rozpiski elfów VIII ed.
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: rozpiski elfów VIII ed.
Wow, respect. Jakim cudem zmieściłeś tylko 1 oddział do walki? Ja bym tak nie umiał. Masz pkt w jakiś głupich rzeczach typu rydwan, a nie masz ni do walki. No i strasznie kiepsko złożony prince...
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
dano nie zapodałes rozpy Andrzej:> takze zamiast krytykowac wszystko napisz na czym grasz;]Andrzej pisze:Wow, respect. Jakim cudem zmieściłeś tylko 1 oddział do walki? Ja bym tak nie umiał. Masz pkt w jakiś głupich rzeczach typu rydwan, a nie masz ni do walki. No i strasznie kiepsko złożony prince...
pozdro
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
No właśnie, może ty nie umiesz a inni potrafiaAndrzej pisze:Wow, respect. Jakim cudem zmieściłeś tylko 1 oddział do walki? Ja bym tak nie umiał. Masz pkt w jakiś głupich rzeczach typu rydwan, a nie masz ni do walki. No i strasznie kiepsko złożony prince...

Magia jest zawodna, szczególnie na małym magu.wertex pisze:Na magu mam mieć shadow. Zbrzytwowani włócznicy ścięli 16 GG. Dragoni ładnie kroją Black Nights, prince poluje na wampira, a 20 SM ładnie skroi ghule, mam 30 ataków z czego zabijam koło 20
Spoko, moze nawet za chwile cos wpadnie.

Masz racje.ainuin pisze:nic co nie jest White Lionami nie nadaje się do walki.

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
...
Ostatnio zmieniony 25 lip 2011, o 11:28 przez Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmm, na przykład po to, że jak BSB poleci za WL, to fajnie byłoby zdawać paniki, feary i reformy.diuk pisze:Po co Ci Gleaming Pendant?
Aldean pisze:No nie powiem andrzej, zaskoczyłeś mnie tymi 3 oddziałami WLów:>
Bałbym się wystawić dwie 25tkidiuk pisze:To też mnie dziwi i zastanawia, szczególnie, że ostatnio pisałeś, że bałbyś się wystawić 25tkę..

Ty może byś i wystawiłSzwentas pisze:Już lepiej 20 sm wystaw przynajmniej ma 30 A. 20 wl może być za mała...

...............................

Jak zamienisz jeden z tych oddziałów na SM, to wszystko się sypie. Dlaczego? Bo można się przez nich przebić w jedną turę i zajebać arcy z BSB. WL zawsze ustoją, a potem zrobią boki. No i nie padają jak much od strzelania.
No to dlatego jest w nich prince, a za nimi bsb. 10 ld z przerzutem to dość sporo, nie sądzisz?
No to na częsci będzie BSB, a na reszcie gienio. Poza tym to już nazywa się skill 

To tylko 2 pkt, a czasem potrafia uratować dupsko, jak trzeba wybiec gdzieś z oddziału.