Podforum RPG - a na NG nie wystarcza?
Tomash, zmiażdżyłeś mnie tym!
Nie no, następny...Lord Andre pisze:
no i jeszcze imho posty w płotach i młotach nie powinny się wliczać do licznika postów
no i jeszcze imho posty w płotach i młotach nie powinny się wliczać do licznika postów
Hello Tomasz,
Sorry about that. I do see a high load on the server. It's dropped
considerably now. I've let an admin know, he'll continue to closely
monitor it.
Let me know if you need anything else!
iLiczba postów mnie nie robi i śmieszy mnie jak ktoś się puszy bo ma trylion nabitych. Więc problem nabijania sobie postów w PiM jakoś w ogóle mnie nie zajmuje.
Więc czemu by nie zrezygnować z liczenia ich ? Jeżeli to takie nie ważne to czemu aż tak się o to rzucacie? Może dlatego że niektórzy ze swoich 1500 postów 803 nabili w płotach i młotach? Poza tym jak kiedyś Tomash trafnie zauważył, że zbyt duża ilość tematów niezwiązanych z battlem rozwala całą ideę forum. Osobiście wolałbym czytać o przydatności heardów na polu bitwy niż o problemach fanatyka w domu!Pytanie: CO CIĘ OBCHODZI LICZBA POSTÓW? Jest miarą wartości użytkownika, a jak ktoś nabija w PiM to znaczy że "sztucznie" próbuje podnieść swój status, że oszukuje i że tylko ten, kto swoje x postów nabił w tematach o WFB, jest godzien nazywać się userem BP z krwi i kości, prawdziwym wyznawcą Warhammera? Co kogo obchodzi, ile kto ma postów? Czy to jest najważniejsze?
Właśnie chodzi o to że dosyć duża. Zauważa że jeżeli ktoś wchodzi na forum to pierwsze co widzi to sprawy administracyjne i płoty i młoty czasem jeszcze ogłoszenie i turnieje.W takim wypadku nawet jeżeli go nie ciekawi co ludzi piszą w offtopie wejdzie zobaczyć bo cały czas tam są nowe posty ( to np. ja ). Poza tym jeżeli już ktoś przeleci przez wszytkie tematy to może mu się chcieć odpowiedzieć w płotach ale już na przykład w dyskusji ogólniej nie ma czasu. Dlatego uważam, że offtop powinien znajdować się tam gdzie na większości normalnych forów się znajduje, czyli na samym spodzie.Jeśli chodzi o wywalenie tego działu na dół strony to jest to już jakieś przewrażliwienie. Już wcześniej pisałem że wkurza mnie osobne podforym dla PiM (jeden temat powinien wystarczyć - np. w "Dyskusji Ogólnej), ale jest i na razie nie mi decydować żeby je zlikwidować. Na dobra sprawę te podforum nie zajmuje wiele miejsca na stronie głównej, więc skoro musi być to niech sobie będzie gdziekolwiek. Na górze strony czy na dole? Co za różnica?
Jak? Mam lobbować na rzecz podforum RPG? Czy mam wejść pod stół i zrobić swoje Czy może mam zakładać jakieś tematy związane z RPG w grach planszowych?Ale przekonaj mnie i innych adminów Smile
Ależ naprawdę nikt nie przymusza do czytania tego podforum! Użytkownicy to nie są dzieci z ADHD, których za wszelką cenę nie można rozpraszać, bo stracą koncentrację na WFB. Jak ktoś chce, to zajmie się najpierw sprawami gry, a potem duperelami.Lord Andre pisze: Więc czemu by nie zrezygnować z liczenia ich ? Jeżeli to takie nie ważne to czemu aż tak się o to rzucacie? Może dlatego że niektórzy ze swoich 1500 postów 803 nabili w płotach i młotach? Poza tym jak kiedyś Tomash trafnie zauważył, że zbyt duża ilość tematów niezwiązanych z battlem rozwala całą ideę forum. Osobiście wolałbym czytać o przydatności heardów na polu bitwy niż o problemach fanatyka w domu!
Na przykład na NG?Dlatego uważam, że offtop powinien znajdować się tam gdzie na większości normalnych forów się znajduje, czyli na samym spodzie.
Pewnie tak. Jeśli zbyt, to przepraszam.Lord Andre pisze:Twoja retoryka jest bardzo agresywna i nie zamierzam z nią polemizować więcej niż muszę.
Plus atak personalny. Nie mam pytań.Lord Andre pisze: Więc czemu by nie zrezygnować z liczenia ich ? Jeżeli to takie nie ważne to czemu aż tak się o to rzucacie? Może dlatego że niektórzy ze swoich 1500 postów 803 nabili w płotach i młotach? Poza tym jak kiedyś Tomash trafnie zauważył, że zbyt duża ilość tematów niezwiązanych z battlem rozwala całą ideę forum. Osobiście wolałbym czytać o przydatności heardów na polu bitwy niż o problemach fanatyka w domu!