Plisss
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
1. Samochód sam sie zepsuł, nie ja go zepsułem:P A to, że 2x w ciagu jednego wyjazdu - tez nie moja wina ;pZiemko pisze:Jagal tylko nie popsuj samochodu i nie dostan mandatu...
Plisss
He heMichał pisze:A chcesz może ze mną zagrać tego Challenga ? Warda na armii mam 5+. I mogę obiecać, że moja rozpiska będzie w decheGokish pisze:szalejemy i kolejny czelendż rzucę (oczywiście jak można)
Nie chcę grać z WoCHem (bo 3+ ward jest dla gupków)
Z kimś kto gra DF/EMP/BRE
I abym nie grał z tą osobą nigdy jeszcze
I ma być fajna rozpiska bo ma być ^^
(I moja odpowiedź :
NIE ZAGRAM Z TOBĄ SMERFASTER)Niestety na resztę warunków się nie łapie, prócz tego, że jeszcze Ciebie nie pojechałem. Co ty na to ?
No proszę SNOT i BWT zawita ! Fiu fiu ! @Jagal tylko pamiętaj, że niestety u nas się nie pijeJagal pisze:Zarezerwujcie proszę, bardzo wstępnie 8 miejsc dla trójmiasta.
pzdr!
yyyyyy ale mamy opinięHeptun pisze: No proszę SNOT i BWT zawita ! Fiu fiu ! @Jagal tylko pamiętaj, że niestety u nas się nie pijeRozumiem, że jeden turniej w roku bez alkoholu to niezłe dla Was wyzwanie
Phi, napijemy się na trasie, jak będziemy mieć takie tempo jak przed DMP, to przyjedzie do was wysoce rozbawiona ekipaHeptun pisze: No proszę SNOT i BWT zawita ! Fiu fiu ! @Jagal tylko pamiętaj, że niestety u nas się nie pijeRozumiem, że jeden turniej w roku bez alkoholu to niezłe dla Was wyzwanie
Malin pisze:Phi, napijemy się na trasie, jak będziemy mieć takie tempo jak przed DMP, to przyjedzie do was wysoce rozbawiona ekipaHeptun pisze: No proszę SNOT i BWT zawita ! Fiu fiu ! @Jagal tylko pamiętaj, że niestety u nas się nie pijeRozumiem, że jeden turniej w roku bez alkoholu to niezłe dla Was wyzwanie
Malin pisze:Phi, napijemy się na trasie, jak będziemy mieć takie tempo jak przed DMP, to przyjedzie do was wysoce rozbawiona ekipaHeptun pisze: No proszę SNOT i BWT zawita ! Fiu fiu ! @Jagal tylko pamiętaj, że niestety u nas się nie pijeRozumiem, że jeden turniej w roku bez alkoholu to niezłe dla Was wyzwanie
Michał pisze:A chcesz może ze mną zagrać tego Challenga ? Warda na armii mam 5+. I mogę obiecać, że moja rozpiska będzie w decheGokish pisze:szalejemy i kolejny czelendż rzucę (oczywiście jak można)
Nie chcę grać z WoCHem (bo 3+ ward jest dla gupków)
Z kimś kto gra DF/EMP/BRE
I abym nie grał z tą osobą nigdy jeszcze
I ma być fajna rozpiska bo ma być ^^
(I moja odpowiedź :
NIE ZAGRAM Z TOBĄ SMERFASTER)Niestety na resztę warunków się nie łapie, prócz tego, że jeszcze Ciebie nie pojechałem. Co ty na to ?
Shinue pisze:zostały 2 tygodnie do turnieju i żadnych wolnych miejsc.
proszę tych, którzy wiedzą, że na pewno do nas nie przyjadą by jak najszybciej nas o tym informowali.
szkoda by marnowały się miejscówki