Tap Dabl Masta! 9-10.07.2011

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Re: Tap Dabl Masta! 9-10.07.2011

Post autor: Lidder »

Golonka pisze:kto przebił naszą łapówkę?
XIII Kohorta :mrgreen:

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

to jaka jest stawka za 5 miejsc do góry? :mrgreen:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Przegrałem w chocko kości :<

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Cauliflower pisze:Warunki bardzo fajnie i na pewno postaram się wpaść we wrześniu, tylko prośba o podanie terminu z jakimś większym wyprzedzeniem - w końcu wrzesień dla niektórych to jeszcze wakacje ;)
Wstępnie 17 - 18 września. Taka data pasuje większości osób zaangażowanych w orgowanie i daje dobry odstęp od innych masterów. Regulamin się pisze. :) Wstępne punkty 2800, nad scenariuszami/ograniczeniami jeszcze radzimy.
Dzięki wszystkim za przyjazd na TDM. :)
Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Dziękuję przeciwnikom : Syskowi, JJ'owi, Gremliemu i Lenartowi za bezspinowe bitwy. Zero skilla, jechałem na farcie. :wink:
Do zobaczenia na Silesianie.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Ze swojej strony chcialem podziękować sklepowi Gnom za bezproblemowa realizacje bonu na nagrody. Bardzo mila i sprawna komunikacja, szczera chec pomocy oraz blyskawiczna przesylka to cechy, ktore bardzo sobie cenie w internetowych sklepach. Wszystkim polecam! *:)

* Nikt mnie nie namawiał do wyrazenia tej pochwały. Po prostu jestem pod wrazeniem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Gasior
Postownik Niepospolity

Post autor: Gasior »

ja również dziękuje za bez problemowe podejście. miałem zaszczyt być tam osobiście i spotkać Pannę ekspedientkę która jest jedną wielką burzą sexapilu. w przyszłości odbieram tylko i wyłącznie osobiście, mimo tych 350 km :D
:twisted: always Vampire :twisted:

Remo
Falubaz

Post autor: Remo »

Gasior pisze:ja również dziękuje za bez problemowe podejście. miałem zaszczyt być tam osobiście i spotkać Pannę ekspedientkę która jest jedną wielką burzą sexapilu. w przyszłości odbieram tylko i wyłącznie osobiście, mimo tych 350 km :D
Eh, a ja po DMŚ załatwiałem przez telefon :( ale potwierdzam, że jest bezproblemowo i ekspresowo.

A nawiązując do odkopanego tematu: czy okazało się w końcu co się stało z drużyną "Kamień, papier, nożyce" czy jakoś tak? To ci, co wyparowali nagle z turnieju i w ogóle z ośrodka położonego w jakimś lesie koło wsi skąd nie wiadomo dokąd się udać bez samochodu... :wink:

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Dwóch gości z tego teamu stwierdziło, że nie chce im się przyjeżdżać na drugi dzień. I chuj :D.

Remo
Falubaz

Domino pisze:Dwóch gości z tego teamu stwierdziło, że nie chce im się przyjeżdżać na drugi dzień. I chuj :D.
Wiesz, ja dzięki nim zjadłem sobie na spokojnie dobre śniadanko w hotelowej restauracji :mrgreen: co nie zmienia faktu, że tak się raczej nie robi lub o fakcie olania reszty turnieju należaloby wcześniej zakomunikować organizatorom, nawet nakłamać ohydnie ale z wyprzedzeniem...

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

u mnie dostają bana na następny turniej, bo nawet nie dali znać co z nimi i ich grą.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

nie wiem dlaczego tak się tym przyjmujecie - zdarza się przecież że ludzie dają sobie spokój z drugim dniem...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Remo
Falubaz

Laik pisze:nie wiem dlaczego tak się tym przyjmujecie - zdarza się przecież że ludzie dają sobie spokój z drugim dniem...
Jak po nocy popijania "soczku" wstajesz o 8:00, żeby być ready na 9:00 bo już gramy a o 10:00 siedzisz już godzinę patrząc jak grają wszyscy oprócz Ciebie i nie wiesz czy Twój przeciwnik przybędzie i gdzie wogóle jest to uwierz mi, że zaczynasz się troszkę przejmować .

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

shit happens, mimo wszystko miałeś dzięki temu czas doprowadzić się do ładu :wink:

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Lidder ma rację. Ja bym nie był zachwycony, gdyby mojemu przeciwnikowi odechciało się przyjść rano na mastera.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

nie chodzi też o sam fakt nie pojawienia się. wypada podać powód, nawet jakby to by był nie-chce-nam-się. przynajmniej wiem co i jak i przeciwnik nie musi czekać 30-parę minut, ja nie muszę się martwić i nie muszę ich uwzględniać w parowaniu...

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Fajnie byłoby zagrać jednak 5 bitew, a nie 4 (tak, mój team też został sparowany z zaginionymi :? ).
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

ODPOWIEDZ