gratulacje

Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Było ciekawie, nawet grałem z Pasiakiem.Jacek_Azael pisze: A serio to dla mnie jak i dla większości graczy WE ciekawy będzie 3ci stół. Pzdr.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dmtrij pisze:
pełna relacja później
Dzięki i pozdro
A dziękuję i wzajemnie przyjemnie się grało z kimś kto nuci "Doors'ów" podczas bitwyGolonka pisze: Piąta bitwa-team przeciwny z Opolo 2+1
Ja dostałem Krasie. Mega sympatyczny przeciwnik i bardzo szybka bitwa.
czyli 1000 pkt. bo w minerach jeszcze thane się uchowałGolonka pisze: Wyczyściałem mu stół zostały 20 minersów, kowadło i gyrek,
No bywa, następnym razem zapewne wyczyścisz mi armię do zera.Golonka pisze: Ja zrobiłem 13:7. Szkoda tylko niektórych akcji, jak na przykład faktu, iż przez 6 tur z 6 kości nie wrzuciłem mu dwellersów w kowadło.