bez przesady nie można mówić tak o rzutach bo tak będzie

w rozpiskach jest średnio licząc 30 strzałów z trafieniem na 4+ masz 15 a ran z tego jest 2 i pół więc nie za wiele będziesz SV czy warda używał

Moderator: Dibo
armaty są widziane tylko u Imp i DF a nie jak kiedyś nawet u lizaków a bolce taczej tylko u HE, DE wolą masy shadówDibo pisze:Luźno biegające Gorebulle są bezpieczne, armat i bolców to ja nie widziałem od 100 lat, strach przed maszynami to relikt poprzedniej edycji.
Niebardzo... ja 10 hadgunnerami (wprawdzie krasnalowymi, ale na long range) zabiłem trolla (wszyscy wiemy że troll ma regenke, 3 wundy i T4, a minosy nie mają regenki) i to w 2 bitwach po rząd...A i handgunersi jak wejda 1-2W przy salwie 30 w oddzial minoskow to max
chalice , daleki zasieg i juz masz 6+ trafienie , co daje moze 5 trafien na 30 handgunersow , potem z 2-3 wchodza rana i tyle . I to przy dobrych rzutachbuniek11 pisze:Niebardzo... ja 10 hadgunnerami (wprawdzie krasnalowymi, ale na long range) zabiłem trolla (wszyscy wiemy że troll ma regenke, 3 wundy i T4, a minosy nie mają regenki) i to w 2 bitwach po rząd...A i handgunersi jak wejda 1-2W przy salwie 30 w oddzial minoskow to max
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą.
na dużym i jednym małym beast i da razy shadow na małych przy kamyku się chowająbeastlord, ogreblade, talisman of preversation, dragonhelm, potion of speed, heavy armour, shield
great bray shaman, 4level, chalice of dark rain, staff of rarok
wargor, the beast banner, BSB, heavy armour, shield, gnarled hide
wargor, blackened plate, wsord of might, shield
bray shaman, heartstone
bray shaman, dispel scroll, stone of spite
bray shaman, staff of chaneling
40x gor, FCG, AHW
3x truskgor chariot
3x 6 ungor, chepion
32x bestigor, FCG, banner of disciplin
5x centigor, TA, music
2600