Najpotężniejsza jednostka w WFB.
Re: Najpotężniejsza jednostka w WFB.
W ogóle każda muzyka wykorzystująca gitarę elektryczną jest spoko 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Nie każda. Muzyka metalowa to syf 

Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
Zwłaszcza rozstrojonąnindza77 pisze:Nie każda. Muzyka metalowa to syf

Żeby nie było zupełnego offtopu: najpotężniejszy oddział to taki, w którym muzykiem jest bębniarz lub gitarzysta.
Słaby trollnindza77 pisze:Nie każda. Muzyka metalowa to syf

Raz na jakimś forum napisałem "Metal to takie niedomyte emo, nie?". Chyba najlepsza prowokacja jaką kiedykolwiek popełniłem, dwie strony wezwań do bójki
.

kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Gdzieś na forum widziałem kiedyś kowadło z dwoma slayerami z gitarami jako strażników kowadła i jednego przy perkusji, gdzie na bębnie był napis "Anvil of doom". W sumie do innych armii można by zrobić podobnie, np. skaveński zespół "Screaming bell", albo "War altar" do imperium
. Kto przyjmuje wyzwanie
?

moze ktos zrobi symulacje w stylu MŚ na najpotężniejszego unita? - jednostki za 450pkt, koszyczki uszeregowane wg. wartości pojedynczego modelu (powiedzmy do 6pkt, 6-12pkt, 12-24pkt, powyzej 24pkt), w grupach starcie kazdy z kazdym, pozniej faza pucharowa (jak dluga to zalezy od ilosci grup)
fajnie by bylo pomyslec sobie o starciu 225 slave'ów z 30 swordmasterami albo 10 chaos knightami
Cradle of Filth - jako kociołek w DE
Cemetery of Scream - nieumarłe screamery jako felbaty VC
inne ciekawe zespoły których słuchałem (i wpadły w oko przegladając liste) z potencjałem konwersowym do których nie chce mi sie przelewac na literki pomysłow (ani offtopowac): Cult Of Luna, Dead Raven Choir, Earthcorpse, Generation of Vipers, Goatsblood, Greyswan, Hierophant, Meshuggah, Mushroom River Band, Mortuary, Ordo Rosarius Equilibrio, Stormtroopers Of Death (dwa ostatnie bardziej chyba wh40k), Torture Wheel, itd...
fajnie by bylo pomyslec sobie o starciu 225 slave'ów z 30 swordmasterami albo 10 chaos knightami
stary, angielski death Bolt Thrower - możliwości dużo, ale najlepiej chyba w dwarfachKlafuti pisze: Kto przyjmuje wyzwanie?
Cradle of Filth - jako kociołek w DE
Cemetery of Scream - nieumarłe screamery jako felbaty VC
inne ciekawe zespoły których słuchałem (i wpadły w oko przegladając liste) z potencjałem konwersowym do których nie chce mi sie przelewac na literki pomysłow (ani offtopowac): Cult Of Luna, Dead Raven Choir, Earthcorpse, Generation of Vipers, Goatsblood, Greyswan, Hierophant, Meshuggah, Mushroom River Band, Mortuary, Ordo Rosarius Equilibrio, Stormtroopers Of Death (dwa ostatnie bardziej chyba wh40k), Torture Wheel, itd...
Bretońskie rycki!!!
Najlepsze zespoły to oczywiście Manowar i Sabaton
Najlepsze zespoły to oczywiście Manowar i Sabaton
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
-
- Wałkarz
Jeżeli chodzi o Sabaton to chyba mogę sie zgodzić,też lubię ten zespół a motyw gitary elektrycznej w grze jest spoko,o to właśnie chodzi.