Wszelkie krasnoludzkie rozważania przy piwku
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Wszelkie krasnoludzkie rozważania przy piwku
podstawki pod maszyny, szczególnie ze slotami dla załogi ułatwiają transport i urozmaicają figurkę, co dodaje jej uroku na polu bitwy... krótko mówiąc, to po prostu jest ładne
No dokładnie, tylko że to o czym mówisz to movement tray jeśli ma sloty na załogę. Tzn. jest to movement tray dopóki maszynka nie jest przyklejona do niego i taką opcję bym polecał jeśli co edycję GW będzie zmieniało zdanie czy ma podstawkę czy nie ma, a może dwie maszyny na jednej podstawce?Gobo pisze:podstawki pod maszyny, szczególnie ze slotami dla załogi ułatwiają transport i urozmaicają figurkę, co dodaje jej uroku na polu bitwy... krótko mówiąc, to po prostu jest ładne
REMO - raczej trudno nazywać podstawkę pod maszynę MOVEMENT tray, bo to raczej specyfika oddziałów... gdzie masz "ramkę", która ułatwia poruszanie 20-40 modeli a jeśli chodzi o maszynę, to raczej chodzi o to żeby wszystko trzymało się kupy i stało obok siebie, więc jednak to jest zwykła podstawka ze slotami
ale to kwestia tak prozaiczna, że nie ma o co się spierać
ale to kwestia tak prozaiczna, że nie ma o co się spierać
Movements Trays dla Twojej armii ---> http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=24758
No moj rb mowi, ze maszyny nie maja podstawek, a na turniejach przyjete jest, ze zalogi wystawiac nie trzeba, wystarczy oznaczac liczbe ran.pingu pisze:polecam RB
Ergo w moim rozumowaniu ulepka kowadla z gipsu o podanych wymiarach jest pelnoprawnym turniejowym kowadlem, czyz nie?
Możesz to wystawić jako konwersję, może nawet dostaniesz dodatkowe punkty jeśli jest ładne.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Spróbowałem piwa Johannes, muszę powiedzieć, że jest bardzo dobre. Jest słodkawe i gęste, żadne siki w rodzaju piw produkowanych przez koncerny. Produkuje je browar w Bielkówku. Polecam, gdybyście mięli okazję się go napić, zdecydowanie warto.
Bielkówek ogólnie ratuje honor Gdańska na mapie piwnej... Żywe, Złote Lwy, Koźlak...Lorens pisze:Zgadzam się z przedmówcą - Johannes uratował honor gdańskiego piwa
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
szansa jest zawsze, kwestia jak podejdzie do tego autorArtur pisze:Myslicie ze jest szansa aby w nowym book-u krasi tron wyszedl jako grywalna opcja dla lorda ? Mysle czy nie skusic sie na ten model bo thorgrim i gwardzisci gniota system
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.