spokojnie, jeszcze miesiąc do turniejuFilup pisze:
Trojmiasto... slaaaabizna. Znowu dajecie d...?
Kohortex: Wrocławskie Manewry 01.10.2011r. 2x1600 pkt
Re: Kohortex: Wrocławskie Manewry 01.10.2011r. 2x1600 pkt
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Niby tak...
Jednak wiadomo, że Jagalobusa nie będzie a szkoda... Pytanie tylko czy reszcie będzie się chciało...
Jednak wiadomo, że Jagalobusa nie będzie a szkoda... Pytanie tylko czy reszcie będzie się chciało...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Niestety jakikolwiek środek transportu dla klubu (lub kierowca z autem) na wagę złota
My natomiast myślimy o dwóch samochodach
Trochę młodzieży by chciało do Was przyjechać od nas
Heptun pisze:Niestety jakikolwiek środek transportu dla klubu (lub kierowca z autem) na wagę złotaMy natomiast myślimy o dwóch samochodach
Trochę młodzieży by chciało do Was przyjechać od nas
ale przypomnę
Pająk pisze:ja już mam rozpiskę, dziewczyna uprzedzona... teraz muszę pogadać z resztą chłopaków czy jadą, ale z tego co wiem, to Michał bardzo chciał jechaćwięc BWT pewnie się pojawi
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
Loki mówi, że za to że nie podałeś mu ręki to nie jedziesz z namiXet pisze:Pajak czym bedziesz gral ?? Chetnie bym pojechal
A tak na poważnie to Pająk dawaj Xetowi Ogry i ciśniem
ja chciałem ogry + lizaki...Michał pisze:Loki mówi, że za to że nie podałeś mu ręki to nie jedziesz z namiXet pisze:Pajak czym bedziesz gral ?? Chetnie bym pojechal![]()
pytanie czy się dogadamy z koncepcją
Rozumiem , że sojusz z krasnoludami może mieć 4DD : 3 na krasiach, jedna na sojuszniku, lub po dwie na armię w sojuszu?- MAGIA ograniczenia EURO
3 PD i 3 DD na sojusz , jedna armia może zrobić 2PD/DD (Krasnoludy +1DD)
Hexacon of Hashut liczy się jako 1 DD
Scrole zajmuje miejsce DD jak w euro?
Ja nie mam pary,z checia zagralbym z jakims ogarnietym graczem z armia dobra, bo Andrew sie nie odzywa.
-
Tyrion1111
- Plankton
A jeśli ktoś nie ma klubu to co może grać? A i jeszcze jedno czy trzeba mieć rullbooka?
@Michał jak będziecie jechali to może uda Wam się jeszcze jednego Fenixiarza wcisnąć z Trójmiasta ? Krystian już wtedy będzie w Gdańsku ?Michał pisze:Loki mówi, że za to że nie podałeś mu ręki to nie jedziesz z namiXet pisze:Pajak czym bedziesz gral ?? Chetnie bym pojechal![]()
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Gadałem już z Pająkiem i mówił że raczej mają komplet i się nie wcisnę 
- Jacek_Azael
- Masakrator
PKP, twardym trzeba być, nie miętkim Krystianie. Ostatnio jak wracałem z Bydgoszczy, byłem w domu o 2.30, miałem przesiadki w zapomnianych przez Boga krainach, gdzie czas się zatrzymał 100 lat temu, ale dotarłem, to i Tobie się udakrystian1wielki pisze:Gadałem już z Pająkiem i mówił że raczej mają komplet i się nie wcisnę