Może ja bym Ci przypasował z moją "zieloną kupą" Heptun ma zamiar pobawić się w orga pełną gębąGrolshek pisze:Heptun może rewanżyk za Toruń ? Chosenów nie mam, helka tylko jedna...
15.10.2011 Płomienie FENIXA XI 2800pts BEZ EURO [Włocławek]
Re: 15.10.2011 Płomienie FENIXA XI 2800pts BEZ EURO [Włocław
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Bardzo chętnie. Mój beżowy chaos pasuje do zielonej hordy... Abym więcej nie zobaczył emoelfów i nieśmiertelnej kupy ghouli...katerek pisze:Może ja bym Ci przypasował z moją "zieloną kupą" Heptun ma zamiar pobawić się w orga pełną gębąGrolshek pisze:Heptun może rewanżyk za Toruń ? Chosenów nie mam, helka tylko jedna...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Rafal, skoro to turniej bez euro, to z jakiej paki jest los na czary w rodzaju dwellersow? Rozumiem,ze dotyczy to tez 13th szczurzej? Jak bez euro to bez euro i tyle czyste zasady powinny byc... trzynastka przy losie jest czarem, ktory jedynie zabije kilku, kilkunastu luda,a nie zmieni ich w szczurki. Dlaczego? Poniewaz wszyscy bohaterowie zdaja los lacznie z czempionem oddzialu, przez co szanse na niezdanie przez nich losa sa minimalne. Czar o najwyzszym kastingu w grze, rzucany w 95%tylko na ifce, co grozi wciagnieciem seera do warpu zostal przez to mocno przetrzebiony. Skoro jednak koniecznie juz musi byc ten los, to niech bedzie przynajmniej na faktycznych bohaterow, ktorzy dolaczyli do odzialu, nie na czempionow oddzialu. Specyfika czaru trzynastego tego wymaga chociaz nie powinno byc w ogole...
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Los jest dobry - akurat z trzynastką się zgodzę że udupia ten czar ale jak lord schodzi ci w 1 turze z duelersa na if to ustawia grę
Jak mowilem, niech bedzie chociaz tylko na genia/bsb np...
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Mowa jest o LoS czyli "Look out Sir!"
VLOS to Virtual Line of Sight i odnosi się tylko do widzialności oddziałów - co zasłania line of sight itp..
Look out od czarów w rodzaju dwellers to typowa zasada euro.
Gorkish, szczym ryj - jak bez euro, to bez euro.
VLOS to Virtual Line of Sight i odnosi się tylko do widzialności oddziałów - co zasłania line of sight itp..
Look out od czarów w rodzaju dwellers to typowa zasada euro.
Gorkish, szczym ryj - jak bez euro, to bez euro.
łojezu ^^ takie legendy nawet będąScimitar pisze:Patrząc po frekwencji to prawie jak master. Jeśli dopuszczacie do gry takie warzywa jak ja, to przyjadę
Pacek pierdolisz LoS od czarów był już na turniejach przed EURO . (wypierdol tych 5 dodatkowych elektryków PG)
Jaka znowu legenda - teraz warzywo Modlę się by nie zgarnąć maski od jakiegoś 12-latka.Gokish pisze:łojezu ^^ takie legendy nawet będąScimitar pisze:Patrząc po frekwencji to prawie jak master. Jeśli dopuszczacie do gry takie warzywa jak ja, to przyjadę
Pacek pierdolisz LoS od czarów był już na turniejach przed EURO . (wypierdol tych 5 dodatkowych elektryków PG)
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
a co mnie to obchodzi? ja nigdy nie lubiłem obcinania zasad wymyślonych przez twórców, wszyscy kiedyś płakali za brakiem połówek za oddziały, teraz jakoś ucichli. Po co więc wprowadzać następne dziwne cięcia (tylko tak mogę nazwać wypaczenie czaru, który nie jest czarem typowo mordującym, a czarem supportu - ma na celu stworzenie nowych szczurów dla mieszania w szykach). I nie pierdol Ty mi tu o PS, bo mi nie chodzi, czy jestem w stanie coś rzucić, czy nie, tylko o zasadę. 13th nigdy nie rzucasz na hordy, raczej na małe oddziały, aby mieć mały supporcik na tyłach wroga, a nie po to, by anihilować klocki (może poza chosenami w liczbie około 15 ). Po coś ten czar ma zasadę taką, jaką ma (tworzenie szczurów) i kosmiczny kasting, aby wychodził rzadko i to jeszcze przy sporym ryzyku. Ścięcie go do konieczności rzucania LoS na jebanych czempionach oddziału, którzy dzisiaj są praktycznie wszędzie must have jest po prostu wypaczeniem jego idei czaru. Takie moje szczurze zdanie.Gokish pisze:
Pacek pierdolisz LoS od czarów był już na turniejach przed EURO
Gokish pisze: (wypierdol tych 5 dodatkowych elektryków PG)
skoro tniemy zasady i wprowadzamy ograniczenia to ja zamierzam korzystać z tego, co mi daj pozostałe zasady. Poza tym Tomuś, co jest u nas na forum, zostaje u nas na forum, więc z łaski swojej milcz w tych kwestiach.
- Jacek_Azael
- Masakrator
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Pacek daj se luz, LOS imo jest konieczny (byćmoże ograniczenie tylko do herosów jest lepsze ale nie ja zasady ustalałem) a poza tym świat nie kręci się wokół twojej szczurzej trzynachy
@Pacek nie narzekaj proszę. 13 od dwelersów tym się różni że chociaż masz jeszcze szansę jak padnie ifka zdać ten test siły, jak wpadnie 13 na ifce to modlisz się żeby szczur nie rzucił chociażby lekko ponad statystykę bo nie masz klocuszka z lordem. Nie widzisz wygięcia w tym czarze? Pamiętaj że był zrobiony na 7 edycję gdzie serek cisnął go max raz na grę bo osiągnąć 25 bez dodania levela na 5 kostach to był wyczyn dlatego dawało się jeszcze power stone a teraz na legalu ciskasz go co turę i wcale nie potrzebujesz ifki żeby wszedł bo wykulać 21 na 6 kostkach wcale tak trudno nie jest...
Tak samo narzekali ludzie jak balancing ciął niektóre rzeczy więc luzik Pacenty.
Zabicie 4k6 modeli bez żadnego save, warda ani niczego innego to jest czar supportujący?
Kurwa, gdzie ja taki dostanę? Widzę, że zwykłe k6 s4 to czar mordujący...?
A swoją drogą obywatelu nie widziałem Cię ostatnio u nas...
Tak samo narzekali ludzie jak balancing ciął niektóre rzeczy więc luzik Pacenty.
Chyba sobie żartujesz???Pacek pisze:tylko tak mogę nazwać wypaczenie czaru, który nie jest czarem typowo mordującym, a czarem supportu
Zabicie 4k6 modeli bez żadnego save, warda ani niczego innego to jest czar supportujący?
Kurwa, gdzie ja taki dostanę? Widzę, że zwykłe k6 s4 to czar mordujący...?
Oj tam, oj tamJacek_Azael pisze:Błagam Was...My takich tekstów nie piszemy w tematach Waszych turniejów.
A swoją drogą obywatelu nie widziałem Cię ostatnio u nas...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Co tam trzynastka - ściąga najwyżej 24 PG/czołzenów czy innych niezniszczalnych badziewiów