spokojnie, jeszcze miesiąc do turniejuFilup pisze:
Trojmiasto... slaaaabizna. Znowu dajecie d...?

spokojnie, jeszcze miesiąc do turniejuFilup pisze:
Trojmiasto... slaaaabizna. Znowu dajecie d...?
Heptun pisze:Niestety jakikolwiek środek transportu dla klubu (lub kierowca z autem) na wagę złotaMy natomiast myślimy o dwóch samochodach
Trochę młodzieży by chciało do Was przyjechać od nas
Pająk pisze:ja już mam rozpiskę, dziewczyna uprzedzona... teraz muszę pogadać z resztą chłopaków czy jadą, ale z tego co wiem, to Michał bardzo chciał jechaćwięc BWT pewnie się pojawi
Loki mówi, że za to że nie podałeś mu ręki to nie jedziesz z namiXet pisze:Pajak czym bedziesz gral ?? Chetnie bym pojechal
ja chciałem ogry + lizaki...Michał pisze:Loki mówi, że za to że nie podałeś mu ręki to nie jedziesz z namiXet pisze:Pajak czym bedziesz gral ?? Chetnie bym pojechal![]()
A tak na poważnie to Pająk dawaj Xetowi Ogry i ciśniem
Rozumiem , że sojusz z krasnoludami może mieć 4DD : 3 na krasiach, jedna na sojuszniku, lub po dwie na armię w sojuszu?- MAGIA ograniczenia EURO
3 PD i 3 DD na sojusz , jedna armia może zrobić 2PD/DD (Krasnoludy +1DD)
Hexacon of Hashut liczy się jako 1 DD
@Michał jak będziecie jechali to może uda Wam się jeszcze jednego Fenixiarza wcisnąć z Trójmiasta ? Krystian już wtedy będzie w Gdańsku ?Michał pisze:Loki mówi, że za to że nie podałeś mu ręki to nie jedziesz z namiXet pisze:Pajak czym bedziesz gral ?? Chetnie bym pojechal![]()
A tak na poważnie to Pająk dawaj Xetowi Ogry i ciśniem
PKP, twardym trzeba być, nie miętkim Krystianie. Ostatnio jak wracałem z Bydgoszczy, byłem w domu o 2.30, miałem przesiadki w zapomnianych przez Boga krainach, gdzie czas się zatrzymał 100 lat temu, ale dotarłem, to i Tobie się udakrystian1wielki pisze:Gadałem już z Pająkiem i mówił że raczej mają komplet i się nie wcisnę