No i gdzie ten sklep internetowy ? Na stronie pisze że już pełną parą ruszy w kwietniu już jest prawie lipiec. Pytam z ciekawości, żeby nie było że się czepiam
Wiesz podejrzewam iż z owym sklepem internetowym może być jak z ruską flotą dotrą na miejsce ale po drodze połowa się zepsuje albo zatonie tak że czekamy.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Panowie konstruktywna krytyka to chyba to co Polakom wychodzi najlepiej... sorki ale czasem szkoda słów... życzę Wam otwarcia sklepu i ogarnięcia wszystkiego w miesiąc na tip-top + miliarda pochlebców i fanów rozpływających się nad każdym calem Waszej roboty...
Szkoda tylko że czasem tak trudno zrozumieć kogoś kto zaczyna i spotyka się z pierdyliardem nieogarniętych podwykonawców i magików od wszystkiego...
Dzięki za wsparcie
pozdrawiam i zapraszam w Nasze progi...
Listen up you primitive screwheads, this is my BOOMSTICK!!!
Ależ bardzo fajnie, że sklep został otwarty (ten stacjonarny) natomiast sądzę, że drogą internetową byście zarobili kolejne $$$$, mój post nie był żadną krytyką i proszę go w ten sposób nie odbierać. Pomimo faktu mieszkania w Warszawie wolę zamawiać w sklepach internetowych niż jechać do warszawskiego stacjonarnego - brak czasu na korki w śródmieściu - a wiem że ma tak bardzo wiele znajomych mi osób
co do otwierania sklepu internetowego to troszkę przesadzacie, ile już istniejecie na rynku? Kolega troche się w tym babrający otwiera portale + sklep internetowy w max miesiąc więc hmmmm