Co sądzicie o tej rozpie " moja 1 na tym podforum"
Slann mage priest 660p (2nd generation, btl, gen)
-divine plaque of protection 50p
-diadem of power 35p
-totem of prophercy 75p
-plague of tepok 15p
Saurus scar-veteran 175p (LA, Quetzl, Sotek)
-Sword of might 20p
-Charm of the jaguar warrior 20p
-Enchantet shield 10p
Skink priest 150p (Mg2)
-2x: power stone or dispel scroll 50p
4x10 skink skirmishers 4x60p
10 skink skirmishers (scout) 70p
2x3 kroxigors 2x174p
Terradons & brave 115p
Salamanders Hunting pack 195p
6 Saurus cavalry (St mu) 300p
-Huanchi blessed totem
Rozpa na 2250p
Moderator: Ziemko
Witam na forum nowego czlonka najlepszego z klubow , co moge powiedziec o rozpie skinku
Skink Priest powienien miec 2xDS
Brave na Terrkach niepotrzebny
6xsaurus cavalery ze sztandarem i muyzkiem wychodzi 280 ktow , a nie 300 , te 20 pktow plus 10 za czempiona terkow , skas jeszcze 5 pktow znajdz i masz 4tego terka...
Reszta rozpy bardzo dobra , jak na mojego padawana przystalo , ale boje sie ze Twoje male doswiadczenie jest jeszcze za male , aby grac wolnostojacym slanem...
Skink Priest powienien miec 2xDS
Brave na Terrkach niepotrzebny
6xsaurus cavalery ze sztandarem i muyzkiem wychodzi 280 ktow , a nie 300 , te 20 pktow plus 10 za czempiona terkow , skas jeszcze 5 pktow znajdz i masz 4tego terka...
Reszta rozpy bardzo dobra , jak na mojego padawana przystalo , ale boje sie ze Twoje male doswiadczenie jest jeszcze za male , aby grac wolnostojacym slanem...
Nie wiem jak to Jaro wyliczyles ,ale cold one i brave to 45 pktow , a kroxigor i terek to razem 93 - kurde , a wydawalo mi sie , ze to ja bylem slaby z matmy Ktory biegacz jest lepsy jest to sprawa mocna dyskusyjna - w tej wersji na bardzo popularne WE jest midzio...
Poza tym dawanie level 1 na skinku jak sie bierze innego maga jest totalnie glupie!!!! Tak to plewik z 2 kosci moze sobie rzcuci przerzutki , maly pocisk czy warda , a co jak bedzie mial 1 kosc ? Bedzie sie marnowala ?
Poza tym dawanie level 1 na skinku jak sie bierze innego maga jest totalnie glupie!!!! Tak to plewik z 2 kosci moze sobie rzcuci przerzutki , maly pocisk czy warda , a co jak bedzie mial 1 kosc ? Bedzie sie marnowala ?
Sorki . Naprawdę na twoim miejscu zastanowiłbym się nad rolą scar-veterana w armii. Niestety kawa lizaków naprawdę jest bardzo losowa i trudno jej na siebie zarobić. Bohater na cold onie naprawdę daje jej przysłowiowego kopa i wtedy może naprawdę siać zamęt. Z kolei biegacz z gw może zawsze zniszczyć jakieś charioty, maszyny czy magów. W swojej rozpisce uwzględniłeś go z sword of might. Rzeczywiście jest on bardzo dobry na np wood elfy, ale mając dobrych magów, raczej nie musiałbyś się przejmować driadami, kawą czy wardancerami.
- nightclower16
- Mudżahedin
Ale on jest z Kohorty a nie z AvataraZiemko pisze:Witam na forum nowego czlonka najlepszego z klubow
Najlepszy nie musi oznaczac najlepszy pod wzgledem wynikow Servitorzenightclower16 pisze:Ale on jest z Kohorty a nie z AvataraZiemko pisze:Witam na forum nowego czlonka najlepszego z klubow
Wilczek widze , ze szybko sie uczysz
Dobra koniec spamu , bo bede kasowal...
jaro a powiedz mi jaki jest problem żeby biegacz, jeśli zajdzie taka potrzeba dołączył do jazdy i z nią zaszarżował .... moim zdaniem bohater na cold one w tej rospie byłby znacznie gorszyJaro pisze:Sorki . Naprawdę na twoim miejscu zastanowiłbym się nad rolą scar-veterana w armii. Niestety kawa lizaków naprawdę jest bardzo losowa i trudno jej na siebie zarobić. Bohater na cold onie naprawdę daje jej przysłowiowego kopa i wtedy może naprawdę siać zamęt. Z kolei biegacz z gw może zawsze zniszczyć jakieś charioty, maszyny czy magów. W swojej rozpisce uwzględniłeś go z sword of might. Rzeczywiście jest on bardzo dobry na np wood elfy, ale mając dobrych magów, raczej nie musiałbyś się przejmować driadami, kawą czy wardancerami.