O&G vs szczurki
Moderator: Kołata
O&G vs szczurki
Jakie macie sposoby na abominację? przepychacie dzwon i furmankę czy je omijacie i zbieracie punkty na innych jednostkach?
Jeżeli chodzi o abdominację to sprawa wygląda następująco, w zależności od to czy chcemy się jej pozbyć za wszelką cenę.
1. Karmić ją można goblinami, jak wszystko na co nie ma sposobu. O ile w pobliży będzie generał i bsb to ją potrzymają kilka tur.
2. Jeżeli chcemy się jej pozbyć to musimy zastosować misję samobójczą BO. Klocek 20-30 BO ze sztandarem płonących ataków rozkręci abdomkę w 2 tury. Z tym że z klocka nie zostanie zbyt wiele.
Odnośnie dzwona i furmanki nie mam doświadczeń.
1. Karmić ją można goblinami, jak wszystko na co nie ma sposobu. O ile w pobliży będzie generał i bsb to ją potrzymają kilka tur.
2. Jeżeli chcemy się jej pozbyć to musimy zastosować misję samobójczą BO. Klocek 20-30 BO ze sztandarem płonących ataków rozkręci abdomkę w 2 tury. Z tym że z klocka nie zostanie zbyt wiele.
Odnośnie dzwona i furmanki nie mam doświadczeń.
"When you're a goblin, you don't have to step forward to be a hero-everyone else just has to step back!" - Biggum Flodrot, goblin veteran
Myślałem też o 10 SO na dzikach z płonącymi atakami ( dziki też je dostają?), przy pomocy czaru z małej wagh...obniżenie I powinni szybko się z nią uporać, gorzej tylko jak czar nie wejdzie...
Ewentualnie Ruby Ring of Ruin z sześciu kości, katapy i DD
Furmake chyba najlepiej częstować DD i katapami....
Ewentualnie Ruby Ring of Ruin z sześciu kości, katapy i DD
Furmake chyba najlepiej częstować DD i katapami....