Poszukiwany, poszukiwana
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Poszukiwany, poszukiwana
Założyłam ten temat, bo poczułam przemożną moderatorską chęć przyklejenia czegoś nowego
A tak serio - w tym temacie ogłaszamy się z chęcią gry i poszukiwaniem delikwentów do ogrania
Ja zacznę - szukam kogoś z okolic Krynicy/ Muszyny, kto miałby czas [i warunki!] zagrać ze mną w lipcu, jakoś od 8 do 20 będę, więc mam prawie 2 tygodnie czasu na to.
Godziny - preferowałabym przedpołudnie i wczesne popołudnie ze względu na godziny pracy Kapitana Haka
Miejsce - w zasadzie obojętne. Byle by były warunki. Makiet niestety nie przywiozę choć nie wykluczam, że kilka machnę na miejscu.
Dodatkowe wymagania: jeśli nie jesteś większym zboczeńcem ode mnie i pierzesz skarpetki, to nie ma problemu
Jednocześnie przypominam, że w Warszawie też się z chęcią umawiam. Najchętniej u Faberów.
Mam dwie bandy, więc mogę jedną pożyczyć. Proxowanie siostrzyczek z undeadów nie jest mi obce, żadnych wyzwań się nie boję
Zapraszam.
A tak serio - w tym temacie ogłaszamy się z chęcią gry i poszukiwaniem delikwentów do ogrania
Ja zacznę - szukam kogoś z okolic Krynicy/ Muszyny, kto miałby czas [i warunki!] zagrać ze mną w lipcu, jakoś od 8 do 20 będę, więc mam prawie 2 tygodnie czasu na to.
Godziny - preferowałabym przedpołudnie i wczesne popołudnie ze względu na godziny pracy Kapitana Haka
Miejsce - w zasadzie obojętne. Byle by były warunki. Makiet niestety nie przywiozę choć nie wykluczam, że kilka machnę na miejscu.
Dodatkowe wymagania: jeśli nie jesteś większym zboczeńcem ode mnie i pierzesz skarpetki, to nie ma problemu
Jednocześnie przypominam, że w Warszawie też się z chęcią umawiam. Najchętniej u Faberów.
Mam dwie bandy, więc mogę jedną pożyczyć. Proxowanie siostrzyczek z undeadów nie jest mi obce, żadnych wyzwań się nie boję
Zapraszam.
Ktoś z Torunia, kto by zagrał.
Wystawię Witch Hunters. Mam podręcznik.
Wystawię Witch Hunters. Mam podręcznik.
Skavenblight klub Hobbit w Nowym Sączu z chęcią cię przyjmie na grę :] Mamy tu makietkę niczego sobie kilka band też jest. Ja osobiści e gram Witch Hunterami. Klub znajduje się na ulicy Jagielońskiej 50a http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc ... mit=Szukaj
(tamten punk powinien być przesunięty ciut na południe do skrzyżowania Jagielońskiej z Mickiewiacza, klub znajduje sie na rogu) czynne od 11stej do 17stej.
(tamten punk powinien być przesunięty ciut na południe do skrzyżowania Jagielońskiej z Mickiewiacza, klub znajduje sie na rogu) czynne od 11stej do 17stej.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
O, świetnie! Odezwę się do Was, ino powiedz mi, czy dojazd z Muszyny jest bardzo problematyczny?Sykstus pisze:Skavenblight klub Hobbit w Nowym Sączu z chęcią cię przyjmie na grę :] Mamy tu makietkę niczego sobie kilka band też jest. Ja osobiści e gram Witch Hunterami. Klub znajduje się na ulicy Jagielońskiej 50a http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc ... mit=Szukaj
Nie no bez problemu trza uważnie patrzyć na znaki. Tak przy szybkiej jeździe 20min bez problemu zajmie dojazd. Zresztą byle kogo nie spytasz to na 99,9% ci powie gdzie jest NS Bo to jedno z większych miast w okolicy...
Ostatnio zmieniony 29 cze 2007, o 21:07 przez Sykstus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Witch Hunterzy są gotowi na spalenie na stosie heretyków Tylko muszę ostrzec że nasze bandy nie są jakoś zarąbiście rozbudowane w sumie zabieraliśmy się za grę kilka razy gdyż tu czy tam nieprawidłowo graliśmy (ah te zasady)np Mój priest aktualnie może 2 poziomy zdobył :PP Ale za to mam paczkę 5 Flagellantów z flailami i podniesionym Wsem i inicjatywą...
a ja sie przyznam ze tez gram w mordheima i tez Skavenami (no mam chwilowa przerwe) juz z rok nie gralem
z checia bym sie zmierzyl no ale ta kwestia paru km pozostaje problemem
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Od razu wiedziałam, że jesteś szaleńczym umysłem na miarę Mordheimmax pisze:a ja sie przyznam ze tez gram w mordheima i tez Skavenami (no mam chwilowa przerwe) juz z rok nie gralem
A są jakieś szanse, żebyś np. na Polcon przyjechał? Bo wiesz, 1.09 są DMP, a dzień wcześniej... turniej Mordheim
Jak toSkavenblight pisze: Bo wiesz, 1.09 są DMP, a dzień wcześniej... turniej Mordheim
To już pewna data? Jaki odzew w naszym mordheimowym światku
Nieładnie Pani Natalio tak terminy chomikować...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Patrz niżej
Ostatnio zmieniony 2 lip 2007, o 20:57 przez Skavenblight, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Polcon. Raczej tak. To znaczy data Polconu pewna i raczej będzie tam ten turniejDwalthrim pisze:Jak toSkavenblight pisze: Bo wiesz, 1.09 są DMP, a dzień wcześniej... turniej Mordheim
To już pewna data? Jaki odzew w naszym mordheimowym światku
Nieładnie Pani Natalio tak terminy chomikować...
Turniej będzie mniej lub bardziej luźny w zależności od ilości i jakości graczy. Sama forma - zobaczymy - jak mówiłam, jeśli liczba graczy nie dopisze, może to być coś luźniejszego.
Spodziewam się kilku osób z Warszawy, Motora i Buddy z Lublina [mam nadzieję, że nie tylko, ale oni na DMP przyjadą] oraz Krakowa, który, znając życie, nie odpuści Rzecz jasna wszyscy inni również są zaproszeni, nie tylko "Miasta Osi"
Co do terminów - czytaj klubowe forum Przecież pisałam o scenariuszach...
@max z tego co się orientuję w zeszłym roku w Rzeszowie odbywała się kampania mordheimowa prowadzona przez Musleya, poza nim gra jeszcze Zielony i Ermidius kiedyś chyba Lizakami pogrywał.
@Skavenblight dziś mnie Budda namówił na turniej na 5000 w WFB właśnie na Polkonie przed DMP, na dzień dzisiejszy wybór jest dla mnie prosty 1 miejsce WFB 2 Mordheim i to się chyba już nie zmieni, tym bardziej, że bardzo prawdopodobne jest to, że na tegorocznych DMP mogę nie zagrać bo w sobotę mogę mieć poprawkę z matematyki.
@Skavenblight dziś mnie Budda namówił na turniej na 5000 w WFB właśnie na Polkonie przed DMP, na dzień dzisiejszy wybór jest dla mnie prosty 1 miejsce WFB 2 Mordheim i to się chyba już nie zmieni, tym bardziej, że bardzo prawdopodobne jest to, że na tegorocznych DMP mogę nie zagrać bo w sobotę mogę mieć poprawkę z matematyki.
a tam kampania ]:->Motor pisze:@max z tego co się orientuję w zeszłym roku w Rzeszowie odbywała się kampania mordheimowa prowadzona przez Musleya, poza nim gra jeszcze Zielony i Ermidius kiedyś chyba Lizakami pogrywał.
byl jakis turniej par ale tam ]:-> szkoda gadac skavenki w pojedynke najlepsze
a Ermidius gral lizardami kiedys
ostatnio cos ich wzielo ale to innych graczy]:->
tylko jak graja ludzie w mordke to nikt ze mna nie chce grac
bo w pojednykach 1 na 1 nie przegralem jeszcze ]:->
skavenki poprostu duzo tanio i mocne
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A Mordheim jest w piątek Zdążysz zagrać, spakować manatki i wrócić do LublinaMotor pisze: @Skavenblight dziś mnie Budda namówił na turniej na 5000 w WFB właśnie na Polkonie przed DMP, na dzień dzisiejszy wybór jest dla mnie prosty 1 miejsce WFB 2 Mordheim i to się chyba już nie zmieni, tym bardziej, że bardzo prawdopodobne jest to, że na tegorocznych DMP mogę nie zagrać bo w sobotę mogę mieć poprawkę z matematyki.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Batll jest i w Piątek i w sobote i w niedziele....
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
a na polkona nie przyjade chyba bo watpie by ekpia z rzeszowa miala ochote ]:-> sorki ale takie sa fakty