Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
mówi się trudno. może na mistrzostwach na nich trafimy XD
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Mi się mecz podobał i taki skład ma szanse na euro z jednym problemem - nasza obrona prawie nie istnieje - kupa strat, brak krycia i błędy takie jak ten ostatni... Za to bramkarz jest wybitny, w środku gramy dobrze chociaż ciut chaotycznie a atak też nie śpi - Lewandowski radzi sobie bardzo dobrze a i Brożek karniaka wywalczył. Tylko ta obrona... qr ja nie wiem jak można dopuszczać do takich sytuacji jak wtedy co Szczęsny obronił strzał, dobitkę i potem jeszcze niemiec nad bramkę walnął. Rozumiem mógł oddać strzał ewentualnie dobić ale żeby drugą dobitkę miał i żadnego obrońcy w okolicy? Mimo wszystko mecz na duży +
DORWAĆ SĘDZIEGO!!! Widać, że gustuje w euro , specjalnie przeciągał, żeby był chociaż remis dla Gerów.
A tak w ogóle, to jestem zaskoczony wynikiem, a Niemcy zostali upokorzeni - trzecia drużyna na świecie zremisowała z pięćdziesiątą .
A tak w ogóle, to jestem zaskoczony wynikiem, a Niemcy zostali upokorzeni - trzecia drużyna na świecie zremisowała z pięćdziesiątą .
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
A co to by była za kompromitacja jakby 2:1 zostalo
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Prawie pół wieku świadomie oglądam piłkę nożną, ale takiego talentu w bramce jak Wojtek Szczęsny - jeszcze nie widziałem.
Może młody Casillas miał ten sam refleks, ale ustępował mu we wszystkim innym. (Psychika, warunki fizyczne, gra na przedpolu, sam na sam z napastnikami.)
Po prostu geniusz.
Koledzy Buffon, Toldo, Zoff, Schmeichel czy Tomaszewski - mogą mu buty polerować.
Może młody Casillas miał ten sam refleks, ale ustępował mu we wszystkim innym. (Psychika, warunki fizyczne, gra na przedpolu, sam na sam z napastnikami.)
Po prostu geniusz.
Koledzy Buffon, Toldo, Zoff, Schmeichel czy Tomaszewski - mogą mu buty polerować.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Zgadzam się co do joty.Jedy Knight pisze:Prawie pół wieku świadomie oglądam piłkę nożną, ale takiego talentu w bramce jak Wojtek Szczęsny - jeszcze nie widziałem.
Po prostu geniusz.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Tak Szczęsny jest świetny tylko jak obrona nie zacznie działać to nawet on nie da rady
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
A jakby tego karnego jeszcze obronił to by może nawet dostał własną zwrotkę w hymnie narodowym
A wyglądała by ona jakoś tak:
Tak jak Szczęsny bramki bronił
i my dziś staniemy
i jak on nie wpuszczał goli
Szwabów odeprzemy
A wyglądała by ona jakoś tak:
Tak jak Szczęsny bramki bronił
i my dziś staniemy
i jak on nie wpuszczał goli
Szwabów odeprzemy
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2011, o 22:54 przez krystian1wielki, łącznie zmieniany 1 raz.
z całym szacunkiem do Wojtka który jest aktualnie jednym z najlepszych na świecie - proponował bym oglądnąć kompilacje petera schmeichella - zdecydowanie najlepszego goalkeepera w historii ( może Jeszcze lew jaszyn ale jego filmików jak na lekarstwo)Siweusz pisze:Zgadzam się co do joty.Jedy Knight pisze:Prawie pół wieku świadomie oglądam piłkę nożną, ale takiego talentu w bramce jak Wojtek Szczęsny - jeszcze nie widziałem.
Po prostu geniusz.
To dobrze ze nie powiedziales bo bys niejedna osobe zszokowal. W tym mnie.crovaxus pisze:a już chciałem powiedzieć "dobrze zagrali" XD i dupa...
Smuda za to jest ciolem do potegi. Szkoda ze musial zdjac dobrze grajacego francuza a zostawic pizde glowackiego, ktory nie dosc ze podawal Niemcom i mial zolta kartke to odjebal karnego a potem czerwien. Ciec kompletny.
Tak jak Wawrzyniak zagral w Moskwie dobre zawody tak dzisiaj postawil kropke nad i swoich zawodów w 92 minucie.
Smuda jak pierdolony osioł uczepił się graczy z którymi coś kiedys osiągnął w Lechu. Murawski forme to mial pare lat temu. Peszko chrzani 3 setki w sposob idiotyczny (3 zmarnowana setka to byl klasyczny przyklad jezdzca bez glowy, ktoremu zabraklo boiska).
Jezeli komus pozytywny wynik z grajacymi w pol rezerwowym skladzie Niemcami ( i na pol giwzdka a robili nas jak chcieli) przycmil gre to niech sie obudzi.
Smutne ze w 38 milinowym Panstwie nie ma parunastu graczy potrafiacych grac na poziomie.
Z pozytywów to Szczesny jest klasa sama w sobie.
No nic -- remis uważam za i tak szczęśliwy wynik
Co do składu to IMO taką widzę pierwszą 11kę
Szczęscy
Boenisch, Wasilewski, Perquis, Piszczek
Blaszczykowski, Roger, Obraniak, Pękalski
Lewandowski, Brożek
Roger -- dalej jest IMO lepszy niż parówki pokroju Mierzejewski oraz np Małecki
Pękalski - kto nie widział jak gra niech oglądnie sobie mecze Malmo mam nadzieje, że zdecyduje się grać w Naszej kadrze.
EDIT -- czemu ja dałem Dudkę ?? miał być Piszczek
Co do składu to IMO taką widzę pierwszą 11kę
Szczęscy
Boenisch, Wasilewski, Perquis, Piszczek
Blaszczykowski, Roger, Obraniak, Pękalski
Lewandowski, Brożek
Roger -- dalej jest IMO lepszy niż parówki pokroju Mierzejewski oraz np Małecki
Pękalski - kto nie widział jak gra niech oglądnie sobie mecze Malmo mam nadzieje, że zdecyduje się grać w Naszej kadrze.
EDIT -- czemu ja dałem Dudkę ?? miał być Piszczek
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2011, o 09:39 przez Aro, łącznie zmieniany 1 raz.