DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Re: DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :

Post autor: Afro »

a to ciekawe
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

diuk
Falubaz

Post autor: diuk »

szeregowiec ryan pisze: I Bitwa i chyba organizatorom nie za bardzo chcialo sie losowac, bo gramy z Włocławkiem, z którym spotkalismy sie na parkingu i zapisywalismy zaraz po sobie :D Paringi spoko, choc akurat ja dosc niechetnie gram z HE Diuka który jechał z nami samochodem z Poznania - zajebiscie :D

Była ksiazka z Lightem którego sie za bardzo nie bałem - jedyna karzaca mnie Birona zniknęła z miscasta w 1 turze. Szachowalismy sie przez cała bitwę, w której na dobra sprawe nic sie nie działo. Pogoniłem jakies orły i łuki, on mi zagonił smieci i szykował sie remis. Punkt kulminacyjny to 5 tura - Lwy z magami połasiły się na byki które na fuksie zdązyły uciec - spalona szarza i konterka od uberoddziału. Udało sie złamać i wuchta punktow zdobyta rzutem na taśme 15:5 Druzyna na maksa do przodu
Gwoli ścisłości wygrywałem jakieś 13-7 do 6 tury, a ten rzut na taśmę - no cóż :roll: Miało go nie być, ale co tam :D

Następnym razem się policzymy :twisted:

Tak czy siak, to była jedyna bitwa którą przegrałem na DMP, dobrze więc, że przynajmniej punkty poszły dla ziomków z miasta :P

Gratulacje za najlepszego Ogra ! =D> =D>
Ostatnio zmieniony 15 sie 2011, o 14:29 przez diuk, łącznie zmieniany 2 razy.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów

Kontakt PM

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Brawo dla pierwszego składu SS, powrót w wielkim stylu ; )

I nie przejmujcie się chłopaki, za rok będzie lepiej : * To przez to że Kalafior stalował perfidnie ; *

Pozdro dla wszystkich przeciwników (moje choróbsko współpracy nie ułatwiało ^^), szczególnie dla barbary który nie oparł sie pokusie ostrego czoko ^^ Podziękowania za organizacje turnieju RS bo wyglądało to przęsprawnie, a osobno grillowi za podwyżke ceny karkówki co sprawilo, że przez truniej zrobiłem sobie dietę i jestem szczuplejszy ;*

szeregowiec ryan
Mudżahedin

Post autor: szeregowiec ryan »

Była spora dyskusja czy mozna rzucic czary na Rinoksy i wyszło ze na jezdca tak wiec Regeneracja na lajcie, natomiast na przykład siła działa tylko na ogra do góry. Grałem pare razy z Kudłatym i nie zwracał mi uwagi ze nie mozna

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

Dzieki za mistrzowski turniej. Bylo fajnie. Troche zaluje, ze nie imprezowalem z soboty na niedziele, ale bylem turbo zjebany po podrozy.
Specjalne podziekowania dla mojej druzyny. Wszycy sie spisali na miare swoich mozliwosci. 5 miejsce w pelni zasluzone.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Dawać jakieś zdjęcia! 8)
Obrazek

diuk
Falubaz

Post autor: diuk »

Kilka słów ode mnie:

Pojechałem z Włocławskim klubem z najemnikiem z Irlandii. To mój pierwszy master, fajnie że drużynówka - to lubię najbardziej.

Nie chce mi się pisać o moich bitwach, generalnie zrobiłem: 5-15, 10-10, 10-10, 20-0 + jedną pauzowaliśmy, bo ktoś musiał.

Jak na lajtową grę, poszło całkiem nieźle. Gdybym trochę bardziej przycisnął to zrobiłbym i więcej, ale nie miałem wielkiego ciśnienia na wynik bo od początku nie mieliśmy wielkich aspiracji.

Dzięki dla Gantożuja i chłopaków z Włocławka za skombinowanie mi składu tydzień przed Dmp i za bezciśnieniowe granie. Dla orgów za bardzo fajną miejscówkę - mój pierwszy raz w Gorzowie - bardzo przyjemne miasto, szczególnie deptak przy Warcie. Dla wszystkich którzy pożyczyli mi figurki, w tym Bałaganowi za klocek White Lionów, dzięki któremu mogłem wystawić rozpę, którą chciałem. I dla chłopaków z Ponania za rozkminy w aucie, bilard, piwo itp.

Do zobaczenia za rok ;)
Szukam: zamienników do Silver Helmsów

Kontakt PM

Siimson
Wałkarz

Post autor: Siimson »

Hejka.

Człowiek odespał na spokojnie to czas skrobnąć parę linijek tekstu.
Primo. Dzięki RS za świetny tur jak zawsze. Atmosfera DMP zawsze jest jedyna w swoim rodzaju, ale DMP w Gorzowie zdecydowanie miażdży system.
W tym roku przyjechałem jako jeden z dwóch „plusów” w składzie „Womenosity Plus”. Po niemal równo rocznej przerwie od battla (dokładnie od ostatniego DMP) postanowiłem pograć spokojnie i wspomóc dziewczyny ze Szczecina w złożeniu składu. Chyba najlepszy wybór jaki dokonałem przed tym DMP, bo rozpe WoC’y to ja złożyłem warzywną.

1 bitwa i FENIX TEAM BETA, miła bitwa vs krasie u mnie i spokojne 11:9. Dziewczyny pokazały że przez rok nie próżnowały i jako drużyna ugraliśmy 55:45. Wygrana zawsze podbudowuje więc apetyt wzrósł na coś więcej niż „nie granie na dwóch ostatnich stołach”

2 bitwa i „Kieł”, u mnie znowu super bitwa z HE z niesamowitymi zwrotami akcji i sprawiedliwym 10:10 na koniec. Drużyna tym razem 46:54 ale dziewczyny walczyły dzielnie. Mały pstryczek dla chłopaka grającego Ogrami vs Marta z VC, za próby wałków i nie okazywanie szacunku wobec przeciwnika a szczególnie przeciwnika piękniejszej płci. Duże brawa dla chłopaków, którzy przeprosili za niego i Szczura z Koszalina za przypilnowanie w/w stólu.

3 bitwa i RS Penetratorzy. Paring z natury wtf, to nie nasza półka. Robson,Buszmen,Śmiechu pokazali miejsce w szeregu ogrywając niemiłosiernie ale z uśmiechem na twarzy (chociaż Śmiechu kurczowo walczył z wewnętrznym parciem). Szmaja za to okazał się bardzo gościnny i pozwolił mi ugrać z jego Imperium 20:0. Drużynowo totalne plecy czyli 35:65.

Po pierwszym dniu ostatnia porażka nie zepsuła nam wrażenia, że drużyna radzi sobie dobrze i ogólnie dzień na duży plus.

4 bitwa i Animosity Delta. Kobitki w miarę szczęśliwe bo znają chłopaków i umieją z nimi grać. U mnie bitwa na kości z Nordim (VC), bogowie kości wskazali dużym palcem na mnie i pozwolili ugrać kolejne 20:0. Dziewczyny tak jak mówiły dały rade, drugi plus u nas „Flymch” w bitwie o lepszego orka pokonał Chestera i drużynowo wyszło 61:39. Mały strach przed tym czy to nas nie wywinduje na bardzo ciężki paring powstał.

5 bitwa i …. BWT. Przypuszczenia się sprawiły i kolejny paring z natury „nie naszej półki”. Mi przypadł mirror z WoC’ami. Co tu dużo pisać u mnie 0:20, chłopaki z BWT pokazali, że grają dużo lepiej od miejsca, które zajęli i ograli nas niemiłosiernie. Tym niemniej dzięki za bitwy w super atmosferze na każdym stole i 35 punktów na koniec turnieju. No i oczywiście „dzięki za szkołę battla” szczególnie Lokiemu.

Podsumowując wielkie podziękowania dla orgów i wielkie gratki dla Dziewczyn za naprawdę dobre wyniki, a miejsce daleko od końca powinno na pewno jest wielką nagrodą i mobilizacją by nie spoczywać na laurach. Dzięki DMP i ludziom których zobaczyłem po dłuuugiej przerwie, znowu złapałem bakcyla na WFB i planuje trochę pojeździć po Polsce w tym roku. Więc mam nadzieje, że w tym sezonie Animosity znowu zawita na większe ilości turniejów. Raz jeszcze dzięki dla mojej drużyny i wszystkich z którymi graliśmy/widzieliśmy się na DMP.

Howgh
You never know how Strong you are ... until being Strong is the only choice you have ...

miszon
Wałkarz

Post autor: miszon »

A ja jeszcze raz w całym tym natłoku postów upomnę się o końcowe wyniki z punktacją.

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Macie foty :)

Galeria turniejowa DMP 2011 --> http://s906.photobucket.com/albums/ac26 ... /DMP_2011/

Jeśli ktoś chce jakieś zdjęcia w formie surowej lub w większej rozdzielczości, to do mnie na PM walić.

Chciałbym jeszcze raz bardzo podziękować graczom, którzy po zakończeniu DMP jeszcze nam pomagali w ogarnianiu hali i sprzątaniu =D>

I mała przekrojówka z soboty i niedzieli:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

A krótko po 17:00 hala wyglądała już tak:
Obrazek
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Buszman
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: Buszman »

miszon pisze:A ja jeszcze raz w całym tym natłoku postów upomnę się o końcowe wyniki z punktacją.
fajnie, ze sie upominasz. mozesz to robic dalej- nawet powiekszona czcionka.

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Zdjęcie 139
"Warhammer Fantasy Battes"
To jakaś nowa gra? :)
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

to samo pomyślałem :D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Madessi
Wałkarz

Post autor: Madessi »

Świetny master, zabawa jeszcze lepsza :>

Gratki dla przeciwników i dla wygranych :)

Buszman
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: Buszman »

Duderson pisze:Zdjęcie 139
"Warhammer Fantasy Battes"
To jakaś nowa gra? :)
nie.

to sprawka Darka?

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Dziekuje wszystkim, graty dla Ordinu.

RS - ogarnijcie jakies miejsce, zeby sie zbetonic z soboty na niedziele. W srodku nocy wyleciala wsciekla Stenia i kazala nam spierdalac. Olalismy to, ale nie bylo nikogutko z organizatorow. I melanz na dworze w sierpniu to 30 komarow/minute.

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Z pania Stenia nie ma zartow ;) Popelniles blad taktyczny Kacper, bo to byl tylko sygnal. Trzebabylo wtedy poczestowac pania Stenie wodzitsu. W zeszlym roku podzialalo :-)
Battle na trzezwo bylby nudny...

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Cosmo pisze:Z pania Stenia nie ma zartow ;) Popelniles blad taktyczny Kacper, bo to byl tylko sygnal. Trzebabylo wtedy poczestowac pania Stenie wodzitsu. W zeszlym roku podzialalo :-)
Cosmo - nie bylo w tym roku wodki na DMP. Wszyscy piwerka i lulu. Starzeja sie ludzie :/

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

swieta_barbara pisze:
Cosmo pisze:Z pania Stenia nie ma zartow ;) Popelniles blad taktyczny Kacper, bo to byl tylko sygnal. Trzebabylo wtedy poczestowac pania Stenie wodzitsu. W zeszlym roku podzialalo :-)
Cosmo - nie bylo w tym roku wodki na DMP. Wszyscy piwerka i lulu. Starzeja sie ludzie :/
A może to właśnie Cosma zabrakło
Obrazek

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Nie bylo? .... Kurcze to co ja pilem...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

ODPOWIEDZ