Pytania początkujących i niepewnych 2
Moderator: Yudokuno
Re: Pytania początkujących i niepewnych 2
Spóźniłeś się o... jakieś 2 tygodnie. Właśnie GW wycofało z zagranicznych(dla UK) Sklepów metalowe modele, a co za tym idzie herosów. Zostaje Ci co najwyżej failcast - czyli żywiczni.
niestety:/ nie ma nic gorszego, niż malowanie kiepskiej żywicy, a - jak słyszałam - sklepy modelarskie nie chcą sprzedawać żywicznych figsów GW, bo są ch**wo odlaneRasti pisze:Żywica zastępuje metal.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Jak dla mnie GW zamknęło swój katalog modeli. Nic z failcasta nie tykam. Ostatnio ze sklepów skupowałem metalowe resztki do moich DE.
Na całe szczęście, że akurat metalowe DE od GW są świetne i piechotę special będę uzupełniał na rynku wtórnym. Hydrę to samo. Core'y mam swój wzór, więc nie ubolewam nad tym wielce.
Na całe szczęście, że akurat metalowe DE od GW są świetne i piechotę special będę uzupełniał na rynku wtórnym. Hydrę to samo. Core'y mam swój wzór, więc nie ubolewam nad tym wielce.
- MatthewKorona
- "Nie jestem powergamerem"
Mam problem. Niektóre Postacie używają dwóch broni ręcznych. Dwie bronie ręczne, dają dodatkowy Atak. I jeżeli taka postać, ma w statystykach Ataki = 3, to do tego jeszcze dodajemy premię za dwie bronie ręczne, które mamy w rynsztunku, czy ta premia do Ataków za dwie bronie ręczne jest już naliczona automatycznie i w statystykach jest wzięta pod uwagę?
Pozdrawiam i dzięki z góry za odpowiedź.
Pozdrawiam i dzięki z góry za odpowiedź.
Impossible is nothing.
- MatthewKorona
- "Nie jestem powergamerem"
Wiecie gdzie dostane ZWYKŁĄ SORCERESS a nie SUPREME? Bo szukam w tym sklepach z figurkami i znaleźć nie mogę
Dzięki z góry.
Dzięki z góry.
Impossible is nothing.