PRE STRATEGICON - Wrocław, 24.09 2011

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Marcins
Masakrator

Re: PRE STRATEGICON - Wrocław, 24.09 2011

Post autor: Marcins »

mógłby mi ktoś wytłumaczyć dla czego turnieje mają tak słabą frekwencje?

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

a naszego klubu pare osób nie miało pary, pare nie mogło, z poza wrocławia chyba nikt się jeszcze ni przygotowuje do stratega a bard jakoś słabo reklamuje te turnieje ;p
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

WFB we wrocku jakoś zamarło, myślę że parówki za dużo wymagają zgrania którego tu nie było pomiędzy graczami, pomijając ambicję graczy grania nieistniejącą armią, czy też że chyba mamy deficyt goodside w okręgu 50km, co wyłącza co najmniej 2 graczy :roll:
WojtuśŚ pisze:a naszego klubu pare osób nie miało pary, pare nie mogło, z poza wrocławia chyba nikt się jeszcze ni przygotowuje do stratega a bard jakoś słabo reklamuje te turnieje ;p
nie będę ciągnął tego tematu... :?

dziękuję za 3 fajne bitewki, bez spiny, z miłą atmosferą animozji w sojuszu i kopytem na twarzy przeciwników, musimy jeszcze dopracować nasze kminy bo są ciekawe fajne ale nie rewelacyjne, a przecież gramy, jak ktoś powiedział topem najlepszych armii, więc się da coś więcej wyklinić 8)

jak by nie było drugie miejsce jest, cieszy mnie niezmiernie, myślę że jest jakiś potencjał w tej rozpisce, no ale czekam na moc, może nadejdzie nie długo :twisted:

pozdrawiam :)

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Z mojej perspektywy wygląda to tak, że po prostu ludziom spoza wrocka nie chce się przyjeżdżać na turniej na parę osób i koło się zamyka.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

Andrzej pisze:Z mojej perspektywy wygląda to tak, że po prostu ludziom spoza wrocka nie chce się przyjeżdżać na turniej na parę osób i koło się zamyka.
+

myślę jednak że na arenowe formaty będzie przynajmniej 5 graczy więcej, więc jest szansa na " duży " turniej o ile, ktoś się pofatyguje z zewnątrz o przyjazd ;)

Marcins
Masakrator

Od dawna nie zauważyłem jakiegokolwiek nowego gracza, cały czas oglądam te same mordki...Możliwe, że gdyby się zachęciło nowych graczy to by frekwencja rosła.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

Marcins pisze:Od dawna nie zauważyłem jakiegokolwiek nowego gracza, cały czas oglądam te same mordki...Możliwe, że gdyby się zachęciło nowych graczy to by frekwencja rosła.
a zachęcasz swoich kolegów do WFB :P

Marcins
Masakrator

Na pewno zacznę.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

:)

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Post autor: Shadar »

Marcins pisze:Od dawna nie zauważyłem jakiegokolwiek nowego gracza, cały czas oglądam te same mordki...
Nie mów mi, że mnie wcześniej grającego kiedykolwiek widziałeś :)
@Dymitr
Nie napisałeś, kto jest orgiem, wszyscy myśleli, że to ty, a Ciebie nie było :? . Dobrze, że Maryś przejął obowiązki.
@Khumanor
Fajną macie rozpę, ta kupa impactów strasznie wkurza, magia jest ok i jest czym trzepnąć. Wasz ambush fajnie wyszedł i sporo zrobił, ale tylko dlatego, że Jarek nie zgodził się na skanapkowanie tego horrorami i ghulami. Nie wiem, czy chodziło Ci o mnie, ale kiedy ja mówiłem, że to sam top, to był czysty sarkazm, zero żartobliwości :D Nie wiem, co możecie jeszcze wymyślić, bo z tych armii ciężko coś więcej wyciągnąć.
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Kumek i maciek super bitwa :) bardzo mi sie podobaly wasze rzuty na miskasty swietne. Dzieki miki za gre ale musisz byc bo ja lighta nie ogarniam.
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
maciom
Chuck Norris

Post autor: maciom »

jarek nie pierdol bo wiesz gdyby nie rzuty naszei twoje to byśmy cie pozamiatali
czy jeśli mam przedmiot, który pozwala mi przerzucać każdego warda to, czy mogę też przerzucać ochronę magiczną?

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

Shadar pisze:@Khumanor
Fajną macie rozpę, ta kupa impactów strasznie wkurza, magia jest ok i jest czym trzepnąć. Wasz ambush fajnie wyszedł i sporo zrobił, ale tylko dlatego, że Jarek nie zgodził się na skanapkowanie tego horrorami i ghulami. Nie wiem, czy chodziło Ci o mnie, ale kiedy ja mówiłem, że to sam top, to był czysty sarkazm, zero żartobliwości :D Nie wiem, co możecie jeszcze wymyślić, bo z tych armii ciężko coś więcej wyciągnąć.
jest już nowa rozpa a w głowie mam trzecią :P

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

a jak wyglądał czas na bitwę?

bo ostatnio często był problem całą bitwę rozegrać a punktów na stole 400 więcej będzie...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

na turniejach większość par nie wyrabiała, najgorzej mają gracze grający samemu ;)

eedit: jakby to był chociaż singiel, to by można wyrabiać, a tak to lata całe mnóstwo śmieciowych oddziałów i jest mnustwo ruszania i turlania kostkami...
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2011, o 21:43 przez Wojtuś, łącznie zmieniany 1 raz.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

w kontekście Stratka pytam - ile czasu będzie na bitwę?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

w tym tygodniu powinniśmy dograć takie szczegóły jak czas na bitwy.. be patient young jedi! :)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Zagralismy na format Stratega - nasze przemyslenia:

- 3h na bitwe to za malo, zagralem z Andrzejem 3x4 tury
- progi powinny byc wyzsze co 250 pktow przy 200 strasznie latwo o wysoki wynik
- reszta ograniczen balansujacych wydaje sie spoko

Kiedy dokladnie bedzie Strategikon?

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

jak w temacie na LL 3 tydzień Listopada.
mocno myślimy nad zwiększeniem czasu na bitwy oraz zwiększeniem progów. dzieki za feedback
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Bałagan
Chuck Norris

Post autor: Bałagan »

Strategikon 2011 / 2x1600 / 12-13 listopad 2011

ODPOWIEDZ