To obsługa murzynyAndrzej pisze:No jak to nie? Jest to oddział? Jest. Są w nim skinki? Są. No to o co chodzi?
Poradnik poczatkujacego lizaka
Moderator: Ziemko
Re: Poradnik poczatkujacego lizaka
-
- Plankton
prawdą jest, że skinki nie mają poisonów po marszu? jestem początkujący i ostatnio podczas gry dostałem taką informację
- The WariaX
- Falubaz
No to zrobili Cie w konia
No chyba, że chodziło o to, że po marszu razem z innymi modyfikatorami wyszło strzelanie na 7+. Wtedy faktycznie poisony przestają działać.
No chyba, że chodziło o to, że po marszu razem z innymi modyfikatorami wyszło strzelanie na 7+. Wtedy faktycznie poisony przestają działać.
Zapraszam do mojej galerii :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
Panowie, szybkie pytanko - czy stary, metalowy stegadon miał parę wariantów sklejenia, czy też był w konkretnej konfiguracji (na przykład z kapłanem czy też balistą/plujkami)? Prosiłbym o informację, bo siadam do klejenia plastikowego i nie wiem, z czym go skleić, żeby uniknąć ewentualnego dubla (gdybym kiedyś w przyszłości zdobył metalowego watażkę ).
Czy ma ktoś może instrukcję do stegadona?
Mam figurkę, ale bez instrukcji raczej nie skleję góry
Jeżeli ktoś ma to prosiłbym o skan
Mam figurkę, ale bez instrukcji raczej nie skleję góry
Jeżeli ktoś ma to prosiłbym o skan
Wisła Kraków.
Wielkie dzięki
Wisła Kraków.
Nie mój dział, ale się wtrącę, bo Saurii IMO tylko z hand weaponami, bo ze spearami tracą parry, a to może troche dać.
Skinki i te i te jesli chcesz grać na euro.
Możesz skleić z handweaponami i używać jako włóczni, choć nie masz wysiwygu (jakkolwiek sie to pisało...)
Skinki i te i te jesli chcesz grać na euro.
Możesz skleić z handweaponami i używać jako włóczni, choć nie masz wysiwygu (jakkolwiek sie to pisało...)
Parry, czyli jeśli model posiada hand weapon i tarcze to przysługuje mu wardsave 6+ na ataki w walce wręcz.
Nie patrz na to ile teraz masz modeli, tylko ile masz zamiar mieć
Jak będziesz miał zamiar jeździć na mastery z wysiwygiem to się martw jakich potrzebujesz, więc tak jak już mówiłem, sklej tak, żeby pasowało do twojego stylu gry.
P.S. Temple Guardzi mogą używać tarcz+ hand weapon w walce czy kiedy dochodzi do CC zmieniają na Halabardę i trzeba jej użyć?
Nie patrz na to ile teraz masz modeli, tylko ile masz zamiar mieć
Jak będziesz miał zamiar jeździć na mastery z wysiwygiem to się martw jakich potrzebujesz, więc tak jak już mówiłem, sklej tak, żeby pasowało do twojego stylu gry.
P.S. Temple Guardzi mogą używać tarcz+ hand weapon w walce czy kiedy dochodzi do CC zmieniają na Halabardę i trzeba jej użyć?
- JungleJack
- "Nie jestem powergamerem"
Jest to moje subiektywne zdanie, ale jeśli są to twoje pierwsze skinki w kolekcji (masz ich 20- 30) to lepiej skleić z plujkami.W przypadku saurusów nie wiem, ja na początek preferował bym z bronią ręczną.
BtW Identyczne pytanie pojawiało się na tym forum już wielokrotnie, prześledź wątki może tam znajdziesz coś ciekawego.
Pozdrawiam
BtW Identyczne pytanie pojawiało się na tym forum już wielokrotnie, prześledź wątki może tam znajdziesz coś ciekawego.
Pozdrawiam