![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=VQciWOON ... ure=relmfu
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Mam wrażenie, że większości mankamentów opisanych przez Ciebie w nowszych fonach/wersjach androida już nie ma. Chyba że to ja mam tak zaniżone wymagania i mi wszystko odpowiadaJaceK pisze:iPhone 4.
Nie jest najtańszy, ale w praktyce niesamowicie intuicyjny.
Ma fantastyczny design i daje wszystko co trzeba, bez niepotrzebnej komplikacji.
Dla odmiany mam HTC Wildfire (służbowy) i jakoś nie mogę go polubić.
Niby wszystko OK, ale design (wewnątrz i na zewnątrz) gorszy znacznie, dużo jest minimalnych słabości (np. wpisanie firmy do kontaktu jest bezcelowe, bo nie widać jej na liście) i klawiatura, która zasłania 2/3 ekranu przez co nic na nim nie widać i trzeba chować klawiaturę co chwila - słabe.
Mam świadomość, że HTC (a raczej Android) daje wiele możliwości, których nie ma iPhone, ale szczerze to ich realna użyteczność jest nieduża.
Obsługa gMaila na HTC (w stosunku do iPhone'a) - słabiutka.
No i kiepskie wyświetlanie stron www - słabo wygładza fonty, brak możliwości przewinięcia do góry strony 1 klikiem i wiele innych małych rzeczy.
Wiem, że wiele osób nienawidzi iPhone'ów z jakichś absurdalnych przyczyn, ale jak patrzę na HTC to jest to dla mnie jeden wielki rip-off. Czasem lepszy, częściej gorszy. Ale wciąż blisko plagiatu.
A...przy Androidzie, trzeba dużo za dużo, jak dla mnie, zmieniać ustawienia.
Aplikacje w tle to już w ogóle jest jakaś bzdura.
Tu jestem całkowicie przeciwnego zdania. Telefony bez dotykowych ekranów dla mnie już nie istnieją. A przynajmniej nie powinnymlepkows pisze:Edit: Dotykowy ekran to oddzielna kupa gówna. Nigdy więcej.
Nie ma czegoś takiego jak wygodna dotykowa klawiatura. No, chyba, że komuś ołówki zamiast palców z dłoni wystają i nie ma problemu z tym, że obecność klawiatury zmniejsza ekran o minimum połowę. Jedyny patent jaki uznaję dla telefonów z dużym wyświetlaczem to to, co mają niektóre Xperie - klawiatura wysuwana spod ekranu.Tu jestem całkowicie przeciwnego zdania. Telefony bez dotykowych ekranów dla mnie już nie istnieją. A przynajmniej nie powinny
Duży ekran + wygodna dotykowa obsługa to podstawa.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
+1Skaven pisze:Ja od jakiegoś czasu jestem posiadaczem Motoroli Defy. Początkowo wiadomo -sceptyczne nastawienie do przebajerowanego koma, a potem okazało się ze jest bardzo poręczny. Stosunkowo nie jest drogi i co ważniejsze nie jest wielki jak glaxy. Największym plusem jest to imo że jest wytrzymały i wodoszczelny
http://www.youtube.com/watch?v=VQciWOON ... ure=relmfu
Brat ma Samsunga z taką klawiaturą i też porażka. Nie jestem stary, ale zdecydowanie wolę tradycyjne telefony.mlepkows pisze:Nie ma czegoś takiego jak wygodna dotykowa klawiatura. No, chyba, że komuś ołówki zamiast palców z dłoni wystają i nie ma problemu z tym, że obecność klawiatury zmniejsza ekran o minimum połowę. Jedyny patent jaki uznaję dla telefonów z dużym wyświetlaczem to to, co mają niektóre Xperie - klawiatura wysuwana spod ekranu.Tu jestem całkowicie przeciwnego zdania. Telefony bez dotykowych ekranów dla mnie już nie istnieją. A przynajmniej nie powinny
Duży ekran + wygodna dotykowa obsługa to podstawa.
Maciek
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami