Dyskusja o ETC AR
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2011
aha tak szczególnie sprawdza się na czołg albo sfinksy rotfl 

We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
-
- Masakrator
Blizz przy robocie większej niźli 3 frakcje/klasy daje dupy. Wow jak był tak i jest niezbalansowany jak cholera. Dlatego przytaczam przykład wowa- bliższy causie WFB, z racji większej ilości frakcji/ras. Im więcej tego cholerstwa tym gorzej to zbalansować.Muszę się nie zgodzić - Blizzard jest szczytem balansu jeśli chodzi o gry ogólnie. Nieważne ile jest forumowych płaczek - bo te będą zawsze. Ale statystyki na turniejach po tylu latach gry były jasne - 25% winów dla każdej z ras w WC3. SC1 - 33% wygranych w koreańskich turniejach dla każdej rasy. Ale nie o balansie gier blizarda mowa.
Jesli mamy garnek i chcemy go podgrzać do 60 stopni to dajemy dalikatny ogień i mierzymy temperaturę cały czas. To co proponuje ten comp to pełen gaz, a jak dojdzie do wrzenia to chłodzimy - najlepiej lodem. Histereza wariuje. Małe delikatne kroczki - to jest sposób. Blizz bardzo rzadko robił rewolucje:)
No dobra to niech wydadzą wszystkie do połowy 2012-go i będzie gites 

Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Barbarossa pisze:Niom. Nowe AB są zbalansowane. Tylko gigant we wszystkich armiach ten sam - do dupy.karlito pisze:Mi się coraz bardziej wydaje że jak wyjdą wszystkie army booki do 8 ed to nie będzie potrzeby robienia żadnych cięć.
to też pewien rodzaj balansu

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
-
- Chuck Norris
po tym jak już dojdzie do combatu o ile dojdzie rzecz jasna.eliah91 pisze:Po tym jak zginie od łuków czy po tym jak go zajebią magic missaile?scoutmaster pisze:Sprawdza się na sfinksy
- Barbarossa
- Mniejsze zło
No, z VCtami jak wyminie wraithy i dojdzie do CC z ghulami albo regengwardią, to jest normalnie tak groźny, że hoho i jeszcze hohohoho.
Ale jest świetną kontrą na warghulfa
Ale jest świetną kontrą na warghulfa

- Barbarossa
- Mniejsze zło
O to im chodzi, żeby pewnych czarów nie było. Dla mnie łatwiej jest po prostu zbanować pewne czary, jeśli już.
mindrazor daje +2 sily do max 6... hahahahahhahahahahaha
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
-
- Chuck Norris
grałem bestiami z chalisem i harpiami i giganty doszły.Daw pisze:Chyba grałeś z plewami jeżeli Twój Gigant zbliżył się do CC albo grałeś z VCscoutmaster pisze:po tym jak już dojdzie do combatu o ile dojdzie rzecz jasna.
Powodzeniu z tym comp scorem.
Z sredniej armii lizakow zrobili turbo warzywa
Z sredniej armii lizakow zrobili turbo warzywa

OMG...
W moim wochu wyrzucam puppeta i wrzucam blood of thzeentch wiec dalej nie boje sie miscastow.... i mogę się bić o zwycięstwo z orkami i ogrami
.... to jakaś parodia jest de, vc, emp, dw, liz, wciągam nosem jak sa tak pociete...
BTW
Mogę grać na dwóch daemon prince'ach:D
W moim wochu wyrzucam puppeta i wrzucam blood of thzeentch wiec dalej nie boje sie miscastow.... i mogę się bić o zwycięstwo z orkami i ogrami

BTW
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Przez tyle lat 7ed. robili to gracze demonów i umarlaków... Dlaczego nie my teraz ?Durin pisze:OMG...
W moim wochu wyrzucam puppeta i wrzucam blood of thzeentch wiec dalej nie boje sie miscastow.... i mogę się bić o zwycięstwo z orkami i ogrami.... to jakaś parodia jest de, vc, emp, dw, liz, wciągam nosem jak sa tak pociete...
BTW
w top 3 też wood elfy!Durin pisze:OMG...
W moim wochu wyrzucam puppeta i wrzucam blood of thzeentch wiec dalej nie boje sie miscastow.... i mogę się bić o zwycięstwo z orkami i ogrami.... to jakaś parodia jest de, vc, emp, dw, liz, wciągam nosem jak sa tak pociete...
BTW