Ale napisz, że reszta figurki jest ok, po tej fali krytyki (Tomash, Artek) zaczynam wątpić w siebie...

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
człowieku ja cie niekrytykuje!!!!Mate pisze:Ale napisz, że reszta figurki jest ok, po tej fali krytyki ( Artek) zaczynam wątpić w siebie...
Czekam na dalsze komentarze od "profesjonalnych malarzy", paćkających (malowaniem ciężko to nazwać) figurki farbami...Lord Andre pisze:Ave
Widać że Mate ma o swoich umiejętnościach zbyt duże mniemanie i zbyt emocjonalnie ( emo ? ) podchodzi do krytyki która spada na jego głowę.
Co do figurki, brawo za duże zdjęcia! Poza tym dobra jest też czerwona tunika, chociaż to dość przyjemny kolor do malowania. Złoty Nmm wyszedł średnio/kiepsko ale ja tej techniki bardzo nie lubię więc się nie wypowiadam ;p
zdaje mi sie, ze wyznacznikiem ocen nie powinno byc:thral92 pisze:czlowiek mowiacy wiecznie "ave" niech sam zrobi lepszy NMM to bedzie mogl takei komentarze prawic.
Mogę dostać ostrzeżenie ale powiem ci co o tobie myślę, a ściślej co powinieneś zrobić: podejdź do najbliższej ściany i walnij ( albo lepiej pier *** )o nią mocno, bo innego wyjścia nie ma, żeby ci się w głowie znowu ustawiło wszystko na dobre miejsce. Jeżeli nie potrafisz znieść krytyki to po co wystawiasz swoje figsy? Albo możesz poprosić moda, żeby od razu zamknął twój temat, bo ty nie lubisz jak ktoś źle mówi o twoich "pięknych" figurkach. Poza tym jeżeli chodzi o moje paćkanie, to sorry ale średnia na CMONonie moich najnowszych prac jest koło 5 więc nie tak dużo niższa niż twoja.Czekam na dalsze komentarze od "profesjonalnych malarzy", paćkających (malowaniem ciężko to nazwać) figurki farbami... Laughing
To było bardzo stosowne.Czekam na dalsze komentarze od "profesjonalnych malarzy", paćkających (malowaniem ciężko to nazwać) figurki farbami...![]()
]Shino pisze:mam dziwne wrazenie, ze to zdanie ci nie wyszlo :>Oceny MALARZY są dla mnie wystarczająco obiektywne i zadowalające, bym nie przejmował się resztą not Wink