XIII KohortaGolonka pisze:kto przebił naszą łapówkę?

XIII KohortaGolonka pisze:kto przebił naszą łapówkę?
Wstępnie 17 - 18 września. Taka data pasuje większości osób zaangażowanych w orgowanie i daje dobry odstęp od innych masterów. Regulamin się pisze.Cauliflower pisze:Warunki bardzo fajnie i na pewno postaram się wpaść we wrześniu, tylko prośba o podanie terminu z jakimś większym wyprzedzeniem - w końcu wrzesień dla niektórych to jeszcze wakacje
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Eh, a ja po DMŚ załatwiałem przez telefonGasior pisze:ja również dziękuje za bez problemowe podejście. miałem zaszczyt być tam osobiście i spotkać Pannę ekspedientkę która jest jedną wielką burzą sexapilu. w przyszłości odbieram tylko i wyłącznie osobiście, mimo tych 350 km
Wiesz, ja dzięki nim zjadłem sobie na spokojnie dobre śniadanko w hotelowej restauracjiDomino pisze:Dwóch gości z tego teamu stwierdziło, że nie chce im się przyjeżdżać na drugi dzień. I chuj.
Jak po nocy popijania "soczku" wstajesz o 8:00, żeby być ready na 9:00 bo już gramy a o 10:00 siedzisz już godzinę patrząc jak grają wszyscy oprócz Ciebie i nie wiesz czy Twój przeciwnik przybędzie i gdzie wogóle jest to uwierz mi, że zaczynasz się troszkę przejmować .Laik pisze:nie wiem dlaczego tak się tym przyjmujecie - zdarza się przecież że ludzie dają sobie spokój z drugim dniem...