Warsztat Czopka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Re: Warsztat Czopka - Chosen of Tzeentch
Brakuje im jeszcze czegoś żeby byli bardziej tzeenchowi... jakiś taki dinks ciekawy, świecące oczka, znaczki i symbole na zbrojach albo coś.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Prawdopodobnie masz włączoną Zmiana rozmiaru obrazu podczas ładowania zdjęć w imageshacku, musisz wybrać nie zmieniaj obrazu.Czopek pisze:czemu te zdjęcia robią się takie nie wyraźne jak je już wrzucę..![]()
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Barbarzyńca wygląda świetnie, ciśnij i pokazuj ...
Same zbroje choosenow wyglądają fajnie niestety przedmówcy maja racje ze brakuje im czegoś. Spróbuj podmalować im oczy ( same zagłębienia w hełmach ), plus dorzuciłbym więcej złotego skoro to Tzeentch.
Osobiście na swoich choosenach wszystkie okucia zbroi robię na złoto im tego więcej tym lepiej tym modelom to służy.
Osobiście na swoich choosenach wszystkie okucia zbroi robię na złoto im tego więcej tym lepiej tym modelom to służy.
Starannie pomalowany barbarzyńca. Rewelacyjnie wyszły Tobie ramiona i broda. Masz u mnie +.
Zapraszam do komentowania
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Skóra bardzo mi się podoba 
Z resztą poczekam na kolejne zdjęcia jak będzie lepiej widać

Z resztą poczekam na kolejne zdjęcia jak będzie lepiej widać

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
O. I plusa dostałeśBAAGRRAA pisze:Starannie pomalowany barbarzyńca. Rewelacyjnie wyszły Tobie ramiona i broda. Masz u mnie +.

- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Nie śmiejcie się z BAAGRRY - on zakupił odpowiednią liczbę teczek i teraz wpisuje + i -. Przyjdzie dzień rozliczenia i nie będzie już wam tak do śmiechu 
Ave
Niedźwiedź

Ave
Niedźwiedź
ZOO Art Studio pisze:Nie śmiejcie się z BAAGRRY - on zakupił odpowiednią liczbę teczek i teraz wpisuje + i -. Przyjdzie dzień rozliczenia i nie będzie już wam tak do śmiechu
Ave
Niedźwiedź
Dobre

Teczki Tyminskiego 2 normalnie

Bardzo ladnie sie prezentuja, brakuje miejscami schludnosci, ale efekt wizualny dla calego oddzialu zdecydowanie pozytywny.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Niezbyt dobrze widać, mam wrażenie , że przydałby się wash na srebrnych metalikach na halkach.
Dla urozmaicenia można jeszcze dodać krew na ostrach halabard. Drybrush blood red wystarczy.smiejagreg pisze:Niezbyt dobrze widać, mam wrażenie , że przydałby się wash na srebrnych metalikach na halkach.
Co do koloru zbroi tzeenchowców to jest OK. Moim zdaniem powinieneś wycieniować ten złoty na sztandarze.
Zapraszam do komentowania
Weź, co ty gadasz, zanim zaczniesz najpierw poczytaj, jak to powinno się robić, bo drybrush akurat do tego typu rzeczy zupełnie się nie nadaje. Poza tym halabardy już wyglądają dobrze.BAAGRRAA pisze:Dla urozmaicenia można jeszcze dodać krew na ostrach halabard. Drybrush blood red wystarczy.
Umiesz robić krew... nie ? to się nie mądruj na forum. Broń mi się podoba tak jak jest - lubię jak woch jest czystą armią, coś jak space marines w 40k.BAAGRRAA pisze:Dla urozmaicenia można jeszcze dodać krew na ostrach halabard. Drybrush blood red wystarczy.smiejagreg pisze:Niezbyt dobrze widać, mam wrażenie , że przydałby się wash na srebrnych metalikach na halkach.
- rudobrody79
- Falubaz
Malowanie naprawdę świetne.
nic dodać nic ująć
nie ujmując nikomu

Też jestem tego zdania. przecież nasz WoCh starannie dba o swoje "narzędzia do szerzenia chaosu" w porównaniu z innymi mało-rozgarniętymi armiamiGoglem pisze: Umiesz robić krew... nie ? to się nie mądruj na forum. Broń mi się podoba tak jak jest - lubię jak woch jest czystą armią, coś jak space marines w 40k.

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jakoś "czysty Nurgle" do mnie nie trafiarudobrody79 pisze:Też jestem tego zdania. przecież nasz WoCh starannie dba o swoje "narzędzia do szerzenia chaosu" w porównaniu z innymi mało-rozgarniętymi armiamiGoglem pisze: ... lubię jak woch jest czystą armią, coś jak space marines w 40k.nie ujmując nikomu

- rudobrody79
- Falubaz
mając na myśli narzędzia mówiłem o broni - halkach