3.09. Turniej w Magic Traders Kraków - Pre Silesian
Re: 3.09. Turniej w Magic Traders Kraków - Pre Silesian
Jak byście dopisali jeszcze mojego Brata do listy rezerwowych. Marek Lisiński VC
Ja pytam serio, czy dacie radę. Nie chce mi się tachać waliz na próżno
wiesz co sevi ogarnia turniej...jak bedzie na forum to napisze bo ja nie wiem ile jest osób na liscie rezerwowej;]
A tak btw.masa ludzi z Krakowa i okolic ma ochotę pograć w tradersach to czemu garstka na mastery jeździ??? widzę ze jest trochę graczy a przydała by sie większa ekipa Krakowsko masterowa. Zdradzi mi ktoś sekret???...
A tak btw.masa ludzi z Krakowa i okolic ma ochotę pograć w tradersach to czemu garstka na mastery jeździ??? widzę ze jest trochę graczy a przydała by sie większa ekipa Krakowsko masterowa. Zdradzi mi ktoś sekret???...
Wiemy ,że jest u nas niski poziom i wielu ludzi nie chce się wygłupiać.Nawet jak jest jakiś turniej w Krakowie to ma plewny format i nie bardzo jest z kim i gdzie trenować.Undead pisze:wiesz co sevi ogarnia turniej...jak bedzie na forum to napisze bo ja nie wiem ile jest osób na liscie rezerwowej;]
Nie ma w Krakowie żadnej czynnej organizacji skupiającej graczy więc niby kto miałby takie wyjazdy organizować. Ot i cała tajemnica.....
W dużym pokoju nie wejdzie więcej niż 4 stoły, kiedyś próbowaliśmy innego ustawienia i wychodzi tak samo, w małym pokoju wejdą dwa stoły, tak samo przy ladzie - kolejne dwa, co daje nam 8 stołów i 16 osób. W sobotę możliwe są opady: http://pogoda.onet.pl/0,196,38,krakow,miasto.html#pnd jeżeli osoby z listy rezerwowej chcą to możemy ustawić dwa stoły na tarasie ale ja nie wezmę odpowiedzialności za figurki, a wypadku gdyby zaczęło padać, to co potem? Będziemy ciągnąć zapałki kto ma grać? Bo 4 osoby nie miałby wtedy gdzie zagrać.
Wisła Kraków.
według innej prognozy nie powinno padać(bardziej ufam cudzej prognozie;)
http://www.yr.no/sted/Polen/Lillepolen/ ... arsel.html
ćwiczcie i przyjeżdżajcie
http://www.yr.no/sted/Polen/Lillepolen/ ... arsel.html
ćwiczcie i przyjeżdżajcie
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Mastery mają bardzo zróżnicowany poziom,grają gracze od 1 do 1000 miejsca w rankingu więc jest to idealne miejsce aby wyrobić sobie dobrego skila.PiotrB pisze:Wiemy ,że jest u nas niski poziom i wielu ludzi nie chce się wygłupiać.Nawet jak jest jakiś turniej w Krakowie to ma plewny format i nie bardzo jest z kim i gdzie trenować.Undead pisze:wiesz co sevi ogarnia turniej...jak bedzie na forum to napisze bo ja nie wiem ile jest osób na liscie rezerwowej;]
Nie ma w Krakowie żadnej czynnej organizacji skupiającej graczy więc niby kto miałby takie wyjazdy organizować. Ot i cała tajemnica.....
Z krakowa dość często gdzieś jedziemy i często gęsto w aucie są wolne miejsa więc wystarczy zapytać a organizacja się znajdzie...
Pozatym pociągi też kursują...
Generalnie kiepskie wytłumaczenie...
Sevi ! Ja bym zaryzykował i przyjął więcej osób z zastrzeżeniem ,że wszyscy ponad 16 tke w razie czego muszą się wycofać. Dawno u nas nie było turnieju z taką frekwencją więc szkoda to odpuścić ....
Ok tylko w regulaminie trzeba zaznaczyć info że każdy ponad 16 ponosi ryzyko że zostanie odprawiony z kwitkiemPiotrB pisze:Sevi ! Ja bym zaryzykował i przyjął więcej osób z zastrzeżeniem ,że wszyscy ponad 16 tke w razie czego muszą się wycofać. Dawno u nas nie było turnieju z taką frekwencją więc szkoda to odpuścić ....
No to i tak przywiozę ludziki. A jak będzie ładna pogoda to chociaż chciałbym zarezerwować 1 stolik na tym tajemniczym tarasie, by sobie zagrać towarzysko.
Undead ty chyba znasz jakiś innych graczy z Krakowa niż ja ... Bywam na 2 turniejach w Krakowie miesięcznie i wiem jaki jest poziom. Nie ma się czego wstydzić tylko trzeba więcej grać z lepszymi i uczyć się . A jak jeździcie na mastery i macie wolne miejsce to chętnie się zabiorę....
Co do plewnego formatu, to dwa ostatnie turnieje w MT były na zasady Euro na które zostały rozegrane dwa ostatnie mastery.
Popołudniu mam dostać informację od MT czy możemy zająć taras.
Hmm, ma to jakiś sens, tylko pytanie ile osób z listy rezerwowej wtedy przyjdzie?Ja bym zaryzykował i przyjął więcej osób z zastrzeżeniem ,że wszyscy ponad 16 tke w razie czego muszą się wycofać.
Popołudniu mam dostać informację od MT czy możemy zająć taras.
Wisła Kraków.
Sevi to naocznie coś będziesz wiedzieć to daj znać
Piotr - ale żeby się uczyć od lepszych to właśnie trzeba jeździć na mastery...
Na silesia jadą 2 samochody...i z tego co wiem to u catafractusa są miejsca i u mnie i raptora też...masz ochotę to jedziesz z którymś z nas...w tradersach pogadamy
Piotr - ale żeby się uczyć od lepszych to właśnie trzeba jeździć na mastery...
Na silesia jadą 2 samochody...i z tego co wiem to u catafractusa są miejsca i u mnie i raptora też...masz ochotę to jedziesz z którymś z nas...w tradersach pogadamy
W zasadzie to na mastery głównie jeżdżę Ja, i Kuba obiektywnie patrząc : ) czasami Fluffy, Undead, i Butan się pojawią jak mają czas, oczywiście z wiernym przydupasem w roli Rapciaka.
JBC mam chyba jeszcze jedno wolne miejsce na Silesiana w samochodzie, gdyby był ktoś chetny. Zreszta Fluffy tez pewnie będzie jechał, i Undead samochodem.
I nie marudzić, tylko rozkładać te stoły na tarasie, jak by było skąd wziąć takie duże parasole barowe było by super - z doświadczenia wiem, że można je tak ułożyć i popodwijać, aby nic na stół nie padało.
pzdr
JBC mam chyba jeszcze jedno wolne miejsce na Silesiana w samochodzie, gdyby był ktoś chetny. Zreszta Fluffy tez pewnie będzie jechał, i Undead samochodem.
I nie marudzić, tylko rozkładać te stoły na tarasie, jak by było skąd wziąć takie duże parasole barowe było by super - z doświadczenia wiem, że można je tak ułożyć i popodwijać, aby nic na stół nie padało.
pzdr
xYz
Ej ej bo ja też sie wybieram kto mnie przygarnie do samochodu ?? Ostatnio siedzę i twardo figurki podmalowywuje coby na mastera jakiegoś w końcu Kozami pojechać.
A co do organizacji graczy w Krakowie .. To coś pomyślimy żeby to prężniej działało, wszak Arena Bis sie zbliża.
A co do organizacji graczy w Krakowie .. To coś pomyślimy żeby to prężniej działało, wszak Arena Bis sie zbliża.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Dibo ją jadę tylko z raptorem więc mamy miejsce, catafractus teżDibo pisze:Ej ej bo ja też sie wybieram kto mnie przygarnie do samochodu ?? Ostatnio siedzę i twardo figurki podmalowywuje coby na mastera jakiegoś w końcu Kozami pojechać.
Dopiszcie mnie, Andrzej Bąk ID 2431 HE
I bardzo proszę o zgłaszanie, jesli ktoś nie będzie mógł przyjechać, bo głupio tak jechać na próżno.
I bardzo proszę o zgłaszanie, jesli ktoś nie będzie mógł przyjechać, bo głupio tak jechać na próżno.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.