![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Mi najlepiej się sprawdza formacja:
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
gdzie :Idea: to poganiacz. Też wypłaca 7 ataków, ma natomiast mniejszy front, łatwiej się przemieszcza i lepiej blokuje.
Szkoda że Rat Swarmy nie są 1-5, wtedy byłyby znacznie lepszą odginaczką od Giant Ratów ;/
Moderator: Hoax
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
nielegalnevocal pisze:z mało którym sobie same poradzą (taka 6), trzeba ich używać jako support albo zabrać z 8 i dorzucić im skavenbrew jeszcze
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Działa tylko na Clanratów i Stormverminów.A character carrying Skavenbrew a can force any unit of
Clanrats or Stormvermin in base contact to guzzle the
vile liquid.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..