą zabijać moich ulubionych bohaterów? Tak czy siak serial jest mega! Zakończenie sezonu jest po prostu mistrzowskie i w oczekawaniu na kolejne epizody zaczynam czytać książki.
Come crawling faster, obey your Master...
Okay, od następnej serii jak ktoś nie chce spoilerów to nie oglądać tego tematuZiemko pisze:Trzeba bylo szybciej ogladac i nie wchodzic na ten temat na forum

Szczególnie, że gokish przeczytał już wszystkie książki i teraz go mamy po swojej stronie.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Ja od kilku tygodni działam z zasadą nie zaglądania na forum przed obejrzeniem 

albo zacznij czytać. To naprawdę nie boli ;]krystian1wielki pisze:Ja od kilku tygodni działam z zasadą nie zaglądania na forum przed obejrzeniem
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Slyszalem. Biblioteki ssaja, nie maja tego na czym mi zalezy, za to jak ostatnio bylem to nowego gowna gretkowskiej naliczylem 5 sztuk.
Czytam calkiem sporo ebookow, zwlaszcza jak cos nowego wyszlo, nie ma jeszcze tlumaczenia, ksiazka z amazona wychodzi za drogo - sciagam angielskiego ebooka, jak wychodzi po naszemu to i tak kupuje
Ale to zupelnie nie to samo, oczy bola, nie wezme do wanny, pociagu czy do lozka.
Ja po prostu musze miec ulubione ksiazki na polce
Czytam calkiem sporo ebookow, zwlaszcza jak cos nowego wyszlo, nie ma jeszcze tlumaczenia, ksiazka z amazona wychodzi za drogo - sciagam angielskiego ebooka, jak wychodzi po naszemu to i tak kupuje

Ja po prostu musze miec ulubione ksiazki na polce

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Ja tak samo 
Biblioteka to dla mnie zło konieczne kiedy już wszystko zawodzi a kasy całkiem brak a czytanie ebooków zbyt męczy

Biblioteka to dla mnie zło konieczne kiedy już wszystko zawodzi a kasy całkiem brak a czytanie ebooków zbyt męczy