Najpotężniejsza jednostka w WFB.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Andrzej
Pan Spamu

Re: Najpotężniejsza jednostka w WFB.

Post autor: Andrzej »

W ogóle każda muzyka wykorzystująca gitarę elektryczną jest spoko :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

nindza77
Wodzirej

Post autor: nindza77 »

Nie każda. Muzyka metalowa to syf ;)
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

nindza77 pisze:Nie każda. Muzyka metalowa to syf ;)
Zwłaszcza rozstrojoną 8) . I do tego perkusję. Ale gitara elektryczna jest git.
Żeby nie było zupełnego offtopu: najpotężniejszy oddział to taki, w którym muzykiem jest bębniarz lub gitarzysta.
nindza77 pisze:Nie każda. Muzyka metalowa to syf ;)
Słaby troll :wink: .
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Raz na jakimś forum napisałem "Metal to takie niedomyte emo, nie?". Chyba najlepsza prowokacja jaką kiedykolwiek popełniłem, dwie strony wezwań do bójki ;).
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kervyn
Chuck Norris

Post autor: Kervyn »

Moje dwa oddziały klanratów mają muzyków - jeden perkusistę, drugi gitarzystę :wink:
Queek.

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

Jak już się dorobię Slayerów, to bankowo jako muzyka będą mieli gitarzyste, najlepiej z motywem Punk's not Dead 8)
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
Chomikozo
Chuck Norris

Post autor: Chomikozo »

Slayerzy są do tego idealni - noszą tatuaże, irokezy, chleją mnóstwo piwska i prawdopodobnie się nie myją. Punki jak się patrzy :mrgreen:
Prawdziwy krasnolud gardzi słonecznikiem.

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Gdzieś na forum widziałem kiedyś kowadło z dwoma slayerami z gitarami jako strażników kowadła i jednego przy perkusji, gdzie na bębnie był napis "Anvil of doom". W sumie do innych armii można by zrobić podobnie, np. skaveński zespół "Screaming bell", albo "War altar" do imperium :-k . Kto przyjmuje wyzwanie :wink: ?
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Szmyt
Chuck Norris

Post autor: Szmyt »

moze ktos zrobi symulacje w stylu MŚ na najpotężniejszego unita? - jednostki za 450pkt, koszyczki uszeregowane wg. wartości pojedynczego modelu (powiedzmy do 6pkt, 6-12pkt, 12-24pkt, powyzej 24pkt), w grupach starcie kazdy z kazdym, pozniej faza pucharowa (jak dluga to zalezy od ilosci grup)

fajnie by bylo pomyslec sobie o starciu 225 slave'ów z 30 swordmasterami albo 10 chaos knightami
Klafuti pisze: Kto przyjmuje wyzwanie :wink: ?
stary, angielski death Bolt Thrower - możliwości dużo, ale najlepiej chyba w dwarfach
Cradle of Filth - jako kociołek w DE
Cemetery of Scream - nieumarłe screamery jako felbaty VC

inne ciekawe zespoły których słuchałem (i wpadły w oko przegladając liste) z potencjałem konwersowym do których nie chce mi sie przelewac na literki pomysłow (ani offtopowac): Cult Of Luna, Dead Raven Choir, Earthcorpse, Generation of Vipers, Goatsblood, Greyswan, Hierophant, Meshuggah, Mushroom River Band, Mortuary, Ordo Rosarius Equilibrio, Stormtroopers Of Death (dwa ostatnie bardziej chyba wh40k), Torture Wheel, itd...

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Bretońskie rycki!!!

Najlepsze zespoły to oczywiście Manowar i Sabaton
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Targowo.Istore
Wałkarz

Post autor: Targowo.Istore »

Jeżeli chodzi o Sabaton to chyba mogę sie zgodzić,też lubię ten zespół a motyw gitary elektrycznej w grze jest spoko,o to właśnie chodzi.

ODPOWIEDZ