DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Re: DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :

Post autor: Durin »

i dodaje kilka nowych, jak z tymi virtual pivotami....
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

#helion# pisze:oj tam asassello nie przesadzaj, 10 byłaby optymalna, poniedziałek i tak ustawowo wolne a niedzielny poranek może być dość ciężki:mrgreen:
Ale to nie znaczy, że mam przeznaczać poniedziałek na powrót z Gorzowa. Jest dzień wolny i wolałbym go poświęcić na coś innego.
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

to samo co assasello poza tym start o 9 daje szansę na załapanie się na TLK bo potem do wawy to trzeba przez kostrzyń IC jechać a szkoda mi wywalać 150 na bilet kolejowy w 1 stronę.
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Asassello pisze:
#helion# pisze:oj tam asassello nie przesadzaj, 10 byłaby optymalna, poniedziałek i tak ustawowo wolne a niedzielny poranek może być dość ciężki:mrgreen:
Ale to nie znaczy, że mam przeznaczać poniedziałek na powrót z Gorzowa. Jest dzień wolny i wolałbym go poświęcić na coś innego.
Dobra idea. Zróbmy jednodniowe DMP, niedziela jest dniem wolnym i chciałbym go przeznaczyć na coś innego.

@kasa za wpisowe. Mamy wolny rynek, jak ktoś uważa, że jest skłonny zorganizować korzystniej (taniej/lepiej/bardziej na Śląsku/mniej na Śląsku/whatever) DMP niż Gorzów to zawsze może wystawić swoją kandydaturę. Oczywiście każdy wolałby zapłacić mniej niż więcej, co nie zmienia faktu że standardowy master albo już nie kosztuje 30zł, albo ja ciągle jeżdżę na te niestandardowe, no chyba że dymacie mnie na wpisowym a od innych bierzecie mniej. 10zł różnicy między TDM a DMP naprawdę nie powala.

Zasady. Jest obecnie kilka pomysłów by zeuroizować kilka naszych uściśleń, więc ja dobrze pójdzie różnica między tymi FAQ będzie jeszcze mniejsza.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

kudłaty pisze:
Asassello pisze:
Dobra idea. Zróbmy jednodniowe DMP, niedziela jest dniem wolnym i chciałbym go przeznaczyć na coś innego.
słaby żart...
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Shino pisze:
Furion pisze: FAQ ETC jest niezgodny z zasadami, wątpię żeby gracze się zgodzili na coś takiego.
wystaczy zeby organizator sie na to zgodzil.

Look out od dwellersow tez jest w koncu niezgodny z zasadami. FAQ etc po prostu reguluje kilka abusow
Look out od Dwellersów jest zawarty w części army restrictions i wyraźnie oznaczony jako "Rule Change".

FAQ to z kolei zbiór średnio udanych przemyśleń od nie do końca kompetentnych osób, który został w pewnej niepomijalnej części wyłoniony na drodze sielankowych dociekań aniżeli analizy podręcznika.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Durin pisze:i dodaje kilka nowych, jak z tymi virtual pivotami....
Release the Barack Aboma! :)

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

A ja słyszałem że po jej spektakularnej śmierci na DMDŚ wylatuje z rozpy;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

zapomnialem rzucac na wardy z mr(1), wiec nie bylo tak spektakularnie ;)

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

heh, nawet nie wiedziałem że ma mr1:)

Awatar użytkownika
White Lion
Kretozord

Post autor: White Lion »

kwota kwotą - da się przeżyć.

ale nie dalibyscie rady załatwić noclegów na sali od piątku ?

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

noclegi w piatek sa bardzo dobrym pomysłem
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

BTW 50 zł to tylko 20 zł więcej od standardowego wpisowego na mastera. Tyle można odżałować na najlepszy turniej w roku
Standardowa wejściówka teraz to 40 zeta. 30 było kilka lat temu, a ceny wyraźnie skoczyły.
Ciężko się nie zgodzić z Bartkiem - come on, pięć dych to dużo siana
Dycha w tą czy w tamtą to jeden ch...
no chyba że dymacie mnie na wpisowym a od innych bierzecie mniej
Niestety tak. Na naszych masterach od Poznaniaków ściągamy więcej, bo są skąpi ;)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Jankiel pisze:
Ciężko się nie zgodzić z Bartkiem - come on, pięć dych to dużo siana
Dycha w tą czy w tamtą to jeden ch...
Dokładnie, co to jest 10PLN na taki wyjazd? W tym czasie 'kochane' państwo ograbi nas duuużo bardziej na akcyzie na paliwo na 1000km i jebanych bramkach na autostradzie gdzie jeszcze pomiary predkości wprowadzili/mają wprowadzić. Ruchają nas w dupę a ty się przejmujesz swędzeniem pod nosem. Ciesz się, że masz blisko.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

50 za mastera to duzo, 50 za DMP - nie.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

FYI

Na stronie ligi DMP jest jako lokal... bo zapomniałem przy zgłoszeniu przestawić na Mastera :)

Przy najbliższej aktualizacji rankingu będzie to zmienione :)
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Byro
Niszczyciel Światów

Post autor: Byro »

Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale rok temu chyba też wejściówka kosztowała 50 zł, w czym problem zatem?
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Byro pisze:Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale rok temu chyba też wejściówka kosztowała 50 zł, w czym problem zatem?

eee taki , że w Polsce jesteśmy i trzeba marudzić dla samego marudzenia

Buszman
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: Buszman »

White Lion pisze:kwota kwotą - da się przeżyć.

ale nie dalibyscie rady załatwić noclegów na sali od piątku ?
pracujemy nad tym.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Na Arenie było 50zł też i nikt z tego co pamiętam nie płakał. Jeżeli ktoś już wydał 2k na armię ( + 3 k jeżeli sam nie malował :D ) to chyba 10zł jest w stanie odżałować ;)

ODPOWIEDZ