Czy zastanawiacie się ??
Moderator: Gremlin
-
- "Nie jestem powergamerem"
Re: Czy zastanawiacie się ??
Ja nie za bardzo rozumiem czemu jesteście za metalem? GW coraz częściej wydaje plastik i trzeba się z tego cieszyc ,więcej szczegółów ,taniej ,więcej części itd..
Powrót WE
Ciężki, masywny, trwały co sprawia, że trzymając mojego Treemana wiem, że gość jest luj i pozamiata szeregi wroga.Twoja-Stara pisze:Ja nie za bardzo rozumiem czemu jesteście za metalem? GW coraz częściej wydaje plastik i trzeba się z tego cieszyc ,więcej szczegółów ,taniej ,więcej części itd..
Metalowa figurka po prostu lepiej leży w dłoni.
Bo metal jest po prostu, krótko reasumując "kurwa zajebisty"
Polemizowałbym na ten temat.Twoja-Stara pisze:więcej szczegółów ,taniej ,więcej części itd..
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
I tak mam większość potrzebnych mi modeli do WE, przy nowej edycji i tak najbardziej interesuje mnie nowy book A jak dostaniemy jakieś nowe fajne jednostki ew. monsterki to też kupie
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
Ja tam lubie sobie konwertować o ile mam czas.
xYz
Konwertowanie o dziwo też mnie wciągneło
Męczę Treekiny z Dryad przerabiam.
Co do nowego AB to 2 rzeczy mi się marzą.
Zrobienie grywalnych Eternali i wydanie paczki 10-20szt a nie kupowanie po3szt.
Figurka chyba jedna z najlepszych ale niestety trochę nieopłacalna
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
Ja jeszcze zdążyłem kupić jedną paczkę 10-ciu na szczęście.
Ale konwertowanie też lubie, choć patrząc na nowe ulepki GW, to pewnie kupie jakiegos Monstera, jeśli takiego dostaniemy
Ale konwertowanie też lubie, choć patrząc na nowe ulepki GW, to pewnie kupie jakiegos Monstera, jeśli takiego dostaniemy
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
Ja mam 30 EG, i wystawiłem ich tylko raz - mam podobne marzenie co Luc - aby byli grywalni
Wisła Kraków.
o przepraszam były dostepne boxy EG, było ich 10 w pudełku i to metalowych, wiem bo miałem w zeszłej edycjiLuc pisze:Konwertowanie o dziwo też mnie wciągneło
- Jacek_Azael
- Masakrator
Rezygnujesz...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
- Jacek_Azael
- Masakrator
klapki na oczy, a wóz coraz cięższy
xYz
A ja właśnie wymieniłem brete na WE i jestem zadowolony
"Największa ofiara- to ofiara z własnej woli." - Św. Maksymilian Maria Kolbe
Ja tam nawet przez chwilę się nie zastanawiam - gra WE jest po prostu wyzwaniem. Choć na DMP dostałem 5 razy w dupę to i tak już na urlopie zacząłem w głowie układać nową rozpę i wyciągać wnioski z błędów jakie popełniłem. Nasza armia skłania do ciągłego myślenia i kombinowania jak zadać przeciwnikowi straty Marne szanse bym z niej zrezygnował (jeszcze tyle zbierania i pomalowania na satysfakcjonujący widok )
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
gralem niedawno z HE, weszly dwellersy w lionow i spadlo kilku ze strzelania, potem jakies szachy i tancerki wpadaja od boku, driady w kresce na przod je blokowaly.
nie udalo sie, przegralem duzo w 2 turze combatu, WL szli jak ja chcialem i szarzowali w to co im podsunalem pod nos, a potem sie obrsalem w combacie. wniosek, mozna bylo jeszcze jedna ture poczekac i to wystrzelac.
btw, high magic jest prze.. na nas, ale to juz wiadomo od dawna.
nie udalo sie, przegralem duzo w 2 turze combatu, WL szli jak ja chcialem i szarzowali w to co im podsunalem pod nos, a potem sie obrsalem w combacie. wniosek, mozna bylo jeszcze jedna ture poczekac i to wystrzelac.
btw, high magic jest prze.. na nas, ale to juz wiadomo od dawna.
Piotras pisze:(...) jedyna armia, nie zmienię jej nigdy (...)
Piotras pisze:A poza tym dla mnie ma niepowtarzany klimat...
Nic dodać nic ująć
Jedyna partyzancka armia w WFB, mina przeciwnika zawsze mnie cieszy kiedy zastanawia się którędy będę mu uciekał i jak długo będę unikać combatu