ALTDORF - NOWY SKLEP W WARSZAWIE !!!

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bruce_Campbell
Oszukista

Re: ALTDORF - NOWY SKLEP W WARSZAWIE !!!

Post autor: Bruce_Campbell »

Listen up you primitive screwheads, this is my BOOMSTICK!!!

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Fajny sklep i fajna obsługa, ceny - jak u innych. Polecam.

Awatar użytkownika
Kroon
Mudżahedin

Post autor: Kroon »

No i gdzie ten sklep internetowy ? :D Na stronie pisze że już pełną parą ruszy w kwietniu już jest prawie lipiec. Pytam z ciekawości, żeby nie było że się czepiam :D
Dwarfs - 3/0/2

katerek
Masakrator

Post autor: katerek »

smiejagreg pisze:Fajny sklep i fajna obsługa, ceny - jak u innych. Polecam.
Od razu mam Mana i Maternę przed oczami :PP "jak u innych (...) bocian" :mrgreen: Sory Nie mogłem się powstrzymać...
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

Jeszcze tylko sklep online odpalcie i będzie git bo coś mi się sypie z nim.

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

Wiesz podejrzewam iż z owym sklepem internetowym może być jak z ruską flotą dotrą na miejsce ale po drodze połowa się zepsuje albo zatonie tak że czekamy.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
Bruce_Campbell
Oszukista

Post autor: Bruce_Campbell »

Panowie konstruktywna krytyka to chyba to co Polakom wychodzi najlepiej... sorki ale czasem szkoda słów... życzę Wam otwarcia sklepu i ogarnięcia wszystkiego w miesiąc na tip-top + miliarda pochlebców i fanów rozpływających się nad każdym calem Waszej roboty...

Szkoda tylko że czasem tak trudno zrozumieć kogoś kto zaczyna i spotyka się z pierdyliardem nieogarniętych podwykonawców i magików od wszystkiego...

Dzięki za wsparcie :-)

pozdrawiam i zapraszam w Nasze progi...
Listen up you primitive screwheads, this is my BOOMSTICK!!!

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Spoko, prawie wszystkie posty są jednak wspierające, malkontentów zawsze trochę będzie, nie bierz do głowy. Trzymamy kciuki.
Bocian :wink: :D .

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

Ależ bardzo fajnie, że sklep został otwarty (ten stacjonarny) natomiast sądzę, że drogą internetową byście zarobili kolejne $$$$, mój post nie był żadną krytyką i proszę go w ten sposób nie odbierać. Pomimo faktu mieszkania w Warszawie wolę zamawiać w sklepach internetowych niż jechać do warszawskiego stacjonarnego - brak czasu na korki w śródmieściu - a wiem że ma tak bardzo wiele znajomych mi osób :)
co do otwierania sklepu internetowego to troszkę przesadzacie, ile już istniejecie na rynku? Kolega troche się w tym babrający otwiera portale + sklep internetowy w max miesiąc więc hmmmm :)

pozdr

ODPOWIEDZ