Początkujący.... (Pytania/Pomoc)
Re: Początkujący....
Jak patrze na tego typu wywody, o tym żeby grać, po to żeby cisnąć, to mam ochotę zwrócić ostatni posiłek.
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
To ja mam pytanko...jakie oddziały są najpopularniejsze w armiach?:
W.E
H.E
Dwarfach
Orkach
podobają mi się te armie ale wyboru chce dokonać na podstawie najczęściej spotykanych oddziałów (ta,która ma popularne, podobające mi się oddziały wygra).
W.E
H.E
Dwarfach
Orkach
podobają mi się te armie ale wyboru chce dokonać na podstawie najczęściej spotykanych oddziałów (ta,która ma popularne, podobające mi się oddziały wygra).
WE - glade guardzi, driady, trekiny, war dancerzy + ewentualnie wayeEquos pisze:
W.E
H.E
Dwarfach
Orkach
HE - white lionsi, łucznicy
Dwarfy - 2 katapulty, 2 organ guny, kowadło
Orki - Savage orc, doom diver, mengler squig, horda szamanów goblińskich
Jakbyś poczytał działy konkretnych armii to byś zobaczył ze tam wykręca się jak najbardziej wygięte rozpiski zeby wygrać, ale jeśli ktoś kto nie ma pojęcia o grze a chce zacząć grać, jednocześnie deklarując że chce wybrać armie z czołówki najsilniejszych, to tak, jest to odbierane jako podejście PG.KhaDori pisze:Tak swoją drogą - czy tutaj jakiekolwiek pytanie dotyczące w jakiś sposób wygrywania gier jest traktowane jako PG? Bo chyba trochę chore podejście macie...
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
no właśnie nie mam pojęcia dlatego nie wiem że wybrałem armie z czołówki jak to określiłeś.najzwyczajniej podoba mi się klimat każdej z tej armii i tyle...dżizasAbaddon pisze: ale jeśli ktoś kto nie ma pojęcia o grze a chce zacząć grać, jednocześnie deklarując że chce wybrać armie z czołówki najsilniejszych, to tak, jest to odbierane jako podejście PG.
wcale nie chcę też od razu wygrywać, jednak chciałbym po pewnym czasie zacząć grać dobrze, czyli zapewne doszedłbym do punktu w którym i tak używałbym wyżej wymienionych unitów w danej armii.
kwestia rozbija sie o to, żeby nie zorientować sie zbyt późno że nie mogę zebrać w miarę dobrej armii zbudowanej wokół klimatycznych (subiektywnie) oddziałów wole wiedzieć takie rzeczy wcześniej
Goglem, dziękuje za odpowiedź
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Gory wszelkiego rodzaju
Mają dostęp do dwóch bardzo potężnych Lore'ów, dobrych bohaterów, fajną turniejowego gamebreakera (pancerz dający warda na +4 przeciwko płonącym atakom, w dobie oddziałów z Banner of ethernal flame, bezcenne ). Do tego na euro mają 200 punktów więcej przy grze na 2400.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.