To mnie jednak trochę przekonuję do STRONGA... a pan Arbiter Elegancji jak uważa?Siena pisze:Do skavenów najlepszy będzie strong tone, bo zawiera brązowy pigment.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
To mnie jednak trochę przekonuję do STRONGA... a pan Arbiter Elegancji jak uważa?Siena pisze:Do skavenów najlepszy będzie strong tone, bo zawiera brązowy pigment.
Zależy jaki podkład i jakie kolory przewodnie masz na myszach, ale raczej Strong. Wydaje się najbardziej uniwersalny.ClownInsane pisze: a pan Arbiter Elegancji jak uważa?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Te gadżeciarskie pędzle to przeważnie badziew. Do drybrusha wystarczy dowolny sztywny pędzel, może być stary i zużyty, i tak tylko będziesz malował nim podstawki, bo drybrush do niczego innego się nie nadaje.ClownInsane pisze:Rasti/Klafuti: Wielkie dzięki za porady
Niestety jutro mam zamiar wszystko kupić, ale jadę do Barda, a u nich w ofercie są tylko pędzle od The Army Painter i Citadel, więc muszę wybrać któreś z tych (ofertę mają na stronie internetowej http://www.bard.pl/). Więc od nich jakie pędzelki polecacie do małych figurek pokroju Skavenów?