Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Ja się obrażę a co.
A tak serio jak dasz radę pomalować całą armię na różowo-biało to ci pogratuluję..
Kiedyś próbowałem zrobić Elfy na białym podkładzie i to jest mordęga jak dla mnie.
Dlatego teraz maluję na ciemno i ludzie myślą że gram DE, choć mam nadzieję, że jak już pomalują wszystko dokładnie to stracą to wrażenie, bo mam też kilka kolorystycznych innowacji które mają rozjaśnić armię, ale bez oczojebnej bieli etc.
Pzdr i powodzenia.
A tak serio jak dasz radę pomalować całą armię na różowo-biało to ci pogratuluję..
Kiedyś próbowałem zrobić Elfy na białym podkładzie i to jest mordęga jak dla mnie.
Dlatego teraz maluję na ciemno i ludzie myślą że gram DE, choć mam nadzieję, że jak już pomalują wszystko dokładnie to stracą to wrażenie, bo mam też kilka kolorystycznych innowacji które mają rozjaśnić armię, ale bez oczojebnej bieli etc.
Pzdr i powodzenia.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
ja nie będę malował
pędzel do mnie pasuje jak... a nie ważne.
pożyjemy zobaczymy ;]

jakbyście mieli różowe to wszystko byłoby jasne 

myslalem o de ale za duzo modeli i malo plastikow ;P
Najprawdopodobniej 2600 bez euro. Ogłoszenie powinno się niedługo pojawić.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Nie można niszczyć giftów. Normalnie zabijamy go w CC w wcześniej po nim strzelamyRabsp pisze:co robicie z keeperem posiadającym ten gift za 100pkt? mozna niszczyc gifty z vaula?

Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Zadajemy mu 2-3 rany ze strzelania/magii, potem przyjmujemy na WL. W naszej turze krzyczymy challange, on leczy sobie jedną ranę, my może też coś wbijemy, potem jest nasza tura i go zabijamy 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
prawda. jak jest nasza tura to przy asf najpierw dostaje rany a pozniej on sie leczy, w jego turze odwrotnie.Andrzej pisze:Zadajemy mu 2-3 rany ze strzelania/magii, potem przyjmujemy na WL. W naszej turze krzyczymy challange, on leczy sobie jedną ranę, my może też coś wbijemy, potem jest nasza tura i go zabijamy
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Nie do końca jest tak jak mówisz. To gracz którego jest tura wybiera.
lol, dobrze dowiedziec sie w sumie jak działa ASFvsASFAldean pisze:prawda. jak jest nasza tura to przy asf najpierw dostaje rany a pozniej on sie leczy, w jego turze odwrotnie.Andrzej pisze:Zadajemy mu 2-3 rany ze strzelania/magii, potem przyjmujemy na WL. W naszej turze krzyczymy challange, on leczy sobie jedną ranę, my może też coś wbijemy, potem jest nasza tura i go zabijamy

ostatnie 3 bitwy jakie gralem wlasnie z demonami na keeperze to wycinał pół armii i na koniec bitwy był jak nowy

tzeentchowiec z całym lorem shadowa rzucvał na WL obnizenie siły cały czas i i tak mu nic nie robiłem...
Nie. Chodzi tylko o to czy najpierw dostaje rany, czy się leczy. Bije się zawsze jednocześnie.Rabsp pisze:lol, dobrze dowiedziec sie w sumie jak działa ASFvsASFczyli bije pierwszy ten którego jest tura?