Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Re: Piłka nożna

Post autor: Zaklinacz Kostek »

A już się bałem, że nasi nie zremisują.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

mówi się trudno. może na mistrzostwach na nich trafimy XD
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

qrwa jego mać ...
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Rilam
Kradziej

Post autor: Rilam »

Nie podobała mi się gra Wawrzyniaka przez cały mecz, ale końcówka to tragedia w jego wykonaniu. Za to atak i Szczęsny dziś wyjątkowo dobrze (Szczególnie Szczęsny).

#Krasnal#
Mudżahedin

Post autor: #Krasnal# »

karlito pisze:Mam nadzieję że obędzie się bez kompromitacji i mecz skończy się najniższym wymiarem kary.
No i wykrakałeś :( Najmniejszy wymiar kary dla Niemców :D

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

Ten Zły pisze:
karlito pisze:Mam nadzieję że obędzie się bez kompromitacji i mecz skończy się najniższym wymiarem kary.
No i wykrakałeś :( Najmniejszy wymiar kary dla Niemców :D
ogladalismy ten sam mecz?

Awatar użytkownika
Orris
Mudżahedin

Post autor: Orris »

O ja, co za mecz. Ile nerwów i napięcia. Jak u Hitchcocka :o

Awatar użytkownika
krystian1wielki
Niszczyciel Światów

Post autor: krystian1wielki »

Mi się mecz podobał i taki skład ma szanse na euro z jednym problemem - nasza obrona prawie nie istnieje - kupa strat, brak krycia i błędy takie jak ten ostatni... Za to bramkarz jest wybitny, w środku gramy dobrze chociaż ciut chaotycznie a atak też nie śpi - Lewandowski radzi sobie bardzo dobrze a i Brożek karniaka wywalczył. Tylko ta obrona... qr ja nie wiem jak można dopuszczać do takich sytuacji jak wtedy co Szczęsny obronił strzał, dobitkę i potem jeszcze niemiec nad bramkę walnął. Rozumiem mógł oddać strzał ewentualnie dobić ale żeby drugą dobitkę miał i żadnego obrońcy w okolicy? Mimo wszystko mecz na duży +

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

DORWAĆ SĘDZIEGO!!! Widać, że gustuje w euro :x , specjalnie przeciągał, żeby był chociaż remis dla Gerów.
A tak w ogóle, to jestem zaskoczony wynikiem, a Niemcy zostali upokorzeni - trzecia drużyna na świecie zremisowała z pięćdziesiątą :mrgreen: .
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
krystian1wielki
Niszczyciel Światów

A co to by była za kompromitacja jakby 2:1 zostalo :mrgreen:

Awatar użytkownika
Tocz
Falubaz

Post autor: Tocz »

a Głowacki wyleciał z boiska w swoim stylu :D swoja droga po karnym to sie cieszylem ze wylecial bo myslalem ze nikt juz tego nie spieprzy ale jak widac... ja nie wiem po co on jeszcze gra w tej reprezentacji

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Prawie pół wieku świadomie oglądam piłkę nożną, ale takiego talentu w bramce jak Wojtek Szczęsny - jeszcze nie widziałem.
Może młody Casillas miał ten sam refleks, ale ustępował mu we wszystkim innym. (Psychika, warunki fizyczne, gra na przedpolu, sam na sam z napastnikami.)
Po prostu geniusz.
Koledzy Buffon, Toldo, Zoff, Schmeichel czy Tomaszewski - mogą mu buty polerować.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Jedy Knight pisze:Prawie pół wieku świadomie oglądam piłkę nożną, ale takiego talentu w bramce jak Wojtek Szczęsny - jeszcze nie widziałem.
Może młody Casillas miał ten sam refleks, ale ustępował mu we wszystkim innym. (Psychika, warunki fizyczne, gra na przedpolu, sam na sam z napastnikami.)
Po prostu geniusz.
Koledzy Buffon, Toldo, Zoff, Schmeichel czy Tomaszewski - mogą mu buty polerować.
Zgadzam się co do joty.
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
krystian1wielki
Niszczyciel Światów

Tak Szczęsny jest świetny tylko jak obrona nie zacznie działać to nawet on nie da rady

Awatar użytkownika
krystian1wielki
Niszczyciel Światów

A jakby tego karnego jeszcze obronił to by może nawet dostał własną zwrotkę w hymnie narodowym
A wyglądała by ona jakoś tak:
Tak jak Szczęsny bramki bronił
i my dziś staniemy
i jak on nie wpuszczał goli
Szwabów odeprzemy
:mrgreen:
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2011, o 22:54 przez krystian1wielki, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
archeolog
Chuck Norris

Post autor: archeolog »

Siweusz pisze:
Jedy Knight pisze:Prawie pół wieku świadomie oglądam piłkę nożną, ale takiego talentu w bramce jak Wojtek Szczęsny - jeszcze nie widziałem.
Po prostu geniusz.
Zgadzam się co do joty.
z całym szacunkiem do Wojtka który jest aktualnie jednym z najlepszych na świecie - proponował bym oglądnąć kompilacje petera schmeichella - zdecydowanie najlepszego goalkeepera w historii ( może Jeszcze lew jaszyn ale jego filmików jak na lekarstwo)

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

crovaxus pisze:a już chciałem powiedzieć "dobrze zagrali" XD i dupa...
To dobrze ze nie powiedziales bo bys niejedna osobe zszokowal. W tym mnie.

Smuda za to jest ciolem do potegi. Szkoda ze musial zdjac dobrze grajacego francuza a zostawic pizde glowackiego, ktory nie dosc ze podawal Niemcom i mial zolta kartke to odjebal karnego a potem czerwien. Ciec kompletny.
Tak jak Wawrzyniak zagral w Moskwie dobre zawody tak dzisiaj postawil kropke nad i swoich zawodów w 92 minucie.

Smuda jak pierdolony osioł uczepił się graczy z którymi coś kiedys osiągnął w Lechu. Murawski forme to mial pare lat temu. Peszko chrzani 3 setki w sposob idiotyczny (3 zmarnowana setka to byl klasyczny przyklad jezdzca bez glowy, ktoremu zabraklo boiska).

Jezeli komus pozytywny wynik z grajacymi w pol rezerwowym skladzie Niemcami ( i na pol giwzdka a robili nas jak chcieli) przycmil gre to niech sie obudzi.

Smutne ze w 38 milinowym Panstwie nie ma parunastu graczy potrafiacych grac na poziomie.

Z pozytywów to Szczesny jest klasa sama w sobie.

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

"A miało być tak pięknie..."

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

No nic -- remis uważam za i tak szczęśliwy wynik ;)

Co do składu to IMO taką widzę pierwszą 11kę

Szczęscy
Boenisch, Wasilewski, Perquis, Piszczek

Blaszczykowski, Roger, Obraniak, Pękalski

Lewandowski, Brożek

Roger -- dalej jest IMO lepszy niż parówki pokroju Mierzejewski oraz np Małecki
Pękalski - kto nie widział jak gra niech oglądnie sobie mecze Malmo ;) mam nadzieje, że zdecyduje się grać w Naszej kadrze.

EDIT -- czemu ja dałem Dudkę ?? miał być Piszczek
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2011, o 09:39 przez Aro, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Pieta
Chuck Norris

Post autor: Pieta »

Gdyby nasi zawodnicy nie grali tak tragicznie i beznadziejnie jak niektórzy piszą wygralibyśmy z 5:2, a miało być 0:20, hm...

ODPOWIEDZ