Przyhamuj z takimi wejściami, zanim będzie flame on.Khumanor pisze: tym bardziej przykro jak nie ma się kolegów

Przyhamuj z takimi wejściami, zanim będzie flame on.Khumanor pisze: tym bardziej przykro jak nie ma się kolegów
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dzięęęki, nie wiedziałem że tak to działa...Eltharion pisze:Nie robimy tego mastera tylko dla siebie
Wyłuszczę jeszcze raz. Chodzi o to, że potem druga część środowiska będzie narzekała na karniaki, poganianie, małe ramy czasowe, obsuwy których bym nie chciał (plus uciekające pociągi, późny start w drogę powrotną do domu, wczesne wstawanie i co tam jeszcze). Odsyłam do regulaminu Areny, o której zaczynano i ile czasu było na bitwy. Nie jest to zarzut pod adresem orgów, w żadnym razie, tylko przykład do porównania. Mniej więcej (bardziej "więcej"A skoro środowisko chce 2800 to może warto zrobić 2800
Marudzą zazwyczaj osoby którym coś nie pasuje. Ci którzy nie mają nic przeciwko zazwyczaj siedzą cichą, także troszkę na wyrost jest stwierdzenie, że masy chcą więcej, a nielicznym pasuje. Naprawdę miarodajne było by gdyby każdy potencjalny gracz musiał obowiązkowo stwierdzić: a)2800 b)2600.Smiechu pisze:Hmm.
Nie to żebym chciał sie przekomarzać, ale generalnie skoro chcecie zrobić Mastera dla paru osób które nie wyrabiają się w czasie to dlaczego nie chcecie zrobić Mastera dla parunastu osób więcej które chcą większego formatu
Tak tak - kij ma dwa końce - teraz trzeba wybrać komu dogodzić
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
nawet nie wiedziałem że jest głosowanie, wiem nie jestem molem forum może ogarniam 4 tematy ( BoCh, DoCh, WoCh, czasem rozpiski ) po za klubowym, ale słyszałem że macie robić turniej na 2800, przeczytałem potem kiedy zacząłem tu się udzielać że na 2600 i straciłem ochotę na ten wyjazd, po prostu może dla niektórych odchylenie pomiędzy 2600 a 2800 nie ma znaczenia to patrząc na ostatnie lokale czy turnieje, 2400 a 2800 jest ogromną zmianą szczególnie no limit, gdzie magia po prostu robi to co powinnaRóżnica głosów przy głosowaniu nad formatem wynosiła 2 czy 3
+ trueMarys pisze:Z całym szacunkiem dla argumentów, ale 200 pkt. nie robi różnicy w stopniu uniemożliwiającym rozegranie bitwy. Jeśli ktoś che grać na czas, to zagra i na 1500 pkt. Jeśli ludzie zdecydują się przyjechać, to będą w pełni świadomi tego ile mają czasu na bitwy.
Ja jestem za 2800.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
wiesz jak jestGolonka pisze:P.S. Kumek kocham cię, ale popracuj nad gramatyką i ogólnie pisownią
powiedz jak po między 2600 bestiami a 2600 teraz się coś zmieni?Denis pisze:generalnie też bym był za 2800
tak gram skavenami i wrzuce kolejne 2-3 klocki
Ale generalnie nie o to chodzi, jak jest juz postanowione 2600 to niech tak zostanie, jezeli nie ma ograniczeń EURO to i tak rozpiski będą mega różne a na 2800 jednak potrzeba juz więcej czasu. Ważne aby przyjechać pograć bo Kozłów to najlepsza miejscówka na mastery ever.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Kto wie...Andrzej pisze:A najśmieszniejsze jest to, że ta cała dyskusja jest całkowicie jałowa, jako że format został już ostatecznie ustalony i ni chuja się nie zmieni