Avatars of War - plastikowe regimenty!

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Motorek
Mudżahedin

Re: Avatars of War - plastikowe regimenty!

Post autor: Motorek »

Ja obstawiam ciężko zbrojne krasnala, albo jakiś regiment panienek do mrocznych elfów.
Bene mori praestat, quam trpiter vvere

Awatar użytkownika
antonio
Chuck Norris

Post autor: antonio »

Oby krasie :mrgreen: Najlepiej z dwurakami i długimi brodami :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Też mi się wydaje że jednak krasie. Wszystko wygląda na to że slayerzy będą dużym sukcesem, jest spore zainteresowanie tymi modelami na forach i w sklepach internetowych. Poza tym co tu dużo pisać, udały im się te modele. Dlatego moim zdaniem będą dalej szli w stronę krasi próbując podtrzymać pozytywny szum. No i dochodzi do tego popularność ich metalowych krasnoludzkich herosów, przecież do kraśków wydali najwięcej modeli :)
Podsumowując Kraśki w ich Wykonaniu to dobra inwestycja i powinni się tego trzymać :mrgreen:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Motorek
Mudżahedin

Post autor: Motorek »

+1Arbiter Elegancji

O elfich kobitkach, można między wierszami wyczytać na ich forum. :) Ale czytając między wierszami, można się też przeliczyć. ;)
Bene mori praestat, quam trpiter vvere

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

Niech AoW robi wiecej plastikowych dwarfów, bo im widać dobrze wychodzą. Było by fajnie jhakby zrobili copś ala Właśnie longów ;)
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
wru
Chuck Norris

Post autor: wru »

zaje ten krasnolud, i 100 zł za 20 to IMO genialna cena, GW patrz i się ucz
Come crawling faster, obey your Master...

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Mam kilku Herosów WoCH z AoW i szczególnie Maruderscy Herosi prezentują się zajebitnie :D
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Awatar użytkownika
Barth
Falubaz

Post autor: Barth »

Może nie plastik ale od AoW 8)

Obrazek

Awatar użytkownika
wru
Chuck Norris

Post autor: wru »

Mega. Mogli by zrobić jakiegoś fajnego Lorda Wampira, coś ala Blood Dragon albo Strigoi.
Come crawling faster, obey your Master...

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Jestem fanem AoW od dłuższego czasu i chłopaki nie zawodzą, każde kolejne modele są super.
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Miodne.

Awatar użytkownika
Don_Silvarro
Chuck Norris

Post autor: Don_Silvarro »

Mi się nie podoba, tłusty jakiś strasznie i z dwuwymiarową pozą a'la ludki z wczesnych lat '90. :P

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

No tak, dlatego jest miodny :D lepsze to niż ta plastikowa kura tzenczowa ;)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

A mi nie podoba się ani ten, ani ten . za to podoba mi się nowy champion Nurgla GW, ot, co :!: :wink: :D

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Bardzo ciekawy model, może się nadac na heralda Tz. :)
Obrazek

Chłopska Bretka ;) : W/R/P: 4/2/4

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Don_Silvarro pisze:Mi się nie podoba, tłusty jakiś strasznie i z dwuwymiarową pozą a'la ludki z wczesnych lat '90. :P
Widział? Macał? Czy ocenia po zdjęciu i robi to co sam gani w temacie z Mantic Games? :P
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Don_Silvarro
Chuck Norris

Post autor: Don_Silvarro »

Zaniepokojony przejrzałem wszystkie swoje posty w temacie o Manticu żeby sprawdzić, w jaki sposób 'ganię' forumowiczów...

Jedyną rzeczą, z którą staram się polemizować (moim zdaniem w cywilizowany sposób, jak ktoś się mimo to czuje urażony, to przepraszam) są komentarze na modłę "Mantic jest gówniany, bo tak i koniec kropka", "Mantic jest gówniany, bo zrobili ludki inne niż GW" oraz "Mantic jest gówniany, bo reguły do KoW mają mniej stron od reguł do WFB". Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek 'ganił' użytkownika, który wyraził własną opinię nt. produktu Mantica wymieniając konkretne elementy designu, które nie leżą w jego gustach. Czyli tak, jak zrobiłem to powyżej nt. produktu Avatars of War. W 'najgorszym' wypadku próbuję w takiej sytuacji odczytać i wyjaśnić założenia i przyczyny takiego, a nie innego designu.

Jeśli się mylę i któryś z moich postów odebrałeś jako 'naganę', proszę podeślij mi link. Nie było to moim zamiarem i natychmiast edytuję post celem likwidacji nieporozumienia.

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Jednak ciężko ocenić dwuwymiarowość czy masywność modelu posiłkując się zdjęciem :wink: .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Majestic pisze:Jednak ciężko ocenić dwuwymiarowość czy masywność modelu posiłkując się zdjęciem :wink: .
akurat po ustawieniu rączek i czegoś co powinno być głową można wnioskować, że model jest zbyt dwuwymiarowy.

Chyba jedynie te "języki" wychodzące z czegoś co powinno być głową, mogą zaburzyć dwuwymiarowość. Tylko żeby to ocenić potrzebne jest zdjęcie z boku/ukosa.

pozdrawiam
A.
Obrazek

ODPOWIEDZ