Xet pisze:JJ Ty jednak jestes i byles z tego co czytam na twf obronica Polski i Polaków. Moze doczekasz sie swojego własnego ronda w jakiejś miejscowości
I peronu w Gołkowie.
Koniecznie.
Moderator: swieta_barbara
Xet pisze:JJ Ty jednak jestes i byles z tego co czytam na twf obronica Polski i Polaków. Moze doczekasz sie swojego własnego ronda w jakiejś miejscowości
Standardy sa nieuniknione. Widzisz mozliwosc, by nie bylo standardów? Postawienie jakichkolwiek zasad sprawia, ze w końcu powstaja armie, ktore sa w obrebie tych zasad najefektywniejsze i przez to staja się standardem.JaceK pisze: Standardy są nudne.
Jedy Knight pisze:Stary, życie w ogóle, a już moje na pewno jest krótkie. 5 lat z tego zeszło mi na użeraniu się z Asgerem. Jeśli ludzie tam są na tyle głupi, że nie widzą co robi i dają się wodzić za nos - to ja ich oświecał nie będę. Przynajmniej nie polegnę od prostackiego obrzucania gównem, tylko od sprawnej manipulacji.JaceK pisze:
Jak się teraz nie znajdzie czasu, ochoty i umiejętności, to potem może już nie być po co.
Zresztą - to tylko takie hobby.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
To jest tylko sposób spędzania wolnego czasu - ale jeszcze kiedyś zrozumiesz siłę emocji targających ludźmi którzy grają w turnieju pchełek i ktoś ich wałuje.JaceK pisze: A co do ostatniego zdania - jakby to tylko było hobby, to byś nie zakładał takich różnych oskarżycielskich tematów i w ogóle
Nie deprecjonujcie naszego wspaniałego hobby!Jedy Knight pisze:To jest tylko sposób spędzania wolnego czasu - ale jeszcze kiedyś zrozumiesz siłę emocji targających ludźmi którzy grają w turnieju pchełek i ktoś ich wałuje.JaceK pisze: A co do ostatniego zdania - jakby to tylko było hobby, to byś nie zakładał takich różnych oskarżycielskich tematów i w ogóle
Krotki kurs forumowej dominacji (demokracji):Barbarossa pisze:Całkiem serio to zgadzam się z Baśką, że przydałby się natomiast ktoś umiejętnie trolujący nadętego Asgera. Szkoda, że Baśka nie może, ma w tym wielki talent. Ja nie potrafię.Ale żeby efekt był właściwy, to musiałby być pro trollingu z dobrym angielskim, inaczej wyjdzie żałośnie.
Ibidem.Barbarossa pisze:
Ale generalnie uważam Asgera za aroganckiego, fałszywego człowieka. Dobrze gra i myślałem, że w bezpośrednim kontakcie nie jest taki zły... ale w sumie naprawdę po dłuższej współpracy z nim na AR com i po tej cudownej roli trybuna ludu szczerze go nie znoszę.
Ibidem.Barbarossa pisze:Ależ w bezpośrednie relacji Asger jest bardzo czarujący i sympatyczny.
Potem tylko wychodzi, że subtelnie wbija nóż w plecy, nie pamięta ustaleń, nie pamięta, że skład AR Com był z nim konsultowany i z moralną wyższością udziela rad.
To już naiwność, grac tak z Duńczykiem.Barbarossa pisze: Zapomniał też wspomnieć o "I move the cauldron to be just within 12" of corsairs... OK" - bo z jego opowiadani wynika, że posunąłem kociołek tak, by tylko zbliżyć się do jego czarki z szadołem.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
To ciekawe bo na ETC widziałem bardzo różne buildy każdej armii... I wszystkie miały sens. Owszem, są armie bardziej i mniej monotematyczne (chyba OnG teraz mają największy standard, WoC i VC też trochę podobnawe), ale naprawdę różnorodność buildów kwitnie.bless pisze:Standardy sa nieuniknione.JaceK pisze: Standardy są nudne.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
http://www.giantfanatic.dk/download/94/Denis pisze:poda ktoś link do całosci tych ograniczeń? bo nijak mi idzie szukanie tego...
Jeżeli wszyscy wokół wchodzą na minę przeciwpiechotną ty też zrobisz dobrą minę do złej gry, czy olejesz frajerów i pójdziesz na "kubusia" ?krystian1wielki pisze:A strzelenie focha na pewno pomoże Polakom w zostaniu poważanymi graczami w europie