Cena wejściówek, jedzenia, noclegów wszystko zależy od tego czy DMP będzie w GW.Kalesoner pisze:Mam jedno pytanie od Bazyliszkowych klubów do chłopaków z Gorzowa. Chcielibyśmy przed głosowaniem lepiej zorientować się w sytuacji. Czy Gorzów może w jakis sposób ulepszyć swoją ofertę? Chodzi o koszt wejściówki, koszt żarcia, jakość noclegów (np materace) itd.? Czy zostajecie przy tym co było?
W next roku będzie ETC i napewno uda nam się wywalczyć korzystniejsze warunki ($).
Jeżeli chodzi o jedzenie. Ponowiony zostanie atak na właścicielkę sklepu w szkole.
Zastanawiamy się nad jakimś większym cateringiem tak jaki był na 2 ETC... może nie mega girll.. tylko normalne jedzenie.
Grill pewnie też będzie bo później napiszą było słabo bo nie było grilla No i oczywiście dla tych którzy chcą coś innego można zamówić jedzenie do szkoły... chinczyki/turasy itd. Co kto chce.
Jeżeli chodzi o "jakość noclegów", materace są, będzie więcej pożyczonych z innej szkoły.. jest wielka aula, szatnie, salki też są ale trzeba dobrze żyć ze Stenia itd. itd. Wyższy standard oferują hotele. Przy turniejach ~200 osób ciężko uzyskać coś lepszego.
Jeżeli ktoś chcę więcej informacji, postaramy się zrobić też reklamę
Ja mam pytanko do Krzyska: Rozumiem ze DMP odbyło by się w hali która jeszcze nie istnieje/buduję się??
Skoro już się trzymamy zasad LL to głosowanie startuję 18 listopada.
Nie czepiam się ale też mi się wydaje że Jankiel napisał "zgłoszenia do 15".. może d się przekreciło ale zasady to zasady