WIELKI DRACON

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

b_sk pisze:Z Łodzi na pewno dwie, a może i trzy osoby też w piątek się zjawią.
A o której będziecie ??

BTW - osoby jadące pociągami niech podają któymi jadą i dokąd dojeżdżają (część dojeżdża do Wejherowa bezpośrednio, natomiast reszta tylko do Gdyni Głównej. Z Gdyni Głównej jest SKM za 2,52 zł do Wejherowa - czas przejazdu 35 min).
www.skm.pkp.pl - interesują was kierunki Wejherowo/Lębork/Słupsk
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Scimitar pisze:
b_sk pisze:Z Łodzi na pewno dwie, a może i trzy osoby też w piątek się zjawią.
A o której będziecie ??
Tego to jeszcze nie wiem, bo się nie umówiliśmy kiedy ruszamy. Się zobaczy co i jak to dam znać.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Rzymek pisze: I pomyslec ze swojego czasu były punkty ujemne za AB...
nigdy nie bylo ;) najwyzej nie bylo dodatkowych pkt

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

były...kiedys specjalnie na niektórych turniejach zabraniano robienia rozpiski w AB;)

Awatar użytkownika
Pocisk
Masakrator

Post autor: Pocisk »

W 3 osoby będziemy w Gdyni o 11
Jeszcze pytanko do osób zorientowanych: Jak się najlepiej/taniej/szybciej dostać z Gdyni Głównej na jakąś plażę?

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

Pocisk pisze:Jeszcze pytanko do osób zorientowanych: Jak się najlepiej/taniej/szybciej dostać z Gdyni Głównej na jakąś plażę?
Wsiąść do SKM, dojechac dwa przystanki do Gdyni Redłowa lub Orłowa i przejść 200 - 300 metrów na wschód.

Plaża w Gdyni "Głównej" dobra jest do spacerów, ale nie do plażowania.

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Jak masz caly dzien to tramwaj wodny i sruu na hel na otwarte morze. Zatoka denna jest do plazowania.

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

Bra. Bilety kupione. Nie odbyło się to bez pwnych powrotów na centralny. W czwartek wogóle zapomniałem tam zajść, wczoraj nie kupiłem sobie miejscana kuszetce, i dzisiaj sięs pecjalnie po to wracałem... :?
Gadałem z Kielonem. Jeśli żadnemu z sędziów to nie przeszkadza, to na pierwszą bitwe krzyczę challenge Mariuszowi. Obustronny układ. Ja nie będę miał walkoweru w plecy a on dłużej sobie pośpi, bo w Wejherowie chce siedzieć od czwartku.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Stachu pisze:Bra. Bilety kupione. Nie odbyło się to bez pwnych powrotów na centralny. W czwartek wogóle zapomniałem tam zajść, wczoraj nie kupiłem sobie miejscana kuszetce, i dzisiaj sięs pecjalnie po to wracałem... :?
Gadałem z Kielonem. Jeśli żadnemu z sędziów to nie przeszkadza, to na pierwszą bitwe krzyczę challenge Mariuszowi. Obustronny układ. Ja nie będę miał walkoweru w plecy a on dłużej sobie pośpi, bo w Wejherowie chce siedzieć od czwartku.
No może być.
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

ekipa z Moreny wyrusza o 8.30 8) jakbysmy mieli sie spoznic bede dzwonil :P (p.s. ta szkola to ta sama co 2 lata temu? bo mi sie cos wydaje ze inna jak patrze na mapke a nie chcialbym sie sfilmowac :P (bo bede jechal od Chwaszczyna) )

pzdr !!

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

thurion pisze:ekipa z Moreny wyrusza o 8.30 8) jakbysmy mieli sie spoznic bede dzwonil :P (p.s. ta szkola to ta sama co 2 lata temu? bo mi sie cos wydaje ze inna jak patrze na mapke a nie chcialbym sie sfilmowac :P (bo bede jechal od Chwaszczyna) )

pzdr !!
To ta sama, ale 2 lata temu były remontowane drogi dookoła, więc był trudniejszy dojazd. Można zaparkować przed szkołą na ulicy Nanickiej, ale można też wjechać od tyłu na parking.
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
nightclower16
Mudżahedin

Post autor: nightclower16 »

miałby ktoś pożyczyć na turniej 2 spear czuki ... ;) oczywiście wrócą w nienaruszonym stanie ...

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Taka drobna uwaga - jeśli ktoś się zgłasza, a nie ma wyrobionego ID, to niech sobie założy nr - to bardzo proste -> http://www.adeon.livenet.pl/players.php
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Scimitar pisze:
thurion pisze:ekipa z Moreny wyrusza o 8.30 8) jakbysmy mieli sie spoznic bede dzwonil :P (p.s. ta szkola to ta sama co 2 lata temu? bo mi sie cos wydaje ze inna jak patrze na mapke a nie chcialbym sie sfilmowac :P (bo bede jechal od Chwaszczyna) )

pzdr !!
To ta sama, ale 2 lata temu były remontowane drogi dookoła, więc był trudniejszy dojazd. Można zaparkować przed szkołą na ulicy Nanickiej, ale można też wjechać od tyłu na parking.
czyli generalnie rzecz biorac:

- jadac z Chwaszczyna to mijam po prostu rondo i popylam caly czas prosto ,przez tory, glowna droge itp, az zobacze szkole :D ?
- moge postawic albo na tej Nanickiej, albo mijam Nanicka, skrecam w prawo w Nadrzeczna a potem znowu w prawo i dojezdzam do szkoly od ul Wcz (Wczasowej ? ) Zwycz (Zwyczajne?), i tam wjedzam w brame na teren szkoly i parkuje sobie przed samym wejsciem jak 2 lata temu ?

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

przyjezdzam w piatek, w gdyni bede o 19.35

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

thurion pisze:
Scimitar pisze:

pzdr !!
czyli generalnie rzecz biorac:

- jadac z Chwaszczyna to mijam po prostu rondo i popylam caly czas prosto ,przez tory, glowna droge itp, az zobacze szkole :D ?
- moge postawic albo na tej Nanickiej, albo mijam Nanicka, skrecam w prawo w Nadrzeczna a potem znowu w prawo i dojezdzam do szkoly od ul Wcz (Wczasowej ? ) Zwycz (Zwyczajne?), i tam wjedzam w brame na teren szkoly i parkuje sobie przed samym wejsciem jak 2 lata temu ?
Ta mapka jest nieco stara (tzn. nie uwzględnia przebudowanego 2-3 lata temu skrzyżowania za przejazdem) :) Kiedyś tak było, ale już 2 lata temu zrobili skrzyżowanie koło czołgu. Do ronda jedziesz jak napisałeś, a potem masz 2 opcje:
1. prosto przez przejazd, następnie na skrzyżowaniu prosto kawałek i zaraz w prawo w Słoneczną, następnie na kolejnym skrzyżowaniu lekko w prawo i dojeżdżasz do skrzyżowania z Nanicką - tam w lewo i jesteś przed szkołą.
2. j/w ale nie skręcasz od razu w Nanicką tylko dalej prosto, potem na skrzyżowaniu w lewo i tam dojeżdżasz już poprzez Zwycięstwa do Wczasowej.

Jak znajdę czas to narysuję i prześlę.
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

mi też prześlij - jagal1@o2.pl
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

Post autor: Meter »

@Scimitar jak możesz to chociaż załatw jakiś czajnik żeby wode możnabyło zagotować to ja kawe ze sobą wezmę :lol:

sorka ale jak dla mnie kawa to napój bogów :wink:

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Shino to wezmeisz dla mnie regon 25 orków ? :D

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Meter pisze:@Scimitar jak możesz to chociaż załatw jakiś czajnik żeby wode możnabyło zagotować to ja kawe ze sobą wezmę :lol:

sorka ale jak dla mnie kawa to napój bogów :wink:
W bazie pani wam czajnik pożyczy - nie ma problemu. A podczas turnieju będziemy mieć, a także kawa, herbata i napoje będą.
Draconis - FOR EVER !!!

ODPOWIEDZ