15.10.2011 Płomienie FENIXA XI 2800pts BEZ EURO [Włocławek]
Re: 15.10.2011 Płomienie FENIXA XI 2800pts BEZ EURO [Włocław
Jagal tylko nie popsuj samochodu i nie dostan mandatu...
Plisss
Plisss
1. Samochód sam sie zepsuł, nie ja go zepsułem:P A to, że 2x w ciagu jednego wyjazdu - tez nie moja wina ;pZiemko pisze:Jagal tylko nie popsuj samochodu i nie dostan mandatu...
Plisss
2. Z mandatem sie postaram, ale nie obiecuje xD
pzdr!
Właściwie ja tez moge grać z plewką gokishem - co prawda nie spełniam dokładnie wymagan - ale jeszcze ode mnie nie dostałes ;p
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
He he Michał - jak Gokish będzie miał szczęście podobne do tego z DMP to masz murowane 20 punktów na starcie.Michał pisze:A chcesz może ze mną zagrać tego Challenga ? Warda na armii mam 5+. I mogę obiecać, że moja rozpiska będzie w deche Niestety na resztę warunków się nie łapie, prócz tego, że jeszcze Ciebie nie pojechałem. Co ty na to ?Gokish pisze:szalejemy i kolejny czelendż rzucę (oczywiście jak można )
Nie chcę grać z WoCHem (bo 3+ ward jest dla gupków )
Z kimś kto gra DF/EMP/BRE
I abym nie grał z tą osobą nigdy jeszcze
I ma być fajna rozpiska bo ma być ^^
(I moja odpowiedź :
NIE ZAGRAM Z TOBĄ SMERFASTER)
No proszę SNOT i BWT zawita ! Fiu fiu ! @Jagal tylko pamiętaj, że niestety u nas się nie pije Rozumiem, że jeden turniej w roku bez alkoholu to niezłe dla Was wyzwanieJagal pisze:Zarezerwujcie proszę, bardzo wstępnie 8 miejsc dla trójmiasta.
pzdr!
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
yyyyyy ale mamy opinię Szczerze to nie pamiętam kiedy wypiłem w Bydzi więcej niż jedno piwo, ale spooooko, przekaże ;pHeptun pisze: No proszę SNOT i BWT zawita ! Fiu fiu ! @Jagal tylko pamiętaj, że niestety u nas się nie pije Rozumiem, że jeden turniej w roku bez alkoholu to niezłe dla Was wyzwanie
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Phi, napijemy się na trasie, jak będziemy mieć takie tempo jak przed DMP, to przyjedzie do was wysoce rozbawiona ekipaHeptun pisze: No proszę SNOT i BWT zawita ! Fiu fiu ! @Jagal tylko pamiętaj, że niestety u nas się nie pije Rozumiem, że jeden turniej w roku bez alkoholu to niezłe dla Was wyzwanie
Malin pisze:Phi, napijemy się na trasie, jak będziemy mieć takie tempo jak przed DMP, to przyjedzie do was wysoce rozbawiona ekipaHeptun pisze: No proszę SNOT i BWT zawita ! Fiu fiu ! @Jagal tylko pamiętaj, że niestety u nas się nie pije Rozumiem, że jeden turniej w roku bez alkoholu to niezłe dla Was wyzwanie
Chciałeś powiedzieć ''wytoczy się'' i ''najebana''
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Malin pisze:Phi, napijemy się na trasie, jak będziemy mieć takie tempo jak przed DMP, to przyjedzie do was wysoce rozbawiona ekipaHeptun pisze: No proszę SNOT i BWT zawita ! Fiu fiu ! @Jagal tylko pamiętaj, że niestety u nas się nie pije Rozumiem, że jeden turniej w roku bez alkoholu to niezłe dla Was wyzwanie
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Michał pisze:A chcesz może ze mną zagrać tego Challenga ? Warda na armii mam 5+. I mogę obiecać, że moja rozpiska będzie w deche Niestety na resztę warunków się nie łapie, prócz tego, że jeszcze Ciebie nie pojechałem. Co ty na to ?Gokish pisze:szalejemy i kolejny czelendż rzucę (oczywiście jak można )
Nie chcę grać z WoCHem (bo 3+ ward jest dla gupków )
Z kimś kto gra DF/EMP/BRE
I abym nie grał z tą osobą nigdy jeszcze
I ma być fajna rozpiska bo ma być ^^
(I moja odpowiedź :
NIE ZAGRAM Z TOBĄ SMERFASTER)
Z demonami mam nie najgorszy bilans i żal go psuć . Podziękuje
ktoś inny? :]
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
DkDark co powiesz na czelendż? muszę się w końcu odegrać
Shinue pisze:zostały 2 tygodnie do turnieju i żadnych wolnych miejsc.
proszę tych, którzy wiedzą, że na pewno do nas nie przyjadą by jak najszybciej nas o tym informowali.
szkoda by marnowały się miejscówki
No się pogniewamy rozpiskę dawno wysłałem