Luźne rozmowy o DMP
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: DMP 2012
Kurde, Lohost, gdzieś na forum spoko z Ciebie gość, a musisz takie z pupy posty strzelać.
Pomyśl czasem przed kliknięciem "wyślij", od tego się nie umiera, ani nawet nie ślepnie.
Pomyśl czasem przed kliknięciem "wyślij", od tego się nie umiera, ani nawet nie ślepnie.
Każdy ma prawo do swojego zdania. Szanuje je (Ciebie może nie). Kozłów daje LL alternatywę, o którą czasami ciężko. Nie będzie DMP w Kozłowie to nikt się nie obrazi i nikt nie będzie płakał. Mogę Cię jednak zapewnić, że monopolu nikt nie szuka. Zarówno Gorzów i Kozłów ma swoje +/-.lohost pisze:i stolice tez przeniscie do kozlowa, zreszta po co takie pytania, jako grono slaskich klubow macie tak znakomita wiekszosc ze glosowanie imo jest zbedne. to juz nawet nie smieszne.
Jednak jeśli starasz się ożywić stary flame to zachęcam do założenia osobnego tematu. Tutaj rozmawiamy o najważniejszym polskim turnieju.
Jeszcze jedna sprawa - na pewno nie będziemy się starać o drugiego "zwykłego" mastera, niezależnie od wyników głosowania na DMP. Żeby ktoś nie odniósł wrażenia, że chapniemy DMP, a potem pozostałe 9 masterów w Polsce.
O, dokładnie. Trzeba było się zabrać z kolegami z Białego.Karli pisze:A najlepiej pojedź do Kozłowa i sam obadaj miejscówkę
Google maps, zumi, rozkład jazdy PKP i posty ze sposobem dotarcia pozdrawiają.lohost pisze:natomiast hgw jak i z ktorego miasta do tego kozlowa sie dostac.
Chyba raczej jak sądzę w pewnym sensie tak może być.do Gorzowa mam(...) chyba blizej
Na pewno samochodem masz całe 60 km bliżej i jakieś 50 minut czasu... Sprawdzone w 2 minuty.
Ale nie, pogdybajmy, "pochybujmy" i posiejmy jeszcze fermentu.
Wzajemnie.(klaniam sie Krzysiu)
hahahahaahahahahahahahaha taa dobre, jakbyś Ty żył długo i milcząco byłoby to z większym pożytkiem dla społeczeństwalohost pisze:Lidder, szanuje Cie podobnie jak Ty mnie, ale jestes uzyteczny i daleko, zyj sobie dlugo i milczaco.
Nooo bo tu psy dupami szczekają a Cosmo młodzież rozpija (vide Andrzej;p)lohost pisze: szkoda tylko ze to na slasku.
Zgłoś kandydaturęlohost pisze: DMP bedzie w Olsztynie
ojej... nie no faktycznie a ja mam bliżej do sosnowca, tam zróbmy DMP....lohost pisze: Tak na powaznie, moja najwieksza obiekcja jest transport do Gorzowa mam latwiej i chyba blizej,
niech żyje merytoryczna dyskusja - ja mam bliżej nie ja nie ja chce bliżej...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Mi równie daleko do Gorzowa jak i do Kozłowa, dlatego gdyby sensowna kandydatura była to bym najchętniej głosował na Warszawę. Ale cholercia - mimo tylu graczy z tamtego rejonu, i tylu klubów - to jakoś nikt już tam DMP nie chce robić A Kozłów i Gorzów chcą i chwała im za to
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Nke musze Cie znac zeby komentowac co piszesz na forum.
Nie dwa mastery + dmp przeciez napisalismy ze rezygnujemy z TDM bez wzgledu na wynik glosowania dmp
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Nie dwa mastery + dmp przeciez napisalismy ze rezygnujemy z TDM bez wzgledu na wynik glosowania dmp
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Szczyt zenady i hipokryzji.lohost pisze:Durin, znam Cie ze sie przypinasz?
Daltego ze masz blizej to masz 2 mastery, a teraz wezmiecie sobie dmp...wybacz stary ale kazdy chcialby miec taki uklad, ciesz sie nie pyskuj.
jankiel, mam lepszy pomysl, wez wyluzuj, za bardzo bierzesz do siebie i zylka Ci moze lada chwila puscic.
Mam nadzieje, ze to glupie zarty, bo nie wyobrazam sobie doroslego czlowieka rzucajego:
Nie chcesz, to nie przyjezdzaj. Chlopaki maja fajna miejscowke, nie brak im zaangazowania i chyba nikt nie widzi przeszkod, zeby rywalizowali z Gorzowem.Durin, znam Cie ze sie przypinasz?
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
lohost, jesteś kur*wa słaby.
jak możesz diss'ować miejscówkę której nigdy nie widziałeś? podpowiem Ci, że do Gorzowa sporo osób ma dalej, z tych aktywnych graczy.
IMO miejscówka jest świetna, ale jej niewątpliwym minusem jest położenie. Z tym, że na DMP mógłbym pojechać nawet na madagaskar, gdybym czuł że chcę tam być. Jezeli natomiast nie chcesz, myślę, że nikt nie będzie płakał, może poza twoją drużyną. im będzie głupio, że jadą bez ciebie.
i jak Jankiel już napisał, jeżeli wciaż chcesz walczyć z Układem, proponuję osobny temat albo krok dalej i legitymację pewnej partii...
nie chcesz założyć tematu, damm U zrobię to dla ciebie!
ale jak chcesz, możemy jeszcze zaproponowac miejscówkę w szałasie między Knurowem a Pszczyną. Bo przecież oferta z kozłowa jest beznadziejna, nie?
jak możesz diss'ować miejscówkę której nigdy nie widziałeś? podpowiem Ci, że do Gorzowa sporo osób ma dalej, z tych aktywnych graczy.
IMO miejscówka jest świetna, ale jej niewątpliwym minusem jest położenie. Z tym, że na DMP mógłbym pojechać nawet na madagaskar, gdybym czuł że chcę tam być. Jezeli natomiast nie chcesz, myślę, że nikt nie będzie płakał, może poza twoją drużyną. im będzie głupio, że jadą bez ciebie.
i jak Jankiel już napisał, jeżeli wciaż chcesz walczyć z Układem, proponuję osobny temat albo krok dalej i legitymację pewnej partii...
nie chcesz założyć tematu, damm U zrobię to dla ciebie!
ale jak chcesz, możemy jeszcze zaproponowac miejscówkę w szałasie między Knurowem a Pszczyną. Bo przecież oferta z kozłowa jest beznadziejna, nie?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Człowieku, wlazłeś z flejmem do tematu i teraz masz pretensje, że Ci odpowiedziano w podobnym tonie. Ogarnij się.
Dwie osoby zapewniły że nie chcemy w ogóle ubiegać się o drugiego mastera.
Nadal zarzucasz nam kłamstwo?
Tak jakby w ogóle było przypisane, ze musi już na wieki wieków być TDM i SUT, bo inaczej nie wiem co.
lohost pisze:nie wierze w zadne zapewnienia o "dmp i jednym masterze" (...) zreszta do nastepnego glosowania jest daleko jak sie komus odwidzi to wezmiecie i dmp i dowolna liczbe masterow. dlaczego? bo mozecie...proste, i raczej logiczne.
Dwie osoby zapewniły że nie chcemy w ogóle ubiegać się o drugiego mastera.
Nadal zarzucasz nam kłamstwo?
Tak jakby w ogóle było przypisane, ze musi już na wieki wieków być TDM i SUT, bo inaczej nie wiem co.
Mówimy o kolejnym sezonie. Nie mamy w nim na razie ani jednego mastera, podobnie jak pozostałe ośrodki. Nikt nie ma przyklejonych na stałe masterów i jak u nas kiedyś się posypie scena WFB, to zaciśniemy zęby i będziemy jeździć gdzie indziej i budować u siebie od nowa. A o rezygnacji ubiegania się o drugiego mastera piszemy publicznie, otwarcie, żeby zbić pogłoski że chcemy przenieść polską scenę masterów do Kozłowa. Nie wiem, skąd tu czerpać wiedzę, ze już wszystko przesądzone. A jak przesądzone, to trochę szkoda Twojego czasu na pisanie tutaj, aye?lohost pisze:nie podoba mi sie ze w sezonie w ktorym dane jedno miejsce ma juz 2 mastery siega coraz to po nowe,
ale że co, to była jakas groźba:) cóż mam poradzić, że zachowujesz sie jak ci którzy trzymają linie merytoryczną TEJ partii. Nie jest to chyba moja wina prawda? A może to wina układu? Pozdrawiam i zapraszam do ćwiczeń
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Czekam jeszcze na kandydaturę Olsztyna
Nie pracujemy w ubezpieczeniach, żeby obiecywać jedno, a robić co innego.nie wierze w zadne zapewnienia o "dmp i jednym masterze", to brzmi jakby pewne grono ludzi bylo juz tego pewne co szczegolnie mnie mierzi i daje odczuc ze wszystko jest juz przesadzone. zreszta do nastepnego glosowania jest daleko jak sie komus odwidzi to wezmiecie i dmp i dowolna liczbe masterow. dlaczego? bo mozecie...proste
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Spinasz sie o prace i przynależność partyjną. chłopaku, to forum o ludzikach plastikowych! ogarnij...
masz rację, Jankiel zjebał, bo poczekał na inne oferty. Zrobił to bo wiedział, że jest możliwość choćby postawienia oferty wrocławskiej. ta niestety padła trupem w powijakach. były też inne pomysły. ale ok, skoro tak Ci zależy to miejmy to w dupie i zróbmy głosowanie!
masz rację, Jankiel zjebał, bo poczekał na inne oferty. Zrobił to bo wiedział, że jest możliwość choćby postawienia oferty wrocławskiej. ta niestety padła trupem w powijakach. były też inne pomysły. ale ok, skoro tak Ci zależy to miejmy to w dupie i zróbmy głosowanie!
Regulamin daje 3 miesiące od ostatniego dmp. Chcę mieć pewność, że wszyscy zainteresowani zgłoszą swoje kandydatury. Jak Ci się to nie podoba, to Twój problem.mialo byc glosowanie w okolicach 15-16 wrzesnia w oryginalnym temacie sam tak napisales
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Mam jedno pytanie od Bazyliszkowych klubów do chłopaków z Gorzowa. Chcielibyśmy przed głosowaniem lepiej zorientować się w sytuacji. Czy Gorzów może w jakis sposób ulepszyć swoją ofertę? Chodzi o koszt wejściówki, koszt żarcia, jakość noclegów (np materace) itd.? Czy zostajecie przy tym co było?