Warsztat Czopka

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Re: Warsztat Czopka - Chosen of Tzeentch

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Brakuje im jeszcze czegoś żeby byli bardziej tzeenchowi... jakiś taki dinks ciekawy, świecące oczka, znaczki i symbole na zbrojach albo coś.
Obrazek

Awatar użytkownika
Eriks281
Chuck Norris

Post autor: Eriks281 »

Ja tam wole zinczowcow metalicznych, ale malowanie samo w sobie klasa.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!

- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.

Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Czopek pisze:czemu te zdjęcia robią się takie nie wyraźne jak je już wrzucę.. #-o
Prawdopodobnie masz włączoną Zmiana rozmiaru obrazu podczas ładowania zdjęć w imageshacku, musisz wybrać nie zmieniaj obrazu.

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

Taki banał #-o Dzięki wielkie Quidamcorvus :D
Na próbę vipek barbariana :wink:

Obrazek
http://czopekblog.blogspot.com/
Kordelas pisze: Fluff nie wybacza.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Barbarzyńca wygląda świetnie, ciśnij i pokazuj ...

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Same zbroje choosenow wyglądają fajnie niestety przedmówcy maja racje ze brakuje im czegoś. Spróbuj podmalować im oczy ( same zagłębienia w hełmach ), plus dorzuciłbym więcej złotego skoro to Tzeentch.
Osobiście na swoich choosenach wszystkie okucia zbroi robię na złoto im tego więcej tym lepiej tym modelom to służy.

Awatar użytkownika
Eriks281
Chuck Norris

Post autor: Eriks281 »

Barbek świetny. Fajne kombo. :) Nie ma to jak porządna broda i... kolana. :lol2:
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!

- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.

Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"

BAAGRRAA
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: BAAGRRAA »

Starannie pomalowany barbarzyńca. Rewelacyjnie wyszły Tobie ramiona i broda. Masz u mnie +.
Zapraszam do komentowania
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Skóra bardzo mi się podoba =D>
Z resztą poczekam na kolejne zdjęcia jak będzie lepiej widać :)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

BAAGRRAA pisze:Starannie pomalowany barbarzyńca. Rewelacyjnie wyszły Tobie ramiona i broda. Masz u mnie +.
O. I plusa dostałeś :wink: :D . A tak na marginesie: BAAGRRAA, to jest wip, czyli figs, który dopiero jest w trakcie malowania. Niektóre elementy mogą być wykończone, ale nie muszą...

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Post autor: ZOO Art Studio »

Nie śmiejcie się z BAAGRRY - on zakupił odpowiednią liczbę teczek i teraz wpisuje + i -. Przyjdzie dzień rozliczenia i nie będzie już wam tak do śmiechu :)

Ave
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

cały oddział: :wink:

Obrazek

Obrazek
http://czopekblog.blogspot.com/
Kordelas pisze: Fluff nie wybacza.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

ZOO Art Studio pisze:Nie śmiejcie się z BAAGRRY - on zakupił odpowiednią liczbę teczek i teraz wpisuje + i -. Przyjdzie dzień rozliczenia i nie będzie już wam tak do śmiechu :)

Ave
Niedźwiedź

Dobre :lol2: :lol2: :lol2:
Teczki Tyminskiego 2 normalnie ;)

Bardzo ladnie sie prezentuja, brakuje miejscami schludnosci, ale efekt wizualny dla calego oddzialu zdecydowanie pozytywny.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Niezbyt dobrze widać, mam wrażenie , że przydałby się wash na srebrnych metalikach na halkach.

BAAGRRAA
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: BAAGRRAA »

smiejagreg pisze:Niezbyt dobrze widać, mam wrażenie , że przydałby się wash na srebrnych metalikach na halkach.
Dla urozmaicenia można jeszcze dodać krew na ostrach halabard. Drybrush blood red wystarczy.

Co do koloru zbroi tzeenchowców to jest OK. Moim zdaniem powinieneś wycieniować ten złoty na sztandarze.
Zapraszam do komentowania
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

BAAGRRAA pisze:Dla urozmaicenia można jeszcze dodać krew na ostrach halabard. Drybrush blood red wystarczy.
Weź, co ty gadasz, zanim zaczniesz najpierw poczytaj, jak to powinno się robić, bo drybrush akurat do tego typu rzeczy zupełnie się nie nadaje. Poza tym halabardy już wyglądają dobrze.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Goglem
Wodzirej

Post autor: Goglem »

BAAGRRAA pisze:
smiejagreg pisze:Niezbyt dobrze widać, mam wrażenie , że przydałby się wash na srebrnych metalikach na halkach.
Dla urozmaicenia można jeszcze dodać krew na ostrach halabard. Drybrush blood red wystarczy.
Umiesz robić krew... nie ? to się nie mądruj na forum. Broń mi się podoba tak jak jest - lubię jak woch jest czystą armią, coś jak space marines w 40k.

Awatar użytkownika
rudobrody79
Falubaz

Post autor: rudobrody79 »

Malowanie naprawdę świetne. =D> =D> nic dodać nic ująć =D> =D>
Goglem pisze: Umiesz robić krew... nie ? to się nie mądruj na forum. Broń mi się podoba tak jak jest - lubię jak woch jest czystą armią, coś jak space marines w 40k.
Też jestem tego zdania. przecież nasz WoCh starannie dba o swoje "narzędzia do szerzenia chaosu" w porównaniu z innymi mało-rozgarniętymi armiami #-o nie ujmując nikomu

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

rudobrody79 pisze:
Goglem pisze: ... lubię jak woch jest czystą armią, coś jak space marines w 40k.
Też jestem tego zdania. przecież nasz WoCh starannie dba o swoje "narzędzia do szerzenia chaosu" w porównaniu z innymi mało-rozgarniętymi armiami #-o nie ujmując nikomu
Jakoś "czysty Nurgle" do mnie nie trafia :wink: . Inne znaki jak najbardziej. Należy jednak rozróżnić: czyste - brudne, a mroczne... Sorki za offtop.

Awatar użytkownika
rudobrody79
Falubaz

Post autor: rudobrody79 »

mając na myśli narzędzia mówiłem o broni - halkach

ODPOWIEDZ