DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Re: DMP "Games R Us" 2011 - 2011.08.13-14 Gorzów nad Wartą :

Post autor: Gokish »

Akadera pisze:Drucholcu Fisz jedzie na etc na 100% ale z lotyszami :P

a tak ładny troll był :P

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Trolling their softly :)
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Co Ty Akadera gadasz?

Sam gadałem z Debkiem i Crusem i niestety ale to prawda.
Ostatnie wyniki Rybkinsa pokazuja że Nie starz jest wazny a obecne umiejętności w 8ed.

Stachu pomimo łatwych paringow Nie zdobyl tylu pkt co Krysiu kapac o wiele trudniejsze paringi.

Life is brutal. szkoda Stacha że sie tak wypalił w ostatnim czasie.

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Swoja drogą Fish czuł nosem, że jednak wygryzie Stacha i zapisał sie na ETC z inna drużyną ale tą samą armią i rozpą żeby ew. zrobić podmiankę ;)
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Daw pisze:Swoja drogą Fish czuł nosem, że jednak wygryzie Stacha i zapisał sie na ETC z inna drużyną ale tą samą armią i rozpą żeby ew. zrobić podmiankę ;)
A od kiedy Stachu gra bretka? Skoro maja z Fishem identyczne rozpy :mrgreen:
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
Siwek
Falubaz

Post autor: Siwek »

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 215&type=1

Garść fotosów z turnieju. Mam nadzieję że działa. Jak ktoś chce to mogę je na maila podesłać. Nigdzie poza Facebookiem nie wrzucam bo "mnie siem nie chce".

Awatar użytkownika
Rilam
Kradziej

Post autor: Rilam »

Gnatozuj pisze:http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 215&type=1

Garść fotosów z turnieju. Mam nadzieję że działa. Jak ktoś chce to mogę je na maila podesłać. Nigdzie poza Facebookiem nie wrzucam bo "mnie siem nie chce".
Jednak nie byłem tak zajebany jak myślałem. Nawet normalnie wyglądam ^^.

Z mojej strony krótka relacja.

I Bitwa WoCH 0:20
Nie dość, że ani razu nie mogłem zdispelować gatewaya z 6 kości magiem 4lvlu to jeszcze siła i hity nie spadły poniżej 7. w szarży gralami i pełną lancą z bsb zabijam 1 choesena. Trochę błędów zrobiłem, a kości to uwydatniły.

II Bitwa DoCH 5:15
Omiatam śmietnik. Wrona schowana nie czaruje zbytnio tak więc lance są pełne. W kluczowym momencie pegazy wpadają od boku w blodków razem z lancą i bsb. Grale na 7 nie dojeżdżają do blodków, treby nie zadają ani jednej rany psom, które w następstwie spalonej szarży wpadają w grali. Lanca ze stubbornem wpada w horrory. lord ostatecznie nie przekopał się przez herosów do wrony. Przez spaloną szarżę grali przegrałem. Tego pecha nie naprawiły trebusze. Szkoda...

III Bitwa WE 20:0
Cóż nie ma wiele do mówienia. Grale zjadają duże drzewo, pegazy miotą śmietnik. WE nie są wymagajacym paringiem dla brety.

IV Bitwa TK 20:0
3 sfinksy w połączeniu z brakiem wykopywaczek wydały mi się dziwne. W I turze spada jeden sfinks, w trzeciej kolejny. Ostatni spadł w 4 od szarży dwóch lanc. Pedzie miotą oddziały rydwanów, Grale casket. Dzięki dobrym rzutom na treby łatwe zwycięstwo.

V Bitwa DE 10:10
Tutaj bitwa rozpoczęła się pomyślnie. Nie mając nic do stracenia wykonuję szarżę na 18 cali w kuszników z dwoma magami. (nawet gdybym spalił nic by mnie nie złapało). W I turze pozbawiam przeciwnika magii. Dostaję smoka na tył tamtej lancy. Lord w kluczowym momencie nie rzucił 6 by dolecieć do smoka. dwa oddziały pedziów rozkręcają kloc warriorów. Z Hydrą wzajemnie się unikamy. Gdyby nie felerny rzut na lorda prawdopodobnie wygrałbym. Jeszcze raz dziękuję koledze ze Śląska za świetną bitwę (mimo, że się wkurzałem troszkę) i rozmowy o piłce ;).

Ogólnie uzyskałem 55pkt. Czuję niedosyt. Dwie bitwy udupiły mi rzuty na szarże jednak jak na drugiego mastera i moje pierwsze DMP mój wynik nie uznaję za zły. Chciałbym jeszcze podziękować Rogatemu Szczurowi za wspaniały turniej i to, że przygarnęli mnie do teamu, było świetnie ;). Do zobaczenia za rok.

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

No i dzięki Rilam za grę w tysiąca :mrgreen: A szczególne pozdro dla Lohosta i Necromantera - będą wiedzieli za co :D
Obrazek

Chłopska Bretka ;) : W/R/P: 4/2/4

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

@Szmajson... Myśmy odmówili wyjazdu z ładnymi paniami, więc te wróciły do nas zamiast abwic sie na jakimś festynie w Bogdańcu:) tak się to robi na dzikim zachodzie:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Dmtrij pisze:@Szmajson... Myśmy odmówili wyjazdu z ładnymi paniami, więc te wróciły do nas zamiast abwic sie na jakimś festynie w Bogdańcu:) tak się to robi na dzikim zachodzie:D
heheh a to szacun :) kurde w tym bogdancu to moglbyc dobry balet :P
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

nie wiem czy był dobry - żałuj tylko ze nie widziałes jaka Kumek robił tańcując w Zielonym Abazurze. Wszystkie laskie jego...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Dyd
Mudżahedin

Post autor: Dyd »

@Szmajson... Myśmy odmówili wyjazdu z ładnymi paniami, więc te wróciły do nas zamiast abwic sie na jakimś festynie w Bogdańcu:) tak się to robi na dzikim zachodzie:D
Jesli to te dziewczyny, ktore wpadly na turniej gdy graliscie z nami (czwarta?) partie, to musze przyznac, ze rzeczywiscie byly bardzo fajne 8)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

dokładnie te:)
3 partia.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Gdyby nie panny to urwalibyście jakieś punkty. Taki plan był, my zdawaliśmy ld na 2 bez przerzutu, żeby nie patrzeć, Wy z 10 z przerzutem przegrywaliście :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

jak to już ktos madry powiedział, można wygrać i wygrać. My zdecydowanie wygraliśmy:D

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Dmtrij pisze:jak to już ktos madry powiedział, można wygrać i wygrać. My zdecydowanie wygraliśmy:D
Ty przegrałeś bo masz żonę i potomka :mrgreen:

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

Smiechu pisze:
Dmtrij pisze:jak to już ktos madry powiedział, można wygrać i wygrać. My zdecydowanie wygraliśmy:D
Ty przegrałeś bo masz żonę i potomka :mrgreen:
bo ja wiem... wielu może zazdrościć takiej żony i tak pięknej córeczki :D
Dmtrij pisze:nie wiem czy był dobry - żałuj tylko ze nie widziałes jaka Kumek robił tańcując w Zielonym Abazurze. Wszystkie laskie jego...
ta nie mówiąc o gejach... :lol2:

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Noo, te 3 dupeczki calkiem spoko. Szczegolnie jedna.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

wiem nawet która, fajnie się całuje 8)

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Ale mowimy o tej wysokiej brunecie, prawda:) ?
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

ODPOWIEDZ