proponuję na płaszczu wprowadzić jakiś przełamujący monotonię kolor, np. granat, który jest bardzo twarzowy; jednak ostatnim krzykiem mody zdecydowanie będzie: TAKI PŁASZCZYK (link)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Baaardzo ładnie. Wydaje mi się, że zielony OSL na jednej z dwórek jest chyba trochę za silny, ale głowy nie daję. Poza tym jest bardzo super. Freehand na tarczy blood dragona znakomity, ten na płaszczu też super. Prosty, a jaki efekt! Dwórki wyszły znakomicie (co to za modele?), tak samo krew na Strigoi. Aż się chce patrzeć!
No dobra, skoro nikt Cię nie zjechał, to ja to zrobię <3
osl imo słaby, ale się nada - wszystko, tylko nie ten zielony - farba jest bardzo niedokładnie nałożona, kiepskie przejścia;
miecze od wood elfów - nie wiem, czy to metalik, czy szara farba i próby nmm, ale wygląda to kiepsko - też do poprawy;
skóra strigoi ma trochę podejrzany kolor, ale może to akurat kwestia gustu;
fh na płaszczu blood dragona słaby, cała figurka jakaś taka monotonna, a ten płaszcz przy dole to nie wiem, w czym jest utytłany, przejścia na tarczy rzucają się w oczy, nie wiem, czy to zamierzony efekt, czy nie, kolejny miecz kuleje;
ogólnie jest trochę do poprawy, ale figurki całkiem porządne;
joł
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.