Skaveńskie Q&A
Moderator: Hoax
Re: Skaveńskie Q&A
Niezgadzam się
Mi najlepiej się sprawdza formacja:
gdzie :Idea: to poganiacz. Też wypłaca 7 ataków, ma natomiast mniejszy front, łatwiej się przemieszcza i lepiej blokuje.
Szkoda że Rat Swarmy nie są 1-5, wtedy byłyby znacznie lepszą odginaczką od Giant Ratów ;/
Mi najlepiej się sprawdza formacja:
gdzie :Idea: to poganiacz. Też wypłaca 7 ataków, ma natomiast mniejszy front, łatwiej się przemieszcza i lepiej blokuje.
Szkoda że Rat Swarmy nie są 1-5, wtedy byłyby znacznie lepszą odginaczką od Giant Ratów ;/
Formacja:
( packmaster to , stoi w drugim szeregu) też jest git, oddział mający jedną wartość I nie jest w stanie dorwać packmastera, takie np. głupki z frenzy muszą go gonić A zastosowań ma to jeszcze więcej, nawet jeśli do przodu wywala 6, a nie 7A.
( packmaster to , stoi w drugim szeregu) też jest git, oddział mający jedną wartość I nie jest w stanie dorwać packmastera, takie np. głupki z frenzy muszą go gonić A zastosowań ma to jeszcze więcej, nawet jeśli do przodu wywala 6, a nie 7A.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Mi raz taki jeden koleś rzucił dwie pały na breja i 30 WL spędziło 6 turę gapiąc się w dzwon na 2 ranach
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Andrzej czy wypowiedzialeś się w każdym aktywnym temacie dziś wieczorem:P??
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Punkt dla Ciebie:D i tym sposobem mam 2 posty więcej;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
SPAMERZY!!!!!!
Ha też sobie posta nabiłem
Ha też sobie posta nabiłem
ogry fajne ale singiel bsb z niskim savem/rerolem je brejkuje:/ a ld5/7 sprawia że mają małe sznase na ustanie. z klockami różne crashtesty robiłem- z mało którym sobie same poradzą (taka 6), trzeba ich używać jako support albo zabrać z 8 i dorzucić im skavenbrew jeszcze. zresztą poturlaj sam kostkami/policz prawdopodobieństwo ile czego zabiją. 6 ogrów to 21A, trafia zazwyczaj z połowa czyli ok 10 a potem z tego 2+/3+ zazwyczaj.. czyli 6-9 trupów. i dostajemy teraz z 20-30A sami. zakładając że to my mieliśmy wyższą In i wróg nie atakowal pierwszy... skavenbrew im sporo użyteczność poprawia ale na 6szt troszkę jeszcze szkoda to dawać. z magii to deathfrenzy średnie boogry spadają szybko, poisony mało przydatne jak zazwyczaj i tak na 2+ ranią... nie łatwo nimi grać ale jako support są świetne:)
Bawił się ktoś mocniej weaponteamowymi maszynkami do mięsa?;]
Bawił się ktoś mocniej weaponteamowymi maszynkami do mięsa?;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
nielegalnevocal pisze:z mało którym sobie same poradzą (taka 6), trzeba ich używać jako support albo zabrać z 8 i dorzucić im skavenbrew jeszcze
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
czemu?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Pierwsze zdanie z opisu działania:
Działa tylko na Clanratów i Stormverminów.A character carrying Skavenbrew a can force any unit of
Clanrats or Stormvermin in base contact to guzzle the
vile liquid.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
aaaa racja, zapomniałem że na ograch nie można ale że już na monkach i giantratach to wiedziałem dlaczego