PRE STRATEGICON - Wrocław, 24.09 2011
Re: PRE STRATEGICON - Wrocław, 24.09 2011
mógłby mi ktoś wytłumaczyć dla czego turnieje mają tak słabą frekwencje?
a naszego klubu pare osób nie miało pary, pare nie mogło, z poza wrocławia chyba nikt się jeszcze ni przygotowuje do stratega a bard jakoś słabo reklamuje te turnieje ;p
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
WFB we wrocku jakoś zamarło, myślę że parówki za dużo wymagają zgrania którego tu nie było pomiędzy graczami, pomijając ambicję graczy grania nieistniejącą armią, czy też że chyba mamy deficyt goodside w okręgu 50km, co wyłącza co najmniej 2 graczy
dziękuję za 3 fajne bitewki, bez spiny, z miłą atmosferą animozji w sojuszu i kopytem na twarzy przeciwników, musimy jeszcze dopracować nasze kminy bo są ciekawe fajne ale nie rewelacyjne, a przecież gramy, jak ktoś powiedział topem najlepszych armii, więc się da coś więcej wyklinić
jak by nie było drugie miejsce jest, cieszy mnie niezmiernie, myślę że jest jakiś potencjał w tej rozpisce, no ale czekam na moc, może nadejdzie nie długo
pozdrawiam

nie będę ciągnął tego tematu...WojtuśŚ pisze:a naszego klubu pare osób nie miało pary, pare nie mogło, z poza wrocławia chyba nikt się jeszcze ni przygotowuje do stratega a bard jakoś słabo reklamuje te turnieje ;p

dziękuję za 3 fajne bitewki, bez spiny, z miłą atmosferą animozji w sojuszu i kopytem na twarzy przeciwników, musimy jeszcze dopracować nasze kminy bo są ciekawe fajne ale nie rewelacyjne, a przecież gramy, jak ktoś powiedział topem najlepszych armii, więc się da coś więcej wyklinić

jak by nie było drugie miejsce jest, cieszy mnie niezmiernie, myślę że jest jakiś potencjał w tej rozpisce, no ale czekam na moc, może nadejdzie nie długo

pozdrawiam

Z mojej perspektywy wygląda to tak, że po prostu ludziom spoza wrocka nie chce się przyjeżdżać na turniej na parę osób i koło się zamyka.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
+Andrzej pisze:Z mojej perspektywy wygląda to tak, że po prostu ludziom spoza wrocka nie chce się przyjeżdżać na turniej na parę osób i koło się zamyka.
myślę jednak że na arenowe formaty będzie przynajmniej 5 graczy więcej, więc jest szansa na " duży " turniej o ile, ktoś się pofatyguje z zewnątrz o przyjazd

- Khuman
- Ciśnieniowiec
a zachęcasz swoich kolegów do WFBMarcins pisze:Od dawna nie zauważyłem jakiegokolwiek nowego gracza, cały czas oglądam te same mordki...Możliwe, że gdyby się zachęciło nowych graczy to by frekwencja rosła.

Nie mów mi, że mnie wcześniej grającego kiedykolwiek widziałeśMarcins pisze:Od dawna nie zauważyłem jakiegokolwiek nowego gracza, cały czas oglądam te same mordki...

@Dymitr
Nie napisałeś, kto jest orgiem, wszyscy myśleli, że to ty, a Ciebie nie było

@Khumanor
Fajną macie rozpę, ta kupa impactów strasznie wkurza, magia jest ok i jest czym trzepnąć. Wasz ambush fajnie wyszedł i sporo zrobił, ale tylko dlatego, że Jarek nie zgodził się na skanapkowanie tego horrorami i ghulami. Nie wiem, czy chodziło Ci o mnie, ale kiedy ja mówiłem, że to sam top, to był czysty sarkazm, zero żartobliwości

Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
- Khuman
- Ciśnieniowiec
jest już nowa rozpa a w głowie mam trzeciąShadar pisze:@Khumanor
Fajną macie rozpę, ta kupa impactów strasznie wkurza, magia jest ok i jest czym trzepnąć. Wasz ambush fajnie wyszedł i sporo zrobił, ale tylko dlatego, że Jarek nie zgodził się na skanapkowanie tego horrorami i ghulami. Nie wiem, czy chodziło Ci o mnie, ale kiedy ja mówiłem, że to sam top, to był czysty sarkazm, zero żartobliwościNie wiem, co możecie jeszcze wymyślić, bo z tych armii ciężko coś więcej wyciągnąć.

na turniejach większość par nie wyrabiała, najgorzej mają gracze grający samemu 
eedit: jakby to był chociaż singiel, to by można wyrabiać, a tak to lata całe mnóstwo śmieciowych oddziałów i jest mnustwo ruszania i turlania kostkami...

eedit: jakby to był chociaż singiel, to by można wyrabiać, a tak to lata całe mnóstwo śmieciowych oddziałów i jest mnustwo ruszania i turlania kostkami...
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2011, o 21:43 przez Wojtuś, łącznie zmieniany 1 raz.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Zagralismy na format Stratega - nasze przemyslenia:
- 3h na bitwe to za malo, zagralem z Andrzejem 3x4 tury
- progi powinny byc wyzsze co 250 pktow przy 200 strasznie latwo o wysoki wynik
- reszta ograniczen balansujacych wydaje sie spoko
Kiedy dokladnie bedzie Strategikon?
- 3h na bitwe to za malo, zagralem z Andrzejem 3x4 tury
- progi powinny byc wyzsze co 250 pktow przy 200 strasznie latwo o wysoki wynik
- reszta ograniczen balansujacych wydaje sie spoko
Kiedy dokladnie bedzie Strategikon?