Akadera pisze:Drucholcu Fisz jedzie na etc na 100% ale z lotyszami
a tak ładny troll był

Akadera pisze:Drucholcu Fisz jedzie na etc na 100% ale z lotyszami
A od kiedy Stachu gra bretka? Skoro maja z Fishem identyczne rozpyDaw pisze:Swoja drogą Fish czuł nosem, że jednak wygryzie Stacha i zapisał sie na ETC z inna drużyną ale tą samą armią i rozpą żeby ew. zrobić podmiankę
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Jednak nie byłem tak zajebany jak myślałem. Nawet normalnie wyglądam ^^.Gnatozuj pisze:http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 215&type=1
Garść fotosów z turnieju. Mam nadzieję że działa. Jak ktoś chce to mogę je na maila podesłać. Nigdzie poza Facebookiem nie wrzucam bo "mnie siem nie chce".
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
heheh a to szacunDmtrij pisze:@Szmajson... Myśmy odmówili wyjazdu z ładnymi paniami, więc te wróciły do nas zamiast abwic sie na jakimś festynie w Bogdańcu:) tak się to robi na dzikim zachodzie:D
Jesli to te dziewczyny, ktore wpadly na turniej gdy graliscie z nami (czwarta?) partie, to musze przyznac, ze rzeczywiscie byly bardzo fajne@Szmajson... Myśmy odmówili wyjazdu z ładnymi paniami, więc te wróciły do nas zamiast abwic sie na jakimś festynie w Bogdańcu:) tak się to robi na dzikim zachodzie:D
bo ja wiem... wielu może zazdrościć takiej żony i tak pięknej córeczkiSmiechu pisze:Ty przegrałeś bo masz żonę i potomkaDmtrij pisze:jak to już ktos madry powiedział, można wygrać i wygrać. My zdecydowanie wygraliśmy:D
ta nie mówiąc o gejach...Dmtrij pisze:nie wiem czy był dobry - żałuj tylko ze nie widziałes jaka Kumek robił tańcując w Zielonym Abazurze. Wszystkie laskie jego...