Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Re: Piłka nożna

Post autor: LoudLord »

Święta racja, panie dziejku...eee...DZIKU 8) Takich półfinałów mało kto się spodziewał.

Edytoriał- no proszę, ostatni ćwiercfinał też nie zawiódł 8)
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

wszyscy 4 faworyci cwiercfinalow za burta

Targowo.Istore
Wałkarz

Post autor: Targowo.Istore »

Obserwowałem wnikliwie turniej od początku i nie mam pojęcia co się stało... trochę śmieszyć może styl, w jakim Brazylia wypadła z turnieju. Żeby żadnego karnego nie trafić? 8)

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

No fakt, do tej pory uważałem, że to przypadłość Argentyny [tzw. Martiniosa Palermiosa].... Teraz się modlę, bym mógł pooglądać finał- bo burze ostatnio kasują mi kablówkę :evil: a nie po to się męczyłem z meczami grupowymi, żeby teraz nic z tego nie mieć ;)
- M.Malicki

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

świeżość? Diego Forlan?

Urusii w finale! za mundial się im jak psu buda nalezy
a jutro WKS!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

DZIK
Oszukista

o ile na mundialu urusom kibicowałem - to tu i teraz na tle innych są oni takimi Niemcami Ameryki Płd
Tam było więcej fantazji - te strzały z daleka - tu grają jak maszyna. Medalu na mundialu nie mieli tylko przez .. bramkarza
z Niemcami i Holandią gdy Muslera skakał do jakiejś piłki to ona wpadała do bramki
z Argentyną na Copa miał przeciwny mode
na Peru już trochę wracał do dawnego stylu... do czasu zrywu Suareza osłabione brakiem Farfana i Pizarro Peru dzielnie się trzymało
po cichu liczyłem na finał Wenezuela - Peru i ostateczną wygraną uznawanych za najsłabszych na kontynencie
piłkarzy z kraju dyktatora Chaveza - żeby niespodzianki trwały dalej:
ale pewnie Urugwaj zamęczy Paragwaj w niezbyt ciekawym finale...
a na mundialu w Brazylii polegnie - bo czas kluczowych Forlana i Lugano juz przeminie
Copa się kończy niedługo a ja sie cieszę żę kolejny Argentyńczyk pochodzący z Cordoby - jak kiedyś
Kempes, Claudio Lopez, Aimar - teraz Piatti przeszedł do Valencii i już w pierwszym meczu, wygranym z PSV Eindhoven 2 do zera strzelił gola.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Pieta
Chuck Norris

Post autor: Pieta »

Dziś trzy zawały i jedno zmartwychwstanie przeżyłem podczas oglądania polaków, a tu gadka o jakichś latynosach...

Wisła przedwczoraj wywalczyła kolejne 4 międzynarodowe mecze, a Śląsk dziś 2.
Ekstremalnie ważne nabyte doświadczenia dla polskiej piłki.

I jeszcze dziś jedna świetna wiadomość. I liga w końcu w telewizji może się pojawić. Prawdopodobnie TVP Sport i TVP regionalne oraz Orange Sport pokażą 4 mecze tygodniowo zaplecza Tekstraklasy. Spory plus.

DZIK
Oszukista

Siweusz - dobre
a propos wstydu w pucharach - wyszperałem jak można pięknie i obiektywnie na własnej stronce klubowej opisać występ przynoszący duuuuzy wstyd:
http://www.bangorcityfc.com/index.php?p=25bffd6d.19.2

Pieta - zazdroszczę pozytywnego podejścia - ale odarty ze złudzeń oglądaniem 27 lat występów rodaków
- odpowiem - że te "doświadczenia" - będą raczej w praktyce - chuja warte...
( choć Twój idealizm w tej kwestii podziwiam)

Awatar użytkownika
Pieta
Chuck Norris

Post autor: Pieta »

No to chrzanić te "doświadczenia". Wrocław akurat 27 lat czekał na taki mecz i zwycięstwo, mimo że to II runda kwalifikacji, smakuje jak zdobycie jakiegoś mistrzostwa.

Owszem, pójdzie wszystko na marne jeśli Śląsk nie da rady w lidze, gdzie czeka 15 wygłodniałych zwierzaków, chcących udowodnić, że też im się puchary należą. Tak poległ Lech w ubiegłym sezonie, tak może teraz WKS. Dlatego ruszająca za tydzień Ekstraklasa wydaje mi się tak bardzo atrakcyjna.

Jest Euro, są pieniądze, stadiony, coraz lepsze transmisje, to jest i okazja by coś ruszyło. Stwierdzenie "chuja warte" na 100% w niczym nie pomoże. Lepsze czasy by coś drgnęło najprawdopodobniej już nie nadejdą.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Pieta pisze:
I jeszcze dziś jedna świetna wiadomość. I liga w końcu w telewizji może się pojawić. Prawdopodobnie TVP Sport i TVP regionalne oraz Orange Sport pokażą 4 mecze tygodniowo zaplecza Tekstraklasy. Spory plus.

hmm fajnie :P wyjazdowe będzie można obejrzeć , bo jak u nas będą grali to wolę za te 6.5 zł iść na meczyk :]

Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Post autor: Jacek_Azael »

Patrzcie uważnie i napawajcie się tą chwilą, bo to pierwszy i ostatni raz, kiedy Cracovia jest pierwsza w tabeli. :wink:
Obrazek
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny...;-)"
Obrazek
P.S.WE rare 8ed. ;-p

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Panowie

Czy publiczna TV nie rozgłaszała jak to będą transmisje od ćwierćfinałów Copa America na otwartych kanałach? Dziś finał na TVP 2 miał być a leci kolejny raz Start Wars .... w uja lecą . Dobrze , że to TVP Sport mam na cyfrze bo bym się wkurwił , Brazylia/Argentyna nie grają to nikt oglądać nie będzie ...

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

TVP wkurzyła mnie potwornie... dobrze że Urusi wygrali, ale czytanie relacji tekstowej okraszone tylko skrócikiem z bramkami, to nie jest spełnienie marzeń...
Trudno , pewnie i tak powtórkę obejrzę :roll:
- M.Malicki

Awatar użytkownika
Młody Pajak
Kradziej

Post autor: Młody Pajak »

No i Urugwaj dostał nagrodę za ostatnie Mistrzostwa Świata. Mam ogromną nadzieję, że na kolejnych MŚ też się postarają.

Awatar użytkownika
Pawqa
Pseudoklimaciarz

Post autor: Pawqa »

Panowie dzisiaj mecz Wisły z Liteksem Łowecz w Polsacie o 19:30. Oby Wisła oklepała ich do zera!

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Będzie dobrze :)
Obstawiam 3-1 dla Wisły
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Pawqa
Pseudoklimaciarz

Post autor: Pawqa »

Ja obstawiam 2:0 dla Wisełki :)

Awatar użytkownika
Młynek
Chuck Norris

Post autor: Młynek »

2:1 też dobre :p

sporo scześcia niezła gra przebłysk maora są duże szanse na awans

WIIIIIIIIIIIISŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAAA!

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Wkońcu trochę szczęścia uśmiechnęło się do Wisły :)
Litex postawił poprzeczkę wyżej niż myślałem, ale wynik i tak jest bardzo dobry, a w perspektywie rewanż u siebie, więc jestem spokojny :)
Wisła Kraków.

ODPOWIEDZ