DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :)
Re: DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :
i dodaje kilka nowych, jak z tymi virtual pivotami....
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Ale to nie znaczy, że mam przeznaczać poniedziałek na powrót z Gorzowa. Jest dzień wolny i wolałbym go poświęcić na coś innego.#helion# pisze:oj tam asassello nie przesadzaj, 10 byłaby optymalna, poniedziałek i tak ustawowo wolne a niedzielny poranek może być dość ciężki:mrgreen:

to samo co assasello poza tym start o 9 daje szansę na załapanie się na TLK bo potem do wawy to trzeba przez kostrzyń IC jechać a szkoda mi wywalać 150 na bilet kolejowy w 1 stronę.
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Dobra idea. Zróbmy jednodniowe DMP, niedziela jest dniem wolnym i chciałbym go przeznaczyć na coś innego.Asassello pisze:Ale to nie znaczy, że mam przeznaczać poniedziałek na powrót z Gorzowa. Jest dzień wolny i wolałbym go poświęcić na coś innego.#helion# pisze:oj tam asassello nie przesadzaj, 10 byłaby optymalna, poniedziałek i tak ustawowo wolne a niedzielny poranek może być dość ciężki:mrgreen:
@kasa za wpisowe. Mamy wolny rynek, jak ktoś uważa, że jest skłonny zorganizować korzystniej (taniej/lepiej/bardziej na Śląsku/mniej na Śląsku/whatever) DMP niż Gorzów to zawsze może wystawić swoją kandydaturę. Oczywiście każdy wolałby zapłacić mniej niż więcej, co nie zmienia faktu że standardowy master albo już nie kosztuje 30zł, albo ja ciągle jeżdżę na te niestandardowe, no chyba że dymacie mnie na wpisowym a od innych bierzecie mniej. 10zł różnicy między TDM a DMP naprawdę nie powala.
Zasady. Jest obecnie kilka pomysłów by zeuroizować kilka naszych uściśleń, więc ja dobrze pójdzie różnica między tymi FAQ będzie jeszcze mniejsza.
słaby żart...kudłaty pisze:Dobra idea. Zróbmy jednodniowe DMP, niedziela jest dniem wolnym i chciałbym go przeznaczyć na coś innego.Asassello pisze:Ale to nie znaczy, że mam przeznaczać poniedziałek na powrót z Gorzowa. Jest dzień wolny i wolałbym go poświęcić na coś innego.#helion# pisze:oj tam asassello nie przesadzaj, 10 byłaby optymalna, poniedziałek i tak ustawowo wolne a niedzielny poranek może być dość ciężki:mrgreen:

Look out od Dwellersów jest zawarty w części army restrictions i wyraźnie oznaczony jako "Rule Change".Shino pisze:wystaczy zeby organizator sie na to zgodzil.Furion pisze: FAQ ETC jest niezgodny z zasadami, wątpię żeby gracze się zgodzili na coś takiego.
Look out od dwellersow tez jest w koncu niezgodny z zasadami. FAQ etc po prostu reguluje kilka abusow
FAQ to z kolei zbiór średnio udanych przemyśleń od nie do końca kompetentnych osób, który został w pewnej niepomijalnej części wyłoniony na drodze sielankowych dociekań aniżeli analizy podręcznika.
A ja słyszałem że po jej spektakularnej śmierci na DMDŚ wylatuje z rozpy;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- White Lion
- Kretozord
kwota kwotą - da się przeżyć.
ale nie dalibyscie rady załatwić noclegów na sali od piątku ?
Standardowa wejściówka teraz to 40 zeta. 30 było kilka lat temu, a ceny wyraźnie skoczyły.BTW 50 zł to tylko 20 zł więcej od standardowego wpisowego na mastera. Tyle można odżałować na najlepszy turniej w roku
Dycha w tą czy w tamtą to jeden ch...Ciężko się nie zgodzić z Bartkiem - come on, pięć dych to dużo siana
Niestety tak. Na naszych masterach od Poznaniaków ściągamy więcej, bo są skąpino chyba że dymacie mnie na wpisowym a od innych bierzecie mniej

Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Dokładnie, co to jest 10PLN na taki wyjazd? W tym czasie 'kochane' państwo ograbi nas duuużo bardziej na akcyzie na paliwo na 1000km i jebanych bramkach na autostradzie gdzie jeszcze pomiary predkości wprowadzili/mają wprowadzić. Ruchają nas w dupę a ty się przejmujesz swędzeniem pod nosem. Ciesz się, że masz blisko.Jankiel pisze:Dycha w tą czy w tamtą to jeden ch...Ciężko się nie zgodzić z Bartkiem - come on, pięć dych to dużo siana
50 za mastera to duzo, 50 za DMP - nie.
pracujemy nad tym.White Lion pisze:kwota kwotą - da się przeżyć.
Na Arenie było 50zł też i nikt z tego co pamiętam nie płakał. Jeżeli ktoś już wydał 2k na armię ( + 3 k jeżeli sam nie malował
) to chyba 10zł jest w stanie odżałować 

Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl