[Mordheim/Warheim] Różności 23.06.12
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: [Mordheim] Witch Hunters- Warrior Priest
Czekaj... gdzieś już widziałem to tło...
Dobra, już koniec
Pieski bardzo fajne, to te z chronopi? Sam chcę takie nabyć.
Dobra, już koniec
Pieski bardzo fajne, to te z chronopi? Sam chcę takie nabyć.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Podobają mi się obroże, brązowy i podstawki.
Nie podoba mi się rozjaśnianie czarnego i białe ślepia.
Nie podoba mi się rozjaśnianie czarnego i białe ślepia.
Tak.Rasti pisze:Pieski bardzo fajne, to te z chronopi?
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Coraz lepiej ci ten OSL wychodzi Będę musiał przyjść na korepetycje
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajny OSL .
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajny jest, ale i tak najlepszy OSL .
proponuję na płaszczu wprowadzić jakiś przełamujący monotonię kolor, np. granat, który jest bardzo twarzowy; jednak ostatnim krzykiem mody zdecydowanie będzie: TAKI PŁASZCZYK (link)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Płonący miecz wyszedł bardzo ładnie...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Baaardzo ładnie. Wydaje mi się, że zielony OSL na jednej z dwórek jest chyba trochę za silny, ale głowy nie daję. Poza tym jest bardzo super. Freehand na tarczy blood dragona znakomity, ten na płaszczu też super. Prosty, a jaki efekt! Dwórki wyszły znakomicie (co to za modele?), tak samo krew na Strigoi. Aż się chce patrzeć!
No dobra, skoro nikt Cię nie zjechał, to ja to zrobię <3
osl imo słaby, ale się nada - wszystko, tylko nie ten zielony - farba jest bardzo niedokładnie nałożona, kiepskie przejścia;
miecze od wood elfów - nie wiem, czy to metalik, czy szara farba i próby nmm, ale wygląda to kiepsko - też do poprawy;
skóra strigoi ma trochę podejrzany kolor, ale może to akurat kwestia gustu;
fh na płaszczu blood dragona słaby, cała figurka jakaś taka monotonna, a ten płaszcz przy dole to nie wiem, w czym jest utytłany, przejścia na tarczy rzucają się w oczy, nie wiem, czy to zamierzony efekt, czy nie, kolejny miecz kuleje;
ogólnie jest trochę do poprawy, ale figurki całkiem porządne;
joł
osl imo słaby, ale się nada - wszystko, tylko nie ten zielony - farba jest bardzo niedokładnie nałożona, kiepskie przejścia;
miecze od wood elfów - nie wiem, czy to metalik, czy szara farba i próby nmm, ale wygląda to kiepsko - też do poprawy;
skóra strigoi ma trochę podejrzany kolor, ale może to akurat kwestia gustu;
fh na płaszczu blood dragona słaby, cała figurka jakaś taka monotonna, a ten płaszcz przy dole to nie wiem, w czym jest utytłany, przejścia na tarczy rzucają się w oczy, nie wiem, czy to zamierzony efekt, czy nie, kolejny miecz kuleje;
ogólnie jest trochę do poprawy, ale figurki całkiem porządne;
joł
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.